Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekleriz detaylari poncikvegece eski es hic gordumu esinle seni bi yerde dha once yenj evlilgn ne kadr oldu
Şuan ki evliliğim 2 yıl oldu balımm. Eski eşimle ayrılalı 3,5 sene falan. Eski eş hiç görmedi. Yani daha akşam yeni görecek

Peki gorsun mutlu oldgmu gbi bi hissin var mi kizz
Öyle bir isteğim yok açıkcası yani aman mutlu olduğumu görsün diye takla atmayacağım tabi normal nasılsam öyle davranıcam çünkü ben eşimle gerçektn cok mutluyum. Hani böyle yaptığın iyilikler olur öbür tarafa ahirete kalmadan Rabbim mükafatlandırır ya benim eşim benim bu dunyada ki mükafatım.. o kadar net söyleyebilirim
ben eski eş kişisinide Allaha havale ettim, ben hakkımı helal ettim ona çoktannn :) Allah affesin onu.

Ben de şaşırdım açıkçası
Bunu kabul etmesi hiç iyi olmamış bence ama, katılan kadın gayet ciddi görünüyor
Bdv de anlatılan 200 paragraflık konular gibi anlatıyor
Henüz salı günkü bölümdeyim. Müsait oldukça izliyorum. İlginçmiş gerçekten

Henüz salı günkü bölümdeyim. Müsait oldukça izliyorum. İlginçmiş gerçekten

Bayılacaksın bence
Müge rezil etti karısını aldatan pisliği :))
Iyi ki kabul etmiş programa, kadının derdi ciğer filan değil zaten de aldatan kocasını rezil etmek iyi yaptı bence

Bayılacaksın bence
Müge rezil etti karısını aldatan pisliği :))
Iyi ki kabul etmiş programa, kadının derdi ciğer filan değil zaten de aldatan kocasını rezil etmek iyi yaptı bence
Haaaa beter olsun ciğersiz, karısının bir parçası ondayken aldatıyor he

Hem yüzsüz hem arsız

Diyor ki ben barışalım dedim karım kabul etmedi
Bir tane kadınla gitmiş yemediği halt kalmamış, bir de kadını hamile bırakmış
Hala diyor ki barışalım dedim kabul etmedi

Başka niye çağırmış olabilir ki, napılabilir bu durumda Allah muhafaza ciğerini ver o da gitsin aldatsın
Pişkinlik diz boyu. Telefona bağlanmış başkasıyla birlikteymiş ve o kadın da hamileymiş. Üstüne engelli aylığı alıyormuş

Pişkinlik diz boyu. Telefona bağlanmış başkasıyla birlikteymiş ve o kadın da hamileymiş. Üstüne engelli aylığı alıyormuş

Müge ye gülmekten öldüm yalnız
Gidip başka kadınları hamile bıraktığına göre engelli filan değilsin o maaşın senden alınması için ihbar ediyorum

Müge ye gülmekten öldüm yalnız
Gidip başka kadınları hamile bıraktığına göre engelli filan değilsin o maaşın senden alınması için ihbar ediyorum
Kadın cin gibi ya Burhan ile Mahmut 'a noldu yaa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…