- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.981
Ben gene göremedim elbiseniTeşekkürler canım❤
Benim mesajlara baksana, nikah elbisemi de koymuştumBen gene göremedim elbiseni
kaçıncı sayfa
Bakamıyommmm göremiyommmmmBenim mesajlara baksana, nikah elbisemi de koymuştum
2978Bakamıyommmm göremiyommmmm
bir sürü mesaj varrrr seçemiyorum ki arasından
Gördümm canımm, evet çok hoş olmuş
Şuan ki evliliğim 2 yıl oldu balımm. Eski eşimle ayrılalı 3,5 sene falan. Eski eş hiç görmedi. Yani daha akşam yeni görecekBekleriz detaylariponcikvegece eski es hic gordumu esinle seni bi yerde dha once yenj evlilgn ne kadr oldu
Peki gorsun mutlu oldgmu gbi bi hissin var mi kizzŞuan ki evliliğim 2 yıl oldu balımm. Eski eşimle ayrılalı 3,5 sene falan. Eski eş hiç görmedi. Yani daha akşam yeni görecek
Öyle bir isteğim yok açıkcası yani aman mutlu olduğumu görsün diye takla atmayacağım tabiPeki gorsun mutlu oldgmu gbi bi hissin var mi kizz
Henüz salı günkü bölümdeyim. Müsait oldukça izliyorum. İlginçmiş gerçektenBen de şaşırdım açıkçası
Bunu kabul etmesi hiç iyi olmamış bence ama, katılan kadın gayet ciddi görünüyor
Bdv de anlatılan 200 paragraflık konular gibi anlatıyor
Başka niye çağırmış olabilir ki, napılabilir bu durumda Allah muhafaza ciğerini ver o da gitsin aldatsınBakış açına sağlık
Henüz salı günkü bölümdeyim. Müsait oldukça izliyorum. İlginçmiş gerçekten
Haaaa beter olsun ciğersiz, karısının bir parçası ondayken aldatıyor heBayılacaksın bence
Müge rezil etti karısını aldatan pisliği :))
Iyi ki kabul etmiş programa, kadının derdi ciğer filan değil zaten de aldatan kocasını rezil etmekiyi yaptı bence
Haaaa beter olsun ciğersiz, karısının bir parçası ondayken aldatıyor he
Hem yüzsüz hem arsızRezil iğrenç adam çıkmış telefonla konuşuyor bi de, sinir oldum
Hem yüzsüz hem arsız
Pişkinlik diz boyu. Telefona bağlanmış başkasıyla birlikteymiş ve o kadın da hamileymiş. Üstüne engelli aylığı alıyormuşBaşka niye çağırmış olabilir ki, napılabilir bu durumda Allah muhafaza ciğerini ver o da gitsin aldatsın
Pişkinlik diz boyu. Telefona bağlanmış başkasıyla birlikteymiş ve o kadın da hamileymiş. Üstüne engelli aylığı alıyormuş
Kadın cin gibi yaMüge ye gülmekten öldüm yalnız
Gidip başka kadınları hamile bıraktığına göre engelli filan değilsin o maaşın senden alınması için ihbar ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?