son bileziğimide yediler .... haram olsun

Yalan dolanla bileziklerini yemiş hala çok dalavereci değil diyorsun

1 buçuk yıllık evliyim. meleğimi söylemiyim tanıyan olabilir. ama maaşım gayet iyi .
Maaşın iyiyse bakmaya devam et sen dolandırıcı,dalevereci,yalancı,sayğısız ve bana göre hırsız kocana Yeni evliyken karısının takılarını yiyen adam düzelmez.Kendine bu kötülüğü yapma kurtul bu adamdan,maaśım iyi diyosunya bu yüzsüz adam senden nafaka bile ister

vallahi bu takı olaylarına karışan erkekleri hiç anlamıyorum. altınlarım evde bi kutuda duruyo, paramızıda orada biriktiriyorum inanki eşim benden gizli ne bir altın ne bir kuruş para almaz ordan, ihtiyacı olan diğerine söyleyip öyle alır mutlaka birbirimize haber veririz...
çok özür dilerim ama senin eşin benim gözümde HIRSIZla eşdeğer nasıl sana haber vermeden bileziğini bozdurabilir bu bence çok önemli bir sorun hemen bunu bi çözüme kavuşturmalısınız

ne kadar güzel gerçekten imrendim. bende öyle olunmasını çok isterdim ama olmadı malesef. . .
nasıl kavuşcak çözüme bilmiyorum. gerçekten bileziğin parasıyla dün baktım ki kapıları değiştirmeye vermiş. bana diyor ben yedim mi sana sinirlendim de bozdurdum , bak kapımızı yaptırıyorum bilmem ne offf

doğru valla ister mi ister :)

Arkadaşımıza katılıyorum hemen boşanmayı aklına getirme, eşinin yaptıkları doğru şeyler değil,hatta çok yanlış şeyler; ama bir süre bekle, gözlemle, altınların bitmiş bakalım şimdi ne yapacak. Maaş kartını eşine verme, ailenden destek alma, alsanda eşin bilmesin. arkadaşımızın da yazdığı gibi hesap sende dönse daha iyi olur; ama eşin kabul etmezse hesapları sende kontrol et, ne nereye gidiyor her şeyi öğren. Bir süre sessiz kalmaya çalış, sabret devamlı eskileri konuşman senide eşini de yıpratır. Evliliğin ilk dönemleri zor zamanlardır, Biraz sular durulunca al karşına güzelce şuçlamadan konuş, böyle böyle durumlar benim hoşuma gitmiyor, her şeyi söyle. Böyle şeyler yaşanmaya devam ederse bizim için kötü olur v.s anlat…
hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

İlk elinizden alınan 3 altın bileziğin Kayın Pederinize verildiğinden emin misiniz_?

Bir daha dusundum de bosanirdim demekle hata etmisim. Ailemden para alip kocama yedirirdim. Yediginiz bilezikler de afiyet bal seker olsun derdim.

hemen atar yapmanıza gerek yoktu bence ben bunu gerçekten dedim ne güzel ayrılırdınız diye. ben yapamıyorum işte siz daha güçlüsünüz demkki ne güzel dedim !

Bence bir evde bu kadar ayrılık varsa sürdürmenin hiçbir mantığı yok. Ayrılınca daha iyi bir hayatım olur diyorsun, daha ne bekliyorsun.

Valla bende bilmiyordum bende kondurmuyordum ama parmağında ki yüzüğe kadar satti yedi aile si demese hoc bilemezdim
bu kumarbaz kocalara parmağındaki yüzük bile batıyo.. bir an önce kumara vermeleri gerekiyo.. ben de yaşadım aynısını demekki hepsi aynı

Bende Evliyim canım ama kararlılığımı belli ettim taviz vermedim ve benim olan benim yanımda kaldı. Bana ders olması gereken bir durum göremiyorum ortada
ben ilerde şiddette uygular yazdığınız için bu mesajınızdan alıntı yapmıştım ben de yaşadım da aynısını.. altın manyağı bi adam ve sonunda şiddet iki kez.. ders olsun diye de konu sahibine yazmıştım..

durumun benim şu an içinde bulunduğum duruma benziyor,gizlice çekilen krediler ve benim bilmeden verdiğim altınlar vs.,benim için evliliğim bitti.çocuklarım çok küçük ,şu an duruyorsam bundandır.ama sen özgürsün.böyle başlarsa maalesef böyle devam ediyor.ayrılsam ben de daha mutlu olacağım ama çocuklarım değil.kıyas yaparsın diye yazdım.

Ailecek sahtekarlar , sahtekar bir aileye düşmüşsün m bundan sonra sen altın takmayı unut , sanırım başka konulardada bu adam hep yalan söyleyecek , yalan üzerine hayat kurulmaz

çok utanç verici. benim hiç mi hakkım yoktu. benim geleceğimi düşünen kim ki

Sen kendi geleceğini düşünmüyorken başkası senin geleceğini niye düşünsün ki? Bütün yorumları tek tek okudum, hala çocuk diyorsun hala ne yapayım diyorsun. Pes diyorum başka bir şey demiyorum.

Hakkına sahip cıktın mı dedigin zaman ne cevap verecen peki ? Sahip ciksaydin arkadasim vermeseydin sonrada helal etmiyorum diye yaygara koparmak bana bos geliyor acikcasi. Sa takilan altin senindir. Koyarsin guvenli bi yere daha kimseye dokundurmazsin bitti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…