Tek ihtiyacın Zamann .
Daha akıllanmadıysan sana da dicek sözüm yok yani.Zaman da o zamanı aglamak ıstemıyorum takıp etmek istemıyorum Ona fazla artık onun gıbı bırıne fazla
O zamanı üzülerek geçirmen gerekiyor ama kısa da olsa.Çek acını ki geri dönüşün mümkün olmasın.Üstünü kapatırsan her fırsatta hortlar yine.Zaman da o zamanı aglamak ıstemıyorum takıp etmek istemıyorum Ona fazla artık onun gıbı bırıne fazla
Daha akıllanmadıysan sana da dicek sözüm yok yani.
Adam kaç kere bıraktı döndu sen hala onu düşünüyorsun ya
BRAVOOOOO.
Yanlız kal kafa dinle.
Niye birileri olmak zorunda hep hayatımızda yahu.
O zamanı üzülerek geçirmen gerekiyor ama kısa da olsa.Çek acını ki geri dönüşün mümkün olmasın.Üstünü kapatırsan her fırsatta hortlar yine.
Simdi gidip baskasiyla basla desek..cok tehlikeli..hep karsidakinde onu arayacaksin..daha saplanti olacak..
Zamana birak desek klise olacak..cünkü zaman ha deyince gecmiyor..o sirada yine bakacaksin..
Bi hobi bul unutmak icin desek cok faydali olmayacak..
Bunun tercihini sen yapacaksin..ya aci cekeceksin ya da sünger...
Geçen konunudada bana dönmek ıstıyor ne yapmalıyım dıye önerı aldınAkıllanmasam nıye onerı ısteyım Sızın tecrubelerınızden faydalanmak nıuetındeyım o kadar
Bırılerı olmak zorunda degıl elbet nasıl kolay atlatırım ve tamamen unuturum nasıl takıp rtmem onu soruyorum
Ya bu kacıncı artık bunu yapısı ben bu sefer de aynı acıları cekmek ıstemıyorum Artık bıtsın ıstıyorum ıcımde de. Cunku ısıne geldıgı gıbı davranıyor.
Sunger nasıl cekerım sızler nasıl unuttunuz ?
Geçen konunudada bana dönmek ıstıyor ne yapmalıyım dıye önerı aldın
Herkes brışma dedi ama sen barışmışssın.
Zaten önerilerimizede pek kulak asmıyorsun...
Sana ve ilişkiye sahip çıkamayan adamla olmaz zaten, takip ede ede günün birinde başka biriyle fotosunu görmektense kendi hayatına bak.
Hayat akıp gidiyor, zaman kıymetli.
Sosyal medya hesaplarini kapat. Hattini kapattir. Bi sure telefondan uzak dur sosyal hayata karis. Sonra kendind yeni bir hat al eski hesaplarini acma yeni hesaplar ac
tabiki zamanla unutacaksın.. kimse aşk acısından ölmedi bugüne kadar..
ağlamak istemiyorum demişsin de ağlamadan olmaz bu işin raconu bu:))
neden bu acele aşkın acısı da güzeldir .. hiçbirşey layığıyla yaşamadan bitmez.. kendinize zaman tanıyın biraz..
Bakmaya calısıyorum elımden geldıgınce...Artık onla zaman kaybetmek ıstemıyorum dort senem gıttı zaten cope. Onun da derdı bu zaten onla bunla olsun ben gıdeyım kı hayatına rahat rahat bakabılsın. Arada sıkılırsa da arar Bundan sonra b.k arar da acan bırını bulur ama.
Hattım baska srylere baglu bankalar vs her seyı degıstırmem lazım onun ıcın bunu yapmak ıstemıyorum. Kendım tutmak ıstıyorum kendımı bakmak ıstemıyorum
Dogru ama o acı kotasını doldurdu artık
kendi kendinizi öyle telkin edin yani, hayatına başkası filan girerse haberiniz olur ve bu dönemlerde bunu kaldıramayabilirsiniz o nedenle öncelikle takibi bırakın. farzedin ki çok çok uzak ulaşamayacağı bir yere gittiniz. hatta kendinize zamanlar verin. örneğin; 3 gün hiç bakmıycam gibi... sonra günleri uzatın.
yaşlarınız kaçtı acaba?
hala ona odaklısınız.. burda önemli olan sizsiniz.. siz doldurmamışsınız demek ki henüz.. kendinize zaman tanımak bu kadar zor olmasa gerek.. ve o zaman dolduğunda şu hissettikleriniz için kendinize kızacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?