son bileziğimide yediler .... haram olsun

Benimde dugunde takilan altinlari aldilar 4 bilezigimi setimi de sonradan borc var deyip aldilar.ve ben birlik oturuyorum.5yil oldu.

Benimde dugunde takilan altinlari aldilar 4 bilezigimi setimi de sonradan borc var deyip aldilar.ve ben birlik oturuyorum.5yil oldu.

çok çok çok daha kötü .
yani şükretmi demek istiyorsun bacım

Bence sen ayrılacaksın da henüz bu fikre alışma evresindesin. Çok geç kalma ve de çocuk yapma. Eğer çocuk olursa çalışmadoiığın dönem evi geçindirebilir ni?

Bence sen ayrılacaksın da henüz bu fikre alışma evresindesin. Çok geç kalma ve de çocuk yapma. Eğer çocuk olursa çalışmadoiığın dönem evi geçindirebilir ni?

evet kafamın içinde büyük bir bölüm boşanmaktan yana ama bir yanım gidemiyor . sabah uyurken baktım içim gitti kafasına vurup çıktım :/

çocuk olursa ailem bin kat daha yardıme der bize. sanırım sorun olmaz . ama yardım etmezlerse biraz zor geçindirmesi

en büyük şansın böyle bir adamdan çocuk yapmamak olmuş.
değil mi ....
keşke sihirli bi küre olsada 5 yıl sonra hani durumda olcağımızı görebilsek ona göre bugün karar alabilsek :)

Eşin de, ailesi de çok aç gözlü insanlarmış

malesef evet
ve parasal olarak güvenmediğin bi adamla nasıl evlilik gider bilmiyorum
En zoru da bu zaten... Önünde iki yol var belliki... Ama devam etmeyi seçersen eşin ve ailesi değişir mi? Sanmıyorum... Maalesef karakterleri böyle...

En zoru da bu zaten... Önünde iki yol var belliki... Ama devam etmeyi seçersen eşin ve ailesi değişir mi? Sanmıyorum... Maalesef karakterleri böyle...

devam edersem para saklıycam , ortak adım atmıycam böyle gidicek işte. saçma sapan bi evlilik olcak

devam edersem para saklıycam , ortak adım atmıycam böyle gidicek işte. saçma sapan bi evlilik olcak
İstersen bir süre bekle farklı stratejiler dene... Bakalım nolucak? Belki ayrılmayı falan ima edersen kaybetmekten korkar da düzelir biraz

İstersen bir süre bekle farklı stratejiler dene... Bakalım nolucak? Belki ayrılmayı falan ima edersen kaybetmekten korkar da düzelir biraz

aslında ya bilmiyorum savunmak istemiyorum onu ben şimdi . parayı hep o yönetmek istiyor benim maaşımıda alsın o ödesin borçları istiyor. sanırım bu yüzden de bilezikte hakimiyet kurmak istedi .
daha öncede benden izinsin çeyreğimi falan alıp bozdrudu adama altın batıyor ama borç ödedi biliyorum yani. ben kızıncada diyor keyfimemi harcıyorum borç ödüyorum yiyp tozuyor muyum diyo. ama konuşup planlı iş yapmayı bilmiyor işte .

Bencil demekki... Yönetim hep bende olsun istiyor... Ama sakın maaşını onun eline verme... Sana dost tavsiyesi...

Bencil demekki... Yönetim hep bende olsun istiyor... Ama sakın maaşını onun eline verme... Sana dost tavsiyesi...

bencillik mi erkekliğini böylemi ispatlamaya çalışıyor ben anlamyorum artık .

Duzelmiyolar cnm benim o sürekli arkandan is çevirmeye devam eder bendede vardı bi tane bundan hiç işim falanda yoktu o zamanlar baktım düzeleceğine kötüye gidiyor bosadim gitti....adam olmaz yıllarını verdiginle kalırsın....

adam olmayanı , etmeek için zaman harcamak saçma zaten

eşin sırtını ana baba yada akrabasına dayayarak yaşayan çalışmayı sevmeyen zengin kadın arayan bir insansa evlendiğinde gördüysen bunu boşanmaktan fazla pek yolun kalmıyor.altınlar kadının mehiridir.gerçi boşansan ne verecekki yaptığı senden alıp bozdurmak.

Canım Anladığım sen Baskın bîr karaktersin. Eşinde hakimiyet bende olsun istiyor ama eline yüzüne bulaştırıyor yani beceremeyecek hakîmiyet altın bozdurmak olmaz.Biraz iktisatlı davranması Lazım 50 lira içinde altın bozdurulmaz.Eşine Güzelce anlat hesap sende dönsün ona bir miktar harçlık verirsin borçlarında her ay hesaplayıp ödersiniz.Hemen hemen birçok evlîliğin Başında böyle Şeyler olabilir sen kararlı OLDUĞUNU gösterirsen pes eder gibi hemen aklınıza boşanmayı getirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…