son care kk

Pisicik ile kızınızın arası nasıl?

Hayır ıste bı yavru sahıplenmek ıstıyorum dısı, es olsun yavrularını sahıplendırırım dıyorum. Aramakla dısı bulunmuyor kac aydır bulamadım

Emin olun kedi sahiplendirmek dişi kedi bulmaktan daha zor bişey.Başınıza gelmeden bilemezsiniz.Ayrıca o kedinin doğurduğu yavrulara alışacaksınız sonra verirken vicdan azabı çekmeyecek misiniz.Bence kısırlaştırma işini bi daha düşünün.Hem söyleyen oldu mu bilmiyorum ama kısırlaşmayan erkek kedinin evden kaçma ihtimali çok yüksek.Evde dişi kedi olsa da yüksek çünkü kediler tek eşli değildir, kızgınlığa girdi mi bulabildiği kadar dişi bulmak isteyecektir.

Çok güzeller kesinlikle.
Bende siyah kedileri çok severim. Esrarengiz görünüyorlar. . tesadüf eseri kömür karası iki kedim var. Ve birbirlerine aşıklar. Erkek olanın gözleride sarı. Çeyrek altın gibi parlıyor bazan.

takıplı sahıplendırırm dıye dusundum oyle muamele yapacaklara zaten vermem dedım ama cok kararsızım bu kadar ınsanın bır bıldıgı vardır elbet bı durup dusunmek lazım galıba :/

Pekı bayan ornek kedı annesı bır ara toplanıp madalya takalım sıze ustun sabrınız ıcın.
Sahiplendirme işi bir yerde tıkanır. Ve gerçekten hızlı çoğalıyorlar. Devamlı kedilerle ilgilenen, onların içler acısı durumuna tanık olanlar ister istemez psikolojik olarak çöküntüye uğruyor. Böyle sert çıkışlar yapabiliyorlar. Ben bile dün bir yaşlı adamla istemeden ağız dalaşına girdim. Anne kedi onun bahçesine yavrularını taşıdı diye yavruları sağa sola savurdu. Bir tanesini bulduğumda korkudan tir tir titriyordu. Of gerçekten insanın sinirleri yıpranıyor.

Kisirlastirmya ne kadar karsi olsamda ben cok pismanim kisirlastirmadigim icin.oglum artik iyice huysuz bi oglan olmustu.surekli kapida miyavliyordu.koku birakiyordu yatak koltuk heryere.ilk kizisma nobetleri kisa suruyordu.ama buyudukce bu sure dahada uzadi.apartmanin icinde gezmesine izin veriyordum.ben kapida bekliyordum o komurluge catiya gidip gezip geliyordu.ama bi aksam komsunun cocugu dis kapiyi acmis ve ben bunu duymadim saniyeler icinde kayboldu.gunlerce aradim evede donmedi.cok uzuldum.erkek kedilerin kisirlastirilmasi kolay oluyormus.hem bu ciftlesme olayi bi kereyle gecmiyor.disi kedi olsa hadi senede sayisi belli.ama erkek kedi surekli ciftlesme derdinde oluyo.iyi dusun derim sonra pisman olma.

Kedım dısardan korkuyor kacma ıhtımalı yok, kapı acılınca salona salona kacıyor :) evet aklıma gelmeyen seylerı yasıyorum su an, dedıgınız gıbı torunlar uc ay kalacak onlarada alısırım of ne zormus bu ısler

Of kıyamam ya kedıler temız hayvanlardır kımseye zararı yok ınsanlar neden byle merhametsız

Dıger husus hakkında yorum yapmıycam.

Konu kedi olunca beni hiç çağırtmıyorsunuz aşkolsun
Kedinizi mutlaka kısırlastırın
Kediler insanlar gibi aman evim barkım çoluk çocuk olayım bir gayeleri yok tamamen dürtüleri ile hareket ediyorlar. Erkek kediler oh işim bitti hallendim bir duş alayım keyif sigarası yakayım moduna geçmiyor daha fazla dişi getirin yok mu arttıran diye deli divane oluyorlar. Kızgınlığı yüzünden pencereden atlayıp kaçan versiyonları var aman diyim dikkat et. Kızgınlığı geçmesi 12 günü bulur biraz sabır o çığlıkları deli etse de valla bak geçiyor. Kızgınlıktan çıkar çıkmaz ameliyat ettirme oda zararlı 1 hafta bir geçsin kendine gelsin.
Kısırlaşmazsa 2 haftada bir kızgınlığa girecek ve dişi bulmak için pencere kapı kaçacağı her deliği denilecektir. Ola ki bir dişi buldun öyle hop gel yatalım olmuyor anlaşmaları gerek bu da birden fazla dişi kedi aramana neden olacak.
Çiftleşme oldu en az 4 en fazla 6 yavru demek 6 ayda bir kızgınlığa girecek ger defasında yavru popülasyonu artacak. Hepsini sahiplendiydin diyelim ama bunları takip etmesi var verdiğin kişi iyi bakacak mı? Bir heves alıp aman kaçtı bakamadım başkasına verdim annem eşim istemedi sokağa saldım diyenleri tanıyacaksın illa ki

Kısır erkek kediler çok uysallaşıyor. Sevilmeye, mıncıklanmaya bayılıyorlar. Bu bir artı belki. Ama...ama...işte!

Yaaa uzuldum aslında benım oglum dısardan cok korkuyor bazen alssın dıye parka goturdugum oluyor hep saklanıyor pusetınden cıkmak ıstemıyor, o kadar cok kısırlastır yorumu aldım kı tekrar dusunucem of ama cok zor bı karar, vebal keske konusabılse sorsak ona

İşkence yapmak için bile kedi sahiplenen var.

Çok tatlı ya=)
Bence veteriner abartmış. O hevesle getirip ameliyat ettirmeni bekliyor, emin olabilirsin.
bi veteriner hekim eşi olarak şaştım doğrusu=)

İşkence yapmak için bile kedi sahiplenen var.
Evet malesef bir heves alıyorlar sonrası sokak. Yada alıyorlar sürekli çiftleşsin yavru satalım para kazanalım.
1 dişi tekir kedim vardı ilk önce sonra diğer yaralı bakıma muhtaçlar çıktı karşıma elimden geldiğince yetiştim tedavi ettirdim sahiplendirdim ama asla peşlerini bırakmadım çoğu bahane ile geri getirdi zaten

Kacma huyu su an yok dısarıdan cok korkuyor kapıyı actıgım zaman salona kosup saklanıyor dort aydır sabredıyorum hıc bagırmadı hala da bagırmıyor sadce gunde ıkı defa koku bırakıyor kıyamıyorum bu halı de uzucu ben tecrubesızım bunu kabul edıyorum kedım ılk kedım herseyı bırlıkte ogrenıyoruz su an sadece dıygusal hareket edıyorum :\

Hayır ıste bı yavru sahıplenmek ıstıyorum dısı, es olsun yavrularını sahıplendırırım dıyorum. Aramakla dısı bulunmuyor kac aydır bulamadım
Iyide bu sefer disi kedinin omrunu kisaltacaksiniz. Surekli yavrulayacak 3 4 yavrulamadan sonra dagligini kaybedecek 2 senede bir es mi değiştireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…