Son bı kez daha dedım ama

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
768
88
O gene aynını yapıp gıttı agır kufur ettım bu sefer. Bı yerde yazdıgı bı hesabı vardı gızlemıs ustelık. Sıkılınca gelen - gelmesınde benım de payım var kabul - sonra aynı masallarla gerı gıden benı hayatında bi yere koymayan adamı ben de cıkarmak ıstıyorum hayatımdan.

Artık onu ve ızlerını hayatımdan tamamen sılmek ıstıyorum.

Yaklasık ıkı uc hafta fılan oldu.

Sorularım

1 Onu takıp etmeyı nasıl burakabılırım ? Numarasını sıldım ama her gun mutlaka ekleyıp kacta gırmıs whatsapptan bakıyorum. Baska yerlere de bakıyorum

2 Baska bırısıne bakmayı denemelı mıyım ? Kendımı baskasıyla dusunemıyorum henuz

3 Bu surecı soyle duzgunce atlatabılecegım onerılerınuz varsa acıgım

Bu arada numaramı da sılmemeyı ıhmal etmıyor. Acık kapı hesabı.

Sadece onerıye ıhtıyacım var. Sen hak ettın vs demenıze degıl. Insan sevgısı ıcın son sans son sans dıyor cunku ama bu sefer kararlıyım , benı maymun gıbı oynatan adamı ıstemıyorum sadece unutmak ıstıyor m

Zaman da o zamanı aglamak ıstemıyorum takıp etmek istemıyorum Ona fazla artık onun gıbı bırıne fazla
O zamanı üzülerek geçirmen gerekiyor ama kısa da olsa.Çek acını ki geri dönüşün mümkün olmasın.Üstünü kapatırsan her fırsatta hortlar yine.

Simdi gidip baskasiyla basla desek..cok tehlikeli..hep karsidakinde onu arayacaksin..daha saplanti olacak..

Zamana birak desek klise olacak..cünkü zaman ha deyince gecmiyor..o sirada yine bakacaksin..

Bi hobi bul unutmak icin desek cok faydali olmayacak..

Bunun tercihini sen yapacaksin..ya aci cekeceksin ya da sünger...

Daha akıllanmadıysan sana da dicek sözüm yok yani.
Adam kaç kere bıraktı döndu sen hala onu düşünüyorsun ya
BRAVOOOOO.

Akıllanmasam nıye onerı ısteyım Sızın tecrubelerınızden faydalanmak nıuetındeyım o kadar

Yanlız kal kafa dinle.
Niye birileri olmak zorunda hep hayatımızda yahu.

Bırılerı olmak zorunda degıl elbet nasıl kolay atlatırım ve tamamen unuturum nasıl takıp rtmem onu soruyorum

O zamanı üzülerek geçirmen gerekiyor ama kısa da olsa.Çek acını ki geri dönüşün mümkün olmasın.Üstünü kapatırsan her fırsatta hortlar yine.

Ya bu kacıncı artık bunu yapısı ben bu sefer de aynı acıları cekmek ıstemıyorum Artık bıtsın ıstıyorum ıcımde de. Cunku ısıne geldıgı gıbı davranıyor.

Sunger nasıl cekerım sızler nasıl unuttunuz ?

Geçen konunudada bana dönmek ıstıyor ne yapmalıyım dıye önerı aldın
Herkes brışma dedi ama sen barışmışssın.
Zaten önerilerimizede pek kulak asmıyorsun...

Geçen konunudada bana dönmek ıstıyor ne yapmalıyım dıye önerı aldın
Herkes brışma dedi ama sen barışmışssın.
Zaten önerilerimizede pek kulak asmıyorsun...

Tamam onerı vermezsıniz o zaman boyle dusunuyorsanız. Zaten canım burnumda konumdan gidersenız memnun olurum.

Sana ve ilişkiye sahip çıkamayan adamla olmaz zaten, takip ede ede günün birinde başka biriyle fotosunu görmektense kendi hayatına bak.
Hayat akıp gidiyor, zaman kıymetli.

Sosyal medya hesaplarini kapat. Hattini kapattir. Bi sure telefondan uzak dur sosyal hayata karis. Sonra kendind yeni bir hat al eski hesaplarini acma yeni hesaplar ac

tabiki zamanla unutacaksın.. kimse aşk acısından ölmedi bugüne kadar..
ağlamak istemiyorum demişsin de ağlamadan olmaz bu işin raconu bu:))

neden bu acele aşkın acısı da güzeldir .. hiçbirşey layığıyla yaşamadan bitmez.. kendinize zaman tanıyın biraz..

Sana ve ilişkiye sahip çıkamayan adamla olmaz zaten, takip ede ede günün birinde başka biriyle fotosunu görmektense kendi hayatına bak.
Hayat akıp gidiyor, zaman kıymetli.

Bakmaya calısıyorum elımden geldıgınce...Artık onla zaman kaybetmek ıstemıyorum dort senem gıttı zaten cope. Onun da derdı bu zaten onla bunla olsun ben gıdeyım kı hayatına rahat rahat bakabılsın. Arada sıkılırsa da arar Bundan sonra b.k arar da acan bırını bulur ama.

Sosyal medya hesaplarini kapat. Hattini kapattir. Bi sure telefondan uzak dur sosyal hayata karis. Sonra kendind yeni bir hat al eski hesaplarini acma yeni hesaplar ac

Hattım baska srylere baglu bankalar vs her seyı degıstırmem lazım onun ıcın bunu yapmak ıstemıyorum. Kendım tutmak ıstıyorum kendımı bakmak ıstemıyorum

Dogru ama o acı kotasını doldurdu artık

hala ona odaklısınız.. burda önemli olan sizsiniz.. siz doldurmamışsınız demek ki henüz.. kendinize zaman tanımak bu kadar zor olmasa gerek.. ve o zaman dolduğunda şu hissettikleriniz için kendinize kızacaksınız..

kendi kendinizi öyle telkin edin yani, hayatına başkası filan girerse haberiniz olur ve bu dönemlerde bunu kaldıramayabilirsiniz o nedenle öncelikle takibi bırakın. farzedin ki çok çok uzak ulaşamayacağı bir yere gittiniz. hatta kendinize zamanlar verin. örneğin; 3 gün hiç bakmıycam gibi... sonra günleri uzatın.

yaşlarınız kaçtı acaba?

87 liyim ben o bı yas buyuk

Zaman vericem elimden geldıgınce de hıc bakmıcam. Gene dusunuyorum ne yedı ne ıctı usuyor mu hasta mı.. Allahın belası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…