bende dr gittim normalde 6 hafta 3 günlük olması gerekirken bebek 5 haftalık gözüktü ben pkos hastasıyım dr pkos hastalarında geç yumurtlama olabiliyor dedi. keseyi gördük ama kalp atışı önemli 2 hafta sonrasına gün verdi şimdilik bekliyoruz bakalım ,bu arada çok fena hastalandım bademciklerim iltihaplanmış mecbur ilaç kullanıyorum drum endişelenme kullandığın ilaçlar bebege zarar vermez dedi ama çok tedirginim;( inş bi sorun çıkmazzz bu benim 3, bebeğim olacak daha öncede yazmıştım ikiz kızlarım var tüp bebek yöntemiyle olan. bu bebeğim süpriz yaptı babası inş. ona bişey olmaz o çok güçlü bi bebek bütün engelleri aşmış gelmiş diyor:)
benim son adet tarihim 7 kasım.7 hafta 4 günlük,salı günü doktora gittik,ben de çok korkuyordum dış gebelikten ama bebişimi görünce rahatladım iyiymiş miniğim.inş.Allahım bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
benim son adetim 12 kasımdı.şuan 6 hafatalık hamileyim.geçen gün kalp atışlarını dinledik.ne kadarda hızlı atıyordu.
Ay ne büyük bir süprizz Allahımm..Tüp bebekle çocuk sahibi ol ondan sonra normal yolla hamile kal:)))Çok güzellllll çokkkkkkkk...Bencede eşin çok doğru diyor..İçini ferah tut..Bende pko hastasıyım..Tüp bebekle hamileyi şu an.5+2.Bende haftaya görmeye gideceğim inşallahh..Bebişlerimi yada bebişimiii henüz bilmiyorum..:)
Arkadaşlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz? Bir de arada kasıklarınızda ağrılar oluyor mu?folik asit dışında bi hap kullanıyor musunuz?
Cihancen ve Kutla hoşgeldiniz....Hafta hafta bakalım neler yaşayacağız...pazartesi dr a gideceğim..Artık dr vajinal muayene yapmak isterse yaptırmayacağım ben,korkuyorum bişey olur diye..sat ne göre 7 haftalık hamileyim ama bu ay geç yumurtlamışım...Hafta olarak sanırım 4-5 haftalık...Umarım pazartesi net bir hafta verebilir dr ona göre takip etmek istiyorum gelişmeleri...
Mayama ve diğer güzel arkadaşlarımmmmmmmm karşısnızdaaa sat i 27.11.2010 olan bir anne adayı duruyooorrrrrrrrr dün kan testi yaptırdım dün gece 53.7 idi yarın sabahta dr a gidiceemmmoh beee şu smileyleri yaptım ya çok şükürrrr
Allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnn hamilelere de hepimiz hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimiziiii
Evet evet doğru söylüyorsun ,sağlıklı olsunlar yeter,hafta önemli değil...Ama şu vajinal muayene kafamı karıştırıyor,düşük yapan çok oluyormuş sonrasında ,korktum işte ne bileyim
Mayama ve diğer güzel arkadaşlarımmmmmmmm karşısnızdaaa sat i 27.11.2010 olan bir anne adayı duruyooorrrrrrrrr dün kan testi yaptırdım dün gece 53.7 idi yarın sabahta dr a gidiceemmmoh beee şu smileyleri yaptım ya çok şükürrrr
Allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnn hamilelere de hepimiz hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimiziiii
selam cnm bende pko hastasıyım kendılıgınden hamıle kaldım bır bucuk sene ugrasdan sonra
suan bende 5+2 hamıleyım. daha hıc dr. gıtmedım kan testı sonucuyla ögrendım.
haftaya 6 haftalık oluyo ozaman gıtcem bebegı gormek ıcın
Arkadaşlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz? Bir de arada kasıklarınızda ağrılar oluyor mu?folik asit dışında bi hap kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?