kendi kendinizi öyle telkin edin yani, hayatına başkası filan girerse haberiniz olur ve bu dönemlerde bunu kaldıramayabilirsiniz o nedenle öncelikle takibi bırakın. farzedin ki çok çok uzak ulaşamayacağı bir yere gittiniz. hatta kendinize zamanlar verin. örneğin; 3 gün hiç bakmıycam gibi... sonra günleri uzatın.
yaşlarınız kaçtı acaba?
Gurur çoğu şeyin önüne geçer. Yaptıkları gururunuza dokunmadıysa ne yapsanız boş.
Zaman vericem elimden geldıgınce de hıc bakmıcam. Gene dusunuyorum ne yedı ne ıctı usuyor mu hasta mı.. Allahın belası
Unutursun için yana yana. .. yeter ki unutmak iste herkes sevdigiyle evlenmez mutlu olmaz biyerde biter zaten ozaman işe unutmakla baslayacaksin...kesin kararirini ver sen sevdikce gittikce kuculecek sin ne gerek var sen sil bitir herseyi ... bi zaman sonra yeni bi hayat kurmuş olacaksın zaten kendine üzülme unutulmayan unutamamis kim varmis bi soylesene
Canim benim herseyin basi zaman ayni durumlarin biraz daha hafifini bende yasadim konu actim cogu tavsiyede inanki yararli oldu benim icin .. oOna degil kendine odaklan bu dunyaya aci cekmek icinmi geldin? Eksikeri artilari onune koy ... senden aldiklarini vediklerinden her zamn fazla cikacaktir eminim beklenti icine gitme arar msj atar pisman olur diye bekleme yada wharsapotan kontrol etmeyi birak kabullen hayatinda olmadgina iliskiler karsilikli mutlulukla saglikli yurur eger biri daha frdakarsa karsi taraf hep mutlu olan sen hep mutlu etmeye calisan kisi olursun .. oysa ask sevgi iliski bunlar degil ki mutlu olmadgin bi iliskide ne isin var insan hayallerle umutlarla basliyor her aska evet ama hic bir sey basladigi gibi bitmek zorunda degil olmuyorsa zorlamanin anlami yok iradene sahip olamiyorsan whatsapo hesabini sil faceden bakiyosan dondur girme biraz fedakarlik yapcaksin ama yuregin kabullencek birazcik zaman ihtiyacin var sen iyuncak degilsin gel diyince gelio cani istemeyince hadi canim hadi diyemez kendin icin yasa kimse icin degil onceligin hep kendin olsun! Benimde acim cok yeni ama alisliyor bi sure sonra Allahin izni ile
calisiyormusun bilmiyorum ama kariyerine odallan egitimine odaklan ne biliyim bir kursa yazil kpss ye hazirlan kendine kosusturmali bi ugras bul.tv izle bol bol cidden aptal kutusu tv.zaman nasil geciyo anlamazsin.ha bide seni en kiran üzen hareketlerini gozunun önüne getir ne hissettigini animsa en önemlisi onun sennin hayatini çalan bir ş....z oldugunu unutma ve bundan sonra bir anini bile çalmana izin vermeyecegini söyle kendi kendine..bu arada o yüzsüz seni bi ara yine yoklar kesinlikle cevap verme..o nefes alamayacak zamanlarinda gözyaslarinla ruhunu, yika sonra git yüzünü yika tv nin basina ne biliyim dersinin basina geç..hayatina devam et yani..bir bakmissin zamanla kafanda baska şeyler hatta bir bakmissin o kimmis ya ne malmisim deyip gülersin.ha ßu takip meselesinide bence yemin ederek çözebilirsin yemin et ve bozma yeminini..
hemen birine bakmaya çalış tabii.kendi başına yaayamayan kadınlara saygım sıfır.nasıl mı bakmayacaksın girmeyeceksin sosyal medya hesaplarına, çok basit değil mi?
takıntı yapmayacaksın bacım önüne bakacaksın.ben de iğrenç bi ilişkiden çıktım.kendin için yaşa tamam.hayatın sana sunduklarına şaşıracaksın.Dogru haklısın ...
Huylu huyundan cıdden vazgecmuyor su an gene bı dolaplar karıstırıyordur hıssedıyorum.. Cok sag ol moral oldun bana ve cok ıctensın.
Calısıyorum kpss ıcın kursa da gıdıyorum ... Allahtan onlar var sukur yoksa kafayı yerım...
O gıttıgı hıcbı zaman bırıyle olmadım baskasına da bakmadım kıyamadım unutmaya dort senede bu kacıncı terk edısı sayısını unuttum Ben onu ıse yarar mı maksatlı dedım Yoksa o zaten bwnle ıken bışe benle degıldı ben zaten hep kendımdım. Artık kıyamayacagım degıl nalet ettıgım bı sevgı var ıcımde bunun ıcın bırıyle olsam gececekse onu bıle yapacak hale geldım. Ama bende gene o tınıyet yok yapamam gene de.
takıntı yapmayacaksın bacım önüne bakacaksın.ben de iğrenç bi ilişkiden çıktım.kendin için yaşa tamam.hayatın sana sunduklarına şaşıracaksın.
Sebeb neydi bilmiyorum .. bildugim cok guzel bi gercek var olmamasi olmasindan daha iyi oldgu icin ayrisiniz.. Rabbime sukret su an tek.basina bunlari kaldurabilirain ama evlenince.. cocuklarin olacak ve kendin icin gosterdgin tavizi.inlar icin gosteremeyeceksin kendin.icin olmasa gelecegin icin yapmalisin .. dertlesmekisteesen.ozeldende yazabilirsin rabbim yar ve yardimcin olsunİnsallah canım ...
Sebeb neydi bilmiyorum .. bildugim cok guzel bi gercek var olmamasi olmasindan daha iyi oldgu icin ayrisiniz.. Rabbime sukret su an tek.basina bunlari kaldurabilirain ama evlenince.. cocuklarin olacak ve kendin icin gosterdgin tavizi.inlar icin gosteremeyeceksin kendin.icin olmasa gelecegin icin yapmalisin .. dertlesmekisteesen.ozeldende yazabilirsin rabbim yar ve yardimcin olsun
Canim tam konunu bilmiyorum eski konularina az goz gezdirdim ama sorunumuz tipatip ayni. Benim de 4 senelik iliskim vardi ayrilbarisli surekli bi donemine girer yalnız kalmak istiyorum vs der ayrilir sonra geri donerdi. Son 1 senedir boyle bisey olmadi tamam dedim düzeldi. Ve daha dun ayni olayiyasadik tek kalmak istiyorum bu iliskiyii isteyip istemiyorum gibisinden. Bende hep affetmistim ama artik yeter dedimbugunde ben mesaj atiptamamen bitirdim. Cok ama cok aci çekiyorum yapi olarak cok duygusalim o anilarimiz 4 senemiz gozumun onunden gecmiyo. Gerci o guzel gunleri unutmakta istemiyorum. Bide hergun gorucem nasil olucak bilmiyorum. Cok uzattim ama bence bunu yapabiliriz adim gibi eminim yine donucekler ama biz bu sefer guclu olalim bu sefer gercekten guclu olalim olur mu telefonunu kapat uzak biyere koy ac dizi izle icim icimi yesede ben oyle yapiyorum umarim kolay atlatiriz
Okadar cok deger verdim ki bende okadar cok sevdim ki ayrilirken bile boyle bi sonu sen haketmedin kimse beni boyle sevmicek bidaha dedi ama yinede ayrildi. Cok deger vermek cok sevmek boyle yapiyobu erkekleri.cevreme bakiyorum da takmayan herseye trip atan kizlari el üstünde tutuyolar. Hakkini yiyemem en basta bizde cok iyiydik ama sevgileriazaliyo bizide birakmak istemiyllar demekki. Ben en cok da bidaha boyle sevememekten korkuyorumBenım kızdıgım ne bılıyor musun boyle ezık olması ve ben sureklı onu unutmaya calısarak yasıyorum cunkı gelıp cehennem olup gıdıyor. Ben hıcbı seyın degerının olmadıgının bırebır kelımesını anlamını yasadım. O kadar kırgınım kı hep aglayacakmıs gıbi bi haldeyım bu gecmıyor
Insallah canım... ama ben atlamaya calısmaktan bu halımden cok bunaldım artık.
Okadar cok deger verdim ki bende okadar cok sevdim ki ayrilirken bile boyle bi sonu sen haketmedin kimse beni boyle sevmicek bidaha dedi ama yinede ayrildi. Cok deger vermek cok sevmek boyle yapiyobu erkekleri.cevreme bakiyorum da takmayan herseye trip atan kizlari el üstünde tutuyolar. Hakkini yiyemem en basta bizde cok iyiydik ama sevgileriazaliyo bizide birakmak istemiyllar demekki. Ben en cok da bidaha boyle sevememekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?