Yalan dolanla bileziklerini yemiş hala çok dalavereci değil diyorsunyok öyle çok dalavereli bi insan değil aslında ama bu bilezik konusunda yaptılar bana dalavereyi ......
diyo bozdurdumda naptım. yedim içtim mi. ehliyetini almazsa tekrar kursa yazılması gerekiyormuş . işte bilmem ne . ama eğer boşanırsam ziynet davası açıp yediklerini tek tek kusturtcam onlara çok kin yaptırdılar bana
Maaşın iyiyse bakmaya devam et sen dolandırıcı,dalevereci,yalancı,sayğısız ve bana göre hırsız kocana1 buçuk yıllık evliyim. meleğimi söylemiyim tanıyan olabilir. ama maaşım gayet iyi .
Hırsızlıktan büyük sorun nedir acabaeşim benden habersz bilezikleri bozdurup yerse
çok kötü olurdu ama
sadece bunun için boşanırmıydım dersen boşanmazdım
başka sorununuz yoksa tabi
vallahi bu takı olaylarına karışan erkekleri hiç anlamıyorum. altınlarım evde bi kutuda duruyo, paramızıda orada biriktiriyorum inanki eşim benden gizli ne bir altın ne bir kuruş para almaz ordan, ihtiyacı olan diğerine söyleyip öyle alır mutlaka birbirimize haber veririz...
çok özür dilerim ama senin eşin benim gözümde HIRSIZla eşdeğer nasıl sana haber vermeden bileziğini bozdurabilir bu bence çok önemli bir sorun hemen bunu bi çözüme kavuşturmalısınız
Maaşın iyiyse bakmaya devam et sen dolandırıcı,dalevereci,yalancı,sayğısız ve bana göre hırsız kocanaYeni evliyken karısının takılarını yiyen adam düzelmez.Kendine bu kötülüğü yapma kurtul bu adamdan,maaśım iyi diyosunya bu yüzsüz adam senden nafaka bile ister
Canım Anladığım sen Baskın bîr karaktersin. Eşinde hakimiyet bende olsun istiyor ama eline yüzüne bulaştırıyor yani beceremeyecek hakîmiyet altın bozdurmak olmaz.Biraz iktisatlı davranması Lazım 50 lira içinde altın bozdurulmaz.Eşine Güzelce anlat hesap sende dönsün ona bir miktar harçlık verirsin borçlarında her ay hesaplayıp ödersiniz.Hemen hemen birçok evlîliğin Başında böyle Şeyler olabilir sen kararlı OLDUĞUNU gösterirsen pes eder gibi hemen aklınıza boşanmayı getirmeyin
Arkadaşımıza katılıyorum hemen boşanmayı aklına getirme, eşinin yaptıkları doğru şeyler değil,hatta çok yanlış şeyler; ama bir süre bekle, gözlemle, altınların bitmiş bakalım şimdi ne yapacak. Maaş kartını eşine verme, ailenden destek alma, alsanda eşin bilmesin. arkadaşımızın da yazdığı gibi hesap sende dönse daha iyi olur; ama eşin kabul etmezse hesapları sende kontrol et, ne nereye gidiyor her şeyi öğren. Bir süre sessiz kalmaya çalış, sabret devamlı eskileri konuşman senide eşini de yıpratır. Evliliğin ilk dönemleri zor zamanlardır, Biraz sular durulunca al karşına güzelce şuçlamadan konuş, böyle böyle durumlar benim hoşuma gitmiyor, her şeyi söyle. Böyle şeyler yaşanmaya devam ederse bizim için kötü olur v.s anlat…ben baskın o kendince baskın böyle çatışıyoruz işte. o istiyor ki bileziği bozdurunca kendi anası ve kardeşleri gibi heee tamam beeeyyy diyip susmamı.
kardeşine anlattım bu durumu bana dedki bizimkilerde yok yenge işte bizimkileride aldılar kötü bişey evet ama napalım dedi. . ben onlar gibi olamam ya
siz hemen boşanırdınız demekki ne güzel
Bir daha dusundum de bosanirdim demekle hata etmisim. Ailemden para alip kocama yedirirdim. Yediginiz bilezikler de afiyet bal seker olsun derdim.
İlk elinizden alınan 3 altın bileziğin Kayın Pederinize verildiğinden emin misiniz_?
Bence bir evde bu kadar ayrılık varsa sürdürmenin hiçbir mantığı yok. Ayrılınca daha iyi bir hayatım olur diyorsun, daha ne bekliyorsun.Herkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.
SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
bu kumarbaz kocalara parmağındaki yüzük bile batıyo.. bir an önce kumara vermeleri gerekiyo.. ben de yaşadım aynısını demekki hepsi aynıValla bende bilmiyordum bende kondurmuyordum ama parmağında ki yüzüğe kadar satti yedi aile si demese hoc bilemezdim
ben ilerde şiddette uygular yazdığınız için bu mesajınızdan alıntı yapmıştım ben de yaşadım da aynısını.. altın manyağı bi adam ve sonunda şiddet iki kez.. ders olsun diye de konu sahibine yazmıştım..Bende Evliyim canım ama kararlılığımı belli ettim taviz vermedim ve benim olan benim yanımda kaldı. Bana ders olması gereken bir durum göremiyorum ortada
evet asıl zoruma giden bu arkamdan iş çevirmesi . babası bilezikleri aldığında da böyle yaptı. bankaya yatırdım dedi . dekontunu getir dediğimde aylarca oylaadı beni . yok dükkanda kaldı yok bana güvenmiyor musun dedi. sonunda öğrendimki babası almış .
çok utanç verici. benim hiç mi hakkım yoktu. benim geleceğimi düşünen kim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?