İyi günler öncelikle herkese,
Bizim aynı sitede oturduğumuz bir arkadaşım var.Küçüklükten beri birlikte takılırız,oynarız,gezeriz felan.Sonra üniversiteye gittik farklı şehirlere okul döneminde çok görüşemiyoruz tabiki.
Bu arkadaşımı seviyorum ama şöyle bir problem var ki planlarımızı hep son dakika "modum düşük,hasta gibiyim"gibi bahanelerle iptal ediyor.Yani tabiki hasta olabilir ama artık bu birden fazla kez yaşandığı için inanasım da gelmiyor.
Mesela sitenin bahçesi var orada bazen oturup film izleriz ben bir kere dedim bu akşam izleyelim mi diye dedi hasta gibiyim ben de tamam o zaman geçmiş olsun dedim.Ertesi gün kendisi teklif yaptı "bugun izleyelim madem"diye ben de "olur"dedim.sonra akşama doğru "benim film izleyesim yok,sana soyledigimde hastaligim gecmis gibiydi "dedi onada tamam dedim.
Birkaç gün oncede bir ortak arkadasimiza kalmaya gidecektik birkac gun onceden plan yapmistik.Gidecegimiz sabah "benim bugun gidesim yok,dün üşüttüm galiba"dedi.O dediği zaman da bir yere gitmiş,orda üşüttüm diyor.Dedim ama bekliyor,ilaç falan iç bence"dedim "bakalım"dedi.
Sizce gerçek mi yoksa üşeniyor,gelmek istemeyip bana mı bahane üretiyor?Artık ne diyeceğimi de bilemiyorum sürekli böyle son dakika iptal etmesi artık canımı sıkıyor,ne demeliyim?