Son bı kez daha dedım ama

Cok cirkinlesmis seninki. En azindan ondan nefret edebilcegin bi sebebin var ki bence bu daha kolay atlatmani saglicak bu durumu

İlk önce şunu düşün tek başına olmak kötü birşey değil Ayrıca sürekli üzülmektense bir kere üzülüp hayatına devam etmen gerektiğine inan

Kötu degıl elbet ben bu avı bı an once bıtsın ıstıyorum.

Cok cirkinlesmis seninki. En azindan ondan nefret edebilcegin bi sebebin var ki bence bu daha kolay atlatmani saglicak bu durumu

Nefret edecegım bı sebebım olması muhım degıl kı... Benım hayallerımın hesabını kım verecek ... aynı sey senın ıcın de gecerlı. Ben tekrar guvenemeyecegım kı kımseye sevemeyecegım kı...

Aynen oyle.anilarimizi hayallerimizi dusundukce ne kadar mantiksiz da olsa keske donsede eski gunlerimizi yasasak diyorum.. Ki bu cok aci

Yuz ustu bırakıldık oylece... Normal mı bu ... Bu kadar kolay mı ınsanların kalplerıyle oynamak... Bı ınsan nasıl boyle olabılıyor ...Cezasını cekıp ılerde anlasa ne anlamasa ne ... Unutsam bıle ızıyle yasıcam bı sekılde. Aptal yerıne koyuldugumla sevıldıgımı zannettıgımle ..

Okuyunca eski zamanlarım geldi.Birzamanlar bende böyleydim malesef.En son bana git evlen,çocukların olsun benden hayır yok sana bile dedi.
Ve ben ona olan kızgınlığımla,karşıma çıkan ilk insanla evlendim.içim ısındı eşime yalan yok.Ve bu kişi nişanlandığımı duyunca düştü peşime fakat kararımdan dönmedim.Şimdi kızıyorum kendime,keşke o kadar taviz veripte hayatıma sokmasaydım.Ilk aldattığında gönderseydim.Olan 7 yılıma oldu ayrıl barış.
Uzattım kusura bakma ama yol yakınken dön.Evliyim 2de çocuğum var,ama hala bi iz var bende,heleki evlenmiyim diye yaptıkları.Kendi hala bekar ve hala unutamamış beni.Seni gerçekten seven biri çıkacaktır karşına

Karasevda seninkisi... Ve evet o iz kaliyor ya. Hani nasil diyeyim tam anlamiyla mutlu hissedemiyorsun "an"da bile. Şöyle bir agiz dolusu kahkaha atamiyorsun. Hep bir burukluk oluyor. Sende de cok suc bulan olmustur kabul ettin onu diye. Ama bu durum onun sucunu yok etmez. Ne yani sen gel beni öldür desen ve o da gelip öldürse masum mu olacak? Sucu sabit onun da. Ama cezasini ceker mi bilemem. Cekse bile cezasini sana baglar mi orasi mechul.

Birini hayatinin merkezine aldiginda o kisi tarafindan her firsatta 2. hatta 3. plana atilmak cok aci bilirim. Sana guzel gelen anilarin onun icin bir anlami yokmus deyip gecmeli. Acini ceke ceke yasamaya razi olmali ta ki bir gun eskisi kadar acitmadigini fark edene kadar. Cok zor , Rabbim yardimcin olsun. Erkeklerin cogu adam degil gunumuzde.

Merhaba muhtemelen acını çek diyen arkadaşlar olmuştur ve çok da haklıdırlar. Ve ağla! Ama illa bana bir şey deyin de yapayım diyorsan bir kaç önerim var.
Mutlaka yazın, bir veda güncesi olsun bu! Onunla yarıldık kararlı verdikten sonra neler yaşadığınızı an an yazın. Ve ilk bir hafta yazdıklarınızı dönüp okumayın. Bu güncenin bitme Zaman'ı size kalmış.
İnananlara yardım edin. Mesela görme engellilere kitap okuyun, bir yaşlıya çay demleyip bir anısını dinleyin.
Uzun zamandır görmek istediğiniz bir film, okumak istediğiniz bir kitap varsa bundan ala fırsat olmaz.
Mutlaka kitap okuyun. Ama bu kitapları iyi seçin. Ya da bir bilenden destek isteyin. Seve seve yardım ederim.
Düzenli uyuyun örneğin her gün 8 saat ama gece 12 sabah 8 şeklinde tam bir tempo tutturun ve mutlaka uyun bu tempoya sadece 21 gün uyun.
Tuz ve şekeri azaltın.
Öğle vakti gün ışığı alan yerde 20 dakika yürüyün.
Bir Bebek sevin mutlaka o da sizi okşasın.
Bir saksı alın kendinize ve ona iyi bakın yaşamı ellerinizde, unutmayın.
Kendinize her hafta sadece kendinize bir ödül alın. Bunu ilk haftalarda hediye paketi yaptırın mutlaka!
Hareketli ve dilini bilmediğiniz lisanlarda şarkı dinleyin.
Bol su için.
Daha çok gülümseyin.
B12 vitamini açısından zengin beslenin.
Bütün bunları deneyin altı ay sonda geçmemişse mutlaka psikiyatra gidin ve destek alın. Geçmiş olsun. Sevgiler.

Cok tesekkur edrtım.. Kıtap kobusunda yardımcı olabıkırsın... Beklıyorum onerılerını.

Ben ılk adımı attım aglaya aglaya whatsappımı sıldım..

Git gel git gel bağımlılık yaptı. Yazık çok yazık... Geçen zamana, gençliğine...
Seviyeyi bu kadar düşürme. Çok bi şey değil. Onun gözünden bak, bu kez görürsün. Lütfen.

Zamanla gecer mi alıstirir mi bilmiyorm gercekten ama üzülürsun yeri gelir acı ceker ağlarsin benzer olayi bendr yasadim istediği zamn geln ve hic dusunmeden giden her seferinde gelmesine izin veren affeden seven ben her gidisinde kahrolan aglayan aci icinde kivranan kızan öfkelenen ve özleyen iki guzel lafina kanip her hatasini affeden bendm ve biktim sana sonunu söyleyim bu hikayenin erkek evlendi gozlerimin onunde cogu kez bana nispet yapar gibi bana karsi sarilmalar el tutmalar gülmeler ve bir cocugu var mutlu 2 buck3 sene oldu biz ayrılali ve o evleneli.. kac kez donmek istedi evliyken ben istemedim asla istememde kiziyorum ama kendime unuttum mu hayr alıştım sadece.. sana tavsiye verbilir miyim ne derim bilemem ama biraz gurur ise yarayabilir sana yapılan haksızlıklari düşün sen nelr yaptn karsiliginda ne gordn dusun ve birak gurur yap üzülme benim gibi olma canm verdiğin sevgiye değere gözyaşına degmez inan

Canım benim gerçekten istediğin kadar uğraş o acılarla ağlamayla atlatıyorsun emin ol bi yara bile biranda geçmiyor onu düşün zamanla kabuk bağlıyor biz yolup kanatiyoruz ama o tekrar kabuk bağlıyor illaki o yara geçiyor ama kiminde izi kalıyor her bakdıkça hatırlıyorsun ama kiminde kalmıyor yaranın yerini biliyosun asla unutamazsın bu bi gerçek ama zamanla kalbinde hiç bi kıpırtı kalmıyor onuda ağlayarak at içinden eğer kesip atacaksan asla geri dönme ne ara ne sor nede sana ulaşmasına izin ver elbette sosyal ağlardan çok takip edeceksin ona yapacak bisey yok ama ancak sana onu unutturacak biri çıkmalı karşına tek çare bu yoksa her seferinde başa dönersin

Buket Uzuner iki yeşil su samuru.

Okudum onu canım yıllar once..baska var mı kafa dagıtacak

Git gel git gel bağımlılık yaptı. Yazık çok yazık... Geçen zamana, gençliğine...
Seviyeyi bu kadar düşürme. Çok bi şey değil. Onun gözünden bak, bu kez görürsün. Lütfen.

Onun yerıne kendımı koyunca kendımden igrenıyorum nasıl boyle olurum dıye... kendınden ıgrenıyor mu hic acaba ... yok ızın vermıcem artık .. whatsapp ı fılan sıldım zaten canım

Madem o kadar mutlu evlıyken nıye gelıyor demek kı etrafa gosterdıgı gıbı bi hayatı yok..

Yok ızın vermıcem bı daha yem atmasına da kendımı de tutup aramayacagım.. unutup ınsan gıbı bırı ıle olabılırsem olerıde olucam olmazsa da olmasın ucunda olum mu var ..

biraz gururlu olmayı dene anında unutursun

(K.bakmayn burda yeniyim bazen yanlis paylasabiliyrm aynini tekrar yazdm))))......
---Dışardan göründüğü kadariyla mutlu canm mutsuz huzuru olmayan kisiler belli etmezmi biraz olsn bi defa konusmustum sorunum fln yok dedi ama neymis beni seviyoms unutamiyoms asla vazgecmezms faln filn ben asla kabul etmedm etmemde zaten neyse beni bosver cnm senin yasadklarn bana bunlari hatirlatti yazdm k.bakma.. aynen dediklerini yap devam et dönme gurur yap. gerekirse başkasıyla ol zor unutmk biliyorm ama yaparsin yeterki iste ne sevgini ne seni haketmiyor kafani bile yormaya degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…