Son Atv

evde ana baba nene varsa izlenmeye çalışılmaması gereken bir dizi.. arkadaş bin tane soru en sonunda kaçtım odadan izleyemeden

diziyle ilgili mantık hatası budur izlemeye çalışırken keşfettim

bence dizi çok karışık. 2 bölümüni izledim ikinci bölümde aynı bolum içerisinde 1995,1999,2010,2011,2012 ve 2013 yıllarına döndüler. yuh diyorum yani. izlemeyide bıraktım

^bencede gizemli olucaz diye sacmalamanin sinirini asmislar.böyle yapiyolar ama muhtemelen sonunu baglayamicaklar cok basit bise olcak ve herkes hayal kirikligi yasiycak.diziden acayip sikildim ama sirf sonunu nasi baglicaklar diye izliyorum.hadi bakalim hayirlisi

Bu aksam Halil bildiklerini anlatıyor, cok merak etmiştim zaten.

halil anlatti ama alevle bildikleri sey bundan daha farkli birsey,arastirmayin,gitti filan diyor ama alevle bildikleri sey daha farkli

kesnlkle katılıyorum bildiği şey bambaşka bence... anlattıgı kısım sadece bi bölümü evet leyla ile ilişki yaşamışlar ama sonrası karışık... meraklardayım

Tabiki anlatmadıgı cok sey var.. Belki de Selimin gidecegi aksam Halil telefonunda Alevin mesajını falan gösteriyordu.

Ama benim icime isledi o Aylinin olanları duyması.. Bunlar 2000 senesinde tanıstı 2 sene sonra evlenseler sonra da 2004 de İrana gitti.. Neredeyse 8 senedir birliktelermiymis yani off off :18: Cok acı.

Yaa ayrıca bu dizide hic normal bi insan yok mu? Dün son kısımlarında Aylin ve Selen yemek için konusurken bi kadın geliyor Ayline birsey sormak için vee kötü kötü Selen'e bakıyor.. Sanki herkes olayların içindeymiş gibi ne acayip

alev o eve hiç gitmek istemiyor selimle aralarında bişeylermi oldu nedir. orda bişeylere şahitte olmuş olabilir.

halil ne anlattı arkadaşlar ben oğlanla uğraşmaktan izleyemedimm

Bende izleyemedim sonra meraktan o kısmı internetten izledim gece gece
O Leyla denilen kadınla İrana gittiğinden beri ilişkisi olduguunu ve birdaha dönmeyecegini söyledi.. Secimini yaptı pesine düsmeyin falan dedi canım

alev o eve hiç gitmek istemiyor selimle aralarında bişeylermi oldu nedir. orda bişeylere şahitte olmuş olabilir.

birde ömer ormanda kaybolmustu o sakalli adami gördü o arada selim leyla diye bagirdi o arada aylin ömere birsey oldu diye bagirdi ama selimin sesini tanimadi,
birde o sakalli adamin arabasinin kapisini acan kiside selimdi galiba cünkü mavili birsey vardi üzerinde kacarken son sahnede vurulmus haldeykende mavi bir gömlek vardi..yine o arabayla aylin dönerken o adamla carpisacaklardi adamda kan vardi ya leylanin kani ya da selimin kani........ömercik cizdi resimde adami ama kimsede o anin saskinligiyla bu adam kim diye sormadi..
birde ferhatin oldugu kampi ömer gördü arabayi filan o kamp mülteci kampi,peki leyla o cocukla geldiyse o ara nasi norvece kampa gönderiyorlar...

Son düzenleme:
o sakalli adam durdu bekledi arabayla aylin gorsun takip etsin diye ama aylin kafayi kaldirip bakmadi bile..adam aynaya bakti arkasindan geliyormu diye sonra sanki yapmak istedigini yapamamis gibi direksiyona vurdu:26:

evet bişekilde dank edicek o cocugun yaptıgı resimdeki adam ama nezaman kime bakalım

bu arada leyla diye bagırdı selim yaşlı adam tavsanı aldı kaçtı ormanın içine. o sırada kafasında kan yoktu adamın. sonradan arabalar çarpısırken vardı kan.. leylaya bişey yapması saçma olmazmı cünkü onları ucaktan o aldı götürdü

norvecteki mülteci kampina ne diyorsunuz?cocuk nasil oraya gitti?
bu arada o sakalli adamin sürekli birseyleri sarip dinlemesi,sonra deneymi ne yapiyor onu görünce
lost havasinda oldugu kanisina vardim..lostun sonu cok sacma ve hayal kirikligiyla doluydu buda öyle olmaz insallah..

ben cogu seyini benzetiyorum lost'a..zaman atlamalari,giris kisminda SON dizisinin yazisi ve arka fonu cok benziyor bence

canım bence lost gibi olmaz çünkü tüm senaryo belliymiş diye biliyorum ben.. yani uzatalım iyice karıştıralım deyip saçmalayamazlar.. yani en azından ben öyle umuyorum :44:

[video=youtube;bA0W5MlmJ04]http://www.youtube.com/watch?v=bA0W5MlmJ04&feature=player_embedded[/video]

Fragman için teşekkürler canım, cok merak ediyorum bu bölümü gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…