Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

Cihancan hoşgeldin...Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin..MLSFB arkadaşım inşallahhhhh güzel haber gelir ama inan hayırlısı ben de tam ümidim kesilmiş sürekli duygusallamış bi halde dolaşırken öğrendim...korkma duarım hep senin ve bizim gibi olan arkadaşlarda ...beta hcg değerin 5 ya da 50 nin üzeride çıkarsa hamile oluyorsun sanırım...Bende en son hamile değilken 4,31 çıkmıştı negatifti...İnşallah hayırlısı olur Canım...Ben de hala korkuyorum bi terslik olur diye...

merhaba arkadaşlar.benim sat kanamam 26 kasım.adetimi 1 gün geçince idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün doktora gitttim kan testindede gebelik kesinleşti ama kese gözükmemişti.doktor 2 gün sonra gel demişti gitmedim.kese ile kalp atışlarını birlikte görmek için bekledim.acaba artık görebilirmiyiz.bir andan merak ediyorum bir yandanda olumsuz bir durum varmıdır diye korkuyorum:26:

bende dr gittim normalde 6 hafta 3 günlük olması gerekirken bebek 5 haftalık gözüktü ben pkos hastasıyım dr pkos hastalarında geç yumurtlama olabiliyor dedi. keseyi gördük ama kalp atışı önemli 2 hafta sonrasına gün verdi şimdilik bekliyoruz bakalım ,bu arada çok fena hastalandım bademciklerim iltihaplanmış mecbur ilaç kullanıyorum drum endişelenme kullandığın ilaçlar bebege zarar vermez dedi ama çok tedirginim;( inş bi sorun çıkmazzz bu benim 3, bebeğim olacak daha öncede yazmıştım ikiz kızlarım var tüp bebek yöntemiyle olan. bu bebeğim süpriz yaptı babası inş. ona bişey olmaz o çok güçlü bi bebek bütün engelleri aşmış gelmiş diyor:)

Ay ne büyük bir süprizz Allahımm..Tüp bebekle çocuk sahibi ol ondan sonra normal yolla hamile kal:)))Çok güzellllll çokkkkkkkk...Bencede eşin çok doğru diyor..İçini ferah tut..Bende pko hastasıyım..Tüp bebekle hamileyi şu an.5+2.Bende haftaya görmeye gideceğim inşallahh..Bebişlerimi yada bebişimiii henüz bilmiyorum..:)

satlarımız aynı
Allah bağışlasın inşallah..8 haftaya girdik bakalım

benim son adetim 12 kasımdı.şuan 6 hafatalık hamileyim.geçen gün kalp atışlarını dinledik.ne kadarda hızlı atıyordu.

pıt pıt çok heyecan verici gerçekten
Allah hepinizin yavrusunu bağışlasın arkadaşlar

selam cnm bende pko hastasıyım kendılıgınden hamıle kaldım bır bucuk sene ugrasdan sonra
suan bende 5+2 hamıleyım. daha hıc dr. gıtmedım kan testı sonucuyla ögrendım.
haftaya 6 haftalık oluyo ozaman gıtcem bebegı gormek ıcın

Arkadaşlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz? Bir de arada kasıklarınızda ağrılar oluyor mu?folik asit dışında bi hap kullanıyor musunuz?

Arkadaşlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz? Bir de arada kasıklarınızda ağrılar oluyor mu?folik asit dışında bi hap kullanıyor musunuz?

teşekkür ederim mayama :) doktorum bana şimdilik folik asit verdi sadece onu kullanıyorum ama tahlillerden sonra bişler verebilir sanırsam kasıklarımda da bu ara çok fazla olmuyor ama bi kaç gün öncesine kadar inanılmaz ağrılarım oluyordu doktora sordum normal dedi eğer kanama olmazsa sorun yoktur canım. aranıza katılmak çok güzel

arkadaslar aranıza bende katıldım bende suan 7 haftalık hamileyim gecen hafta kesesini görmustuk bu hafta tekrar gidicem kalp atışlarını dinlicez inşallah allahım hepimizin bebnişini kucagımıza almamızı nasip etsin inşalalh

Cihancen ve Kutla hoşgeldiniz....Hafta hafta bakalım neler yaşayacağız...pazartesi dr a gideceğim..Artık dr vajinal muayene yapmak isterse yaptırmayacağım ben,korkuyorum bişey olur diye..sat ne göre 7 haftalık hamileyim ama bu ay geç yumurtlamışım...Hafta olarak sanırım 4-5 haftalık...Umarım pazartesi net bir hafta verebilir dr ona göre takip etmek istiyorum gelişmeleri...

Mayama ve diğer güzel arkadaşlarımmmmmmmm karşısnızdaaa sat i 27.11.2010 olan bir anne adayı duruyooorrrrrrrrr dün kan testi yaptırdım dün gece 53.7 idi yarın sabahta dr a gidiceemmm oh beee şu smileyleri yaptım ya çok şükürrrr

Allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnn hamilelere de hepimiz hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimiziiii

Aaaaaaa çoooookk sevindim inan dua ettim durdum ....Darısı inşallah bebek isteyen diğer bayanlara....Çokkk tebrik ederim Canımmm...Süperrrrrrr ya.......

hoşbulduk bende geçen pazartesi gitmiştim o zaman 6 haftalıktı ve vajinal olarak baktırdım korkma canım ya 10 haftaya kadar vajinal olarak bakmaları daha net sonuçlar veriyo bebişe de bişicikler olmuyo allahın izniyle
haberlerini bekliyoruz sağlıklı olsunda önemli değil 5 hafta 6 hafta nolcek canımmmmm

tebrik ederim sağ salim kucağımıza alırız inşallah minik fasulyelerimizi

Evet evet doğru söylüyorsun ,sağlıklı olsunlar yeter,hafta önemli değil...Ama şu vajinal muayene kafamı karıştırıyor,düşük yapan çok oluyormuş sonrasında ,korktum işte ne bileyim

Evet evet doğru söylüyorsun ,sağlıklı olsunlar yeter,hafta önemli değil...Ama şu vajinal muayene kafamı karıştırıyor,düşük yapan çok oluyormuş sonrasında ,korktum işte ne bileyim

walla daha 4 gün oldu hiç bir şikayetim olmadı benim vajinal muayeneden zaten belli bir yere kadar bakıyo doktor tabi doktor unda ''doktor'' olması önemli önemli olan kese ve bebiş görünsün ama 10. haftadan sonra yasak onu biliyorum çünki artık kese çok büyüyor ve tehlikeli oluyor ama daha kese küçük olduğu için bi sakınca sı olacağını sanmıyorum içini ferah tut canımcım

Aminnnn..Çokk sevindim canımmm..Gözünaydınn..Sağlıkla kucagına alırsın inşallah..

Aynıyız ne güzell..Hadi inşallahhh sağlıklı görürüz bebişlerimiziii..Çok merak ediyorummm:)
Vajinal baktırmaktanda cekiniyorum aslında bişey olmasın sonnraaaa
6 haftalıkken kalp atışı duyuluyormu acaba?

Canım bol et tüketmemiz gerekiyor.Balık tavuk ve kırmızı et.Hergün yememiz gerekli.Bebişlerimizin proteine çok ihtiyacları var..O yüzden..Baklagiller ve yumurtasa çok yüksek protein içeriyor. Onlardanda hergün bir kere yemeliyiz. Günde 3 kere süt yoğurt yada ayran ve sabahları peynir mutlaka. Ve bol suu..Meyve ve sebze geriye bişey kalmadı zaten:))Ben bunlara dikkat ediyorum.
Elevit ve folbiol kullanıyorum. Aspirin veren doktorlarda var. Asprin kanı sulandırdığı için kan hızımı artıyor ve bebek daha iyi besleniyormuş..Pıhtılaşmadan ötürü düşük yaşayanlarda asprin buna engel oluyormuş.Bende haftaya gidince doktoruma soracagım. Bilginiz olsun sizinde.

kızlarr gittim bugün dr a beta hcg 57.3 ten 212.6 ya yükseldi
demir depolarım boş olduğu için ona uygun bir ilaç bir adet bağırsak düzenleyici birde bi ilaç daha verdi ama ne bilmiorum kese gözükmüor diye 10 gün sonra gel dedi 17sinde gidicem ama nasıl dayanıcam bilmiorum

buarada değerlerimin bu kdr kısa sürede yükselmesi kafamı karıştırdı esasında anlamazdımda dr telefonda tepki verdi eminmisin bu olduuna gibi o anda anlamadım ama şimdi anlıorum bi aksilik olmaz dimi

buarada allah hepimizi nazardan korusun sizinle birlikte olmak istiorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…