• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son bir şans daha?

kugucukk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
21
6
6
Merhaba arkadaşlar,daha öncede bir konu açmıştım.Uyuşturucu kullanan nişanlımdan ayrılmıştım.
Aradan 3 ay geçti,bu süreçte tedavi gördü arkadaş ortamını kesti vs...
Çok yalvarıyor barışmamız için bende 5 senelik emeklerimi bir çırpıda atmak istemiyorum.
Normaldede çok saygılı efendi bir insan bir dediğimi iki etmez,bu yaz düğünümüz olacaktı.
Acaba bi şans daha mı versem diyorum?

Merhaba arkadaşlar,daha öncede bir konu açmıştım.Uyuşturucu kullanan nişanlımdan ayrılmıştım.
Çok yalvarıyor barışmamız için bende 5 senelik emeklerimi bir çırpıda atmak istemiyorum.
Normaldede çok saygılı efendi bir insan bir dediğimi iki etmez,bu yaz düğünümüz olacaktı.
Biz ne diyelim ki size?evlendiğinizde sıkıntılı bir durum olsa kullanmayacağı ne malum. Hayat sizin hayatınız karar sizin kararınız. Hayırlısı olsun...

Uyuşturucu...Yakınımda hiç kullanan yok çok şükür. O yüzden neler yaşadıklarını sadece tahmin edebiliyorum. Ben sizin bu adamı sevdiğinizi hissettim. Ayrılmak istemiyorsan bile nişanı düğünü ertele. Tamamen uyuşturucudan uzak kaldığına emin ol öyle adım at ama lütfen kalbinle değil mantığınla hareket et. Allah muhafaza senin de canın tehlikede sayılır böyle bir adamla.

Kesinlikle hayır.. Bir tanidigim senelerdir tedavi goruyor 3 ay tedavi görse sonra 1hafta icmiyor 8.gün hopp hastaneye geri yatiyor. Herkes senelerdir ametemde boğuluyor. 3 ay ne yahu. Kendi basini yakarsin.. Millet 20 senelik verilen emegi kurulan yuvayi bozuyor 5sene neki.

Uyusturucu kullandigindada saygilimi? Boyle birakanlar eninde sonunda yine basliyor. Doz gittikce artiyor. Sonlari ya cinayet yada asiri dozdan olum.. uzak durun boyle insanlardan geleceginizi mahvetmeyin cok pisman olursunuz..

Bir şans vereyim mi deseniz belki ama son şans ya da bir şans DAHA vermeyin. Daha önce verdiğiniz şansları değerlendiremediyse onun için mutlu olduğunuzu söyleyin ama bu işin oluru olmadığını belirtin.

Cok saygili efendi ama bos zamanlarinda uyusturucu mu kullaniyor..te allam yaa..insanin asktan gozu kor olur da bu kadr da degil..cok efendi oldugu icin mi başladi uyusturucuya..hadi merak heves eyv tedavi almasi gerekicek kadar uyusturucu kullanan biri cok efendi saygli diosunuz..bnce biraz kendnize gelin toz pempe gozlugunuzu ckarip da bakin..gelecegnizi yakmayin.bu kadr kor insanlara da hakkaten sasiriyorum ya

Çok üzgünüm senin adına öyle birine 5 yıl vermişsin kim bilir o süreçte nasıl yıprandın?Kaç kez ayrıldın?O senden kaç kez bir daha yapmayacağına dair özür dileyip tekrar yaptı?? Bence şans verme kendine yazık etme 1 ay 1 yıl kaç yıl sonra elbet unutursun ama eğer evlenirsen boynunda bir ömür yük olur.

Bağımlılıklar hiçbir zaman tamamen bitmez
İleride kötü bir şey yaşandığı zaman ilk uyuşturucuya gider eli
Bence iyi düşünün

Ne kullaniyor ? Ot felan mi yoksa baska maddeler mi ?

Back
X