son bileziğimide yediler .... haram olsun

üzülme sadece düğün CD ve fotolarını sakla. ilerde bir boşanma olursa ziynetlerin iadesi davası ile tüm altınlarını geri alabilirsin. ama Cdlerden mutlaka ailenin evinde yedekle.

yatırtmadı ... ailemin evinde de bırkatırtmadı. maksadı yemekmiş işte
Kuzu Bilezik lerde bitmiş bu saatten sonra ne yapack bekle izle.meslegim var diyosun çalışmiyormusun gerçi çalışmada adam maaşını yer bu kesin yani bi nevi bilezik

ben baskın o kendince baskın böyle çatışıyoruz işte. o istiyor ki bileziği bozdurunca kendi anası ve kardeşleri gibi heee tamam beeeyyy diyip susmamı.
kardeşine anlattım bu durumu bana dedki bizimkilerde yok yenge işte bizimkileride aldılar kötü bişey evet ama napalım dedi. . ben onlar gibi olamam ya

üzülme sadece düğün CD ve fotolarını sakla. ilerde bir boşanma olursa ziynetlerin iadesi davası ile tüm altınlarını geri alabilirsin. ama Cdlerden mutlaka ailenin evinde yedekle.
kesinlikle öyle yapıcammm

1 buçuk yıllık evliyim. meleğimi söylemiyim tanıyan olabilir. ama maaşım gayet iyi .

anladım canım. ailenin arkanda olması boşan demesi inan bana bir çok kadının ihtiyacı olan bir şey şanslısın bu konuda. kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayansın işin var maddi durumunuz iyi. manevi olarak ailene güvenebiliyorsun. bir tek kendine güvenmen kaldı. ne istediğini bilmen gerekiyor. evliliğin hakkında umutlu musun aşık mısın seviyor musun sadece alışkanlık mı ya da gurur mu ayırmıyor seni ondan. hayat senin biz ne desek senin içindeki susan kızın konuşması kadar olmaz.

sürekliiii sürekli laf sokuyorummmmm sürekli hırsız diyorum offfff

Bence bu kadar arkandan is ceviren bir insanla evli kalıp bir de onun çocuğunu dogurma. Ailen mis gibi arka çıkmış işte sana.

ben de altın için kavga eden bi adamla evliydim ve arkadaşın dediği gibi şiddeti de gördüm konum da var oku istersen sana ders olur..

Ailenden para alip boyle bir adama vermeyecektin.. nedir bu milletin taki sevdasi anlamiyorum bilmiyorum duzelirmi esin ama yalan var ortada

Siz barisirsiniz. Onca yoruma ragmen "hala ne yapacagimi bilmiyorum" diyorsaniz...

gerçekten merak ediyorum bende . bu boşan hemen kaç diyenler kendi başına gelse hemencik boşancakmıy mış ? ne kolaymış öyle .

ben de altın için kavga eden bi adamla evliydim ve arkadaşın dediği gibi şiddeti de gördüm konum da var oku istersen sana ders olur..

Bende Evliyim canım ama kararlılığımı belli ettim taviz vermedim ve benim olan benim yanımda kaldı. Bana ders olması gereken bir durum göremiyorum ortada

o kadar bedduayı eşine yapacak raddeye gelmeden boşanmalıydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…