Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu Bilezik lerde bitmiş bu saatten sonra ne yapack bekle izle.meslegim var diyosun çalışmiyormusun gerçi çalışmada adam maaşını yer bu kesin yani bi nevi bilezikyatırtmadı ... ailemin evinde de bırkatırtmadı. maksadı yemekmiş işte
Canım Anladığım sen Baskın bîr karaktersin. Eşinde hakimiyet bende olsun istiyor ama eline yüzüne bulaştırıyor yani beceremeyecek hakîmiyet altın bozdurmak olmaz.Biraz iktisatlı davranması Lazım 50 lira içinde altın bozdurulmaz.Eşine Güzelce anlat hesap sende dönsün ona bir miktar harçlık verirsin borçlarında her ay hesaplayıp ödersiniz.Hemen hemen birçok evlîliğin Başında böyle Şeyler olabilir sen kararlı OLDUĞUNU gösterirsen pes eder gibi hemen aklınıza boşanmayı getirmeyin
kesinlikle öyle yapıcammmüzülme sadece düğün CD ve fotolarını sakla. ilerde bir boşanma olursa ziynetlerin iadesi davası ile tüm altınlarını geri alabilirsin. ama Cdlerden mutlaka ailenin evinde yedekle.
1 buçuk yıllık evliyim. meleğimi söylemiyim tanıyan olabilir. ama maaşım gayet iyi .
sevgi karin doyurmuyor.sana onca yalan soylemis ailesine hicbir konuda hayir dememis .senin mehrini dagitmis harcsmis.daha ne bekliuorsunnn...çalışsada yetmyor kiradayız eşyalar borç . seviyorum diye neleri bırakıp geldim ama yaptıkları midemi bulandırıyor artık![]()
sevgi karin doyurmuyor.sana onca yalan soylemis ailesine hicbir konuda hayir dememis .senin mehrini dagitmis harcsmis.daha ne bekliuorsunnn...
ben de altın için kavga eden bi adamla evliydim ve arkadaşın dediği gibi şiddeti de gördüm konum da var oku istersen sana ders olur..Baştan kötü insan olup Altını koyacaktınız zorla bankaya zaten kasaya sizden başkası giremiyor. Madem mihirinizdi sahip çıkacaktınız. Yada ev kredisine girip altını teminat olarak verecektiniz. Hem kira vermezdiniz hem kocanızın ailesine para yedirmemiş olacaktınız hemde eviniz olacaktı.
Altın için kavga çıkaran adam yarın size şiddette uygular önümüzdeki Günler'de o konuyu okuruz artık.
ben 1 sene sonramı görebilmeye bile razıyımdeğil mi ....
keşke sihirli bi küre olsada 5 yıl sonra hani durumda olcağımızı görebilsek ona göre bugün karar alabilsek :)
ben 1 sene sonramı görebilmeye bile razıyım![]()
Siz barisirsiniz. Onca yoruma ragmen "hala ne yapacagimi bilmiyorum" diyorsaniz...
ben de altın için kavga eden bi adamla evliydim ve arkadaşın dediği gibi şiddeti de gördüm konum da var oku istersen sana ders olur..
Bilezikler bitmiş şimdide ailenizmi bakacak sizeevet artık rahatlamıştır bilezikler batıyordu çünkü ona. 50 lira için bile bozduralım mı diyordu !! bende ailemden para alıp veriyordum. .