- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
kesinlikle öyle olcak bundan sonra. teşekkür ederim değerli vaktinizi bana ayırdığınız cevapladığınız için
Benimde dugunde takilan altinlari aldilar 4 bilezigimi setimi de sonradan borc var deyip aldilar.ve ben birlik oturuyorum.5yil oldu.Herkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.
SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
Benimde dugunde takilan altinlari aldilar 4 bilezigimi setimi de sonradan borc var deyip aldilar.ve ben birlik oturuyorum.5yil oldu.
Bence sen ayrılacaksın da henüz bu fikre alışma evresindesin. Çok geç kalma ve de çocuk yapma. Eğer çocuk olursa çalışmadoiığın dönem evi geçindirebilir ni?
en büyük şansın böyle bir adamdan çocuk yapmamak olmuş.
Eşin de, ailesi de çok aç gözlü insanlarmış
En zoru da bu zaten... Önünde iki yol var belliki... Ama devam etmeyi seçersen eşin ve ailesi değişir mi? Sanmıyorum... Maalesef karakterleri böyle...malesef evet
ve parasal olarak güvenmediğin bi adamla nasıl evlilik gider bilmiyorum
En zoru da bu zaten... Önünde iki yol var belliki... Ama devam etmeyi seçersen eşin ve ailesi değişir mi? Sanmıyorum... Maalesef karakterleri böyle...
İstersen bir süre bekle farklı stratejiler dene... Bakalım nolucak? Belki ayrılmayı falan ima edersen kaybetmekten korkar da düzelir birazdevam edersem para saklıycam , ortak adım atmıycam böyle gidicek işte. saçma sapan bi evlilik olcak
İstersen bir süre bekle farklı stratejiler dene... Bakalım nolucak? Belki ayrılmayı falan ima edersen kaybetmekten korkar da düzelir biraz
Bencil demekki... Yönetim hep bende olsun istiyor... Ama sakın maaşını onun eline verme... Sana dost tavsiyesi...aslında ya bilmiyorum savunmak istemiyorum onu ben şimdi . parayı hep o yönetmek istiyor benim maaşımıda alsın o ödesin borçları istiyor. sanırım bu yüzden de bilezikte hakimiyet kurmak istedi .
daha öncede benden izinsin çeyreğimi falan alıp bozdruduadama altın batıyor ama borç ödedi biliyorum yani. ben kızıncada diyor keyfimemi harcıyorum borç ödüyorum yiyp tozuyor muyum diyo. ama konuşup planlı iş yapmayı bilmiyor işte .
Bencil demekki... Yönetim hep bende olsun istiyor... Ama sakın maaşını onun eline verme... Sana dost tavsiyesi...
Duzelmiyolar cnm benim o sürekli arkandan is çevirmeye devam eder bendede vardı bi tane bundan hiç işim falanda yoktu o zamanlar baktım düzeleceğine kötüye gidiyor bosadim gitti....adam olmaz yıllarını verdiginle kalırsın....
Canım Anladığım sen Baskın bîr karaktersin. Eşinde hakimiyet bende olsun istiyor ama eline yüzüne bulaştırıyor yani beceremeyecek hakîmiyet altın bozdurmak olmaz.Biraz iktisatlı davranması Lazım 50 lira içinde altın bozdurulmaz.Eşine Güzelce anlat hesap sende dönsün ona bir miktar harçlık verirsin borçlarında her ay hesaplayıp ödersiniz.Hemen hemen birçok evlîliğin Başında böyle Şeyler olabilir sen kararlı OLDUĞUNU gösterirsen pes eder gibi hemen aklınıza boşanmayı getirmeyinaslında ya bilmiyorum savunmak istemiyorum onu ben şimdi . parayı hep o yönetmek istiyor benim maaşımıda alsın o ödesin borçları istiyor. sanırım bu yüzden de bilezikte hakimiyet kurmak istedi .
daha öncede benden izinsin çeyreğimi falan alıp bozdruduadama altın batıyor ama borç ödedi biliyorum yani. ben kızıncada diyor keyfimemi harcıyorum borç ödüyorum yiyp tozuyor muyum diyo. ama konuşup planlı iş yapmayı bilmiyor işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?