Son diyet günlüğüm ..artık bu iş bitmeli !!

5.günde yani yarın sabah yine aynı ekmek peynir dom+sal
öğlen 1/2 tavuk göğsü salata 2 kaşık yoğurt
akşam 1 kase çorba ve salata.
Yalnız tavuk gerçekten tok tutuyor. O gün hiç acıkmıyorum.

Aynen bende onu düşünüyorum. Kiloyu ver bir şekilde ama ya korumak. Kışında hareketli olmaya çalışmalı bence ve sütlü tatlılar meyveler ile idare edilebilir. Haftada birgün istediğini ye mesela, börek mi baklava mı...vb diyorumda benim daha çok yolum var.

Ayca kaya diye birkac liste var hangisini sectin yorgunkalp. Haftada 2 kg olan mi. Baktiklarimin hepsi de guzel en azindan ne yiyeceğim diye dusunmeyiz. Bir ornek olur bize

Selam
Kahvaltımı normal yaptım çeyrek simit üçgen peynir sebzelerden biraz, fazla geldi. Bugün tavuk var menüde saat 6 dan önce kapatırım sanırım. Yürüyüş yaparım yine. Hafifledim sanki biraz. Yarın tartıda belli olur.
Bu listeyle ve kaçamaklarla-çok az meyve ve çerez- bayrama kadar gitmeyi planlıyorum. İnşallah sonuç iyi olacak.
Bu arada yeşil çay ile de aramda bir yakınlık başladı. Ginkolu ve limonlu olan iyi onları içiyorum.

6.günde kahvaltı aynı peynir ekmek ve dom+sal
öğlen 3-4 kaşık sebze yemeği ve salata
akşam 3 ızgara köfte ve salata
Yani aslında 6 gün hiç meyve yoktu. Ben tadımlık olarak 1 dilim armut 1 dilim elma 5-6 adet üzüm yedim .Kaçamaklarım oldu. Olsun sonuca bakarız artık.
7.gün de ise sadece meyve var. Sabah 1 dilim kızarmış ekmek öğlen 1/2 kg meyve ve akşamda 1/2 kg meyve. Şok bir diyete benziyor bu şekliyle. Bilmiyorum zararı olur mu, kendimi hiç halsiz hissetmedim. Hatta şekerden uzaklaştım bile. Zaten birebir uygulamadım. Ama en azından şekersiz ve küçük porsiyonlarda yemeye başladım.

ıkı gundur ugrayamadım cok yogundum... -okul basladı bnm yogunluk basladı ben de kılo aldımmmm :) ne guzel neguzel demı.....73.3 oldum yenıden... bukd guzel gıderken nasıl basarıyorum bunu bılmıyorum...neyse bugun yenıden basladım artık sonuna kadar gıdıcek....sabah bı yumurta cok az peynır salatalık yedım.... oglen salata yemeyı dusunuyorum...aksam da sadece bır elmaaa... kendıme ceza vermem lazım 70,8 den 73.3 olursam boyle ac gezerım neyse zzten bu ara keyfım de yok cok ustume gıtmeyım kendımın.... canım cok guzel gıdıyorsun gercekten tebrık ederım... bu ara benı de durdur duygusal uzuntulerden yemege vurdum kendımı

Merhaba
Yine hafta başı. Sabah iyi başlamıştım ama öğlen cozuttum. Kahvaltıyı hafta içi sekize kadar yapıyorum epey erken bir saat olduğu için çok yiyemiyorum. 3-4 zeytin az biberli lor 1/2 dl ekmek.
Öğlen ama abarttım. Minik biber dolmalarını lüp lüp yedim 1 dilimde börek çorba salata......
Aslında akşam bir liste yazmıştım valla hiç aklıma gelmedi ona bakmak,herhalde ondan böyle oldu. Neyse devam artık.Çok yavaş olacak herhalde bu iş.

Kolay olmuyor haklısın, gün günü tutmuyor. Yine de nihai hedef belli. Birkaç gün sapmalara takılmıyorum artık ben. Yapabiliyorsan üzüntülü anlarında yürü hep, hareket et derim ,dışarı at kendini. Galiba şunu yapmalıyız yemek bir amaç değil bir araç.

Ne de guzek konustun arkadasım... Sabah tarttıldım 72.5 cıktım.. Neler yedım sabah uc zeytın uc cevız bıraz peynır ve bı salatalık oglen bı tabak kurus fasulye.. Aksam bısey yemedım 40 dk yurudum mekık cektım ıkı lıtre suyumu ıctım ... Artık zayıflamak ıstıyorum yaa yeter... Valla bende cozutmustum sonuc kılo almısım aman dıkkat et bı anlık zevk ıcın nefıs ıcın alıyorum kıloları sonra vermek ıcın ugras dur :)

Çokkk halsizim, yatıp uyuyasım var. Bugün yürüyüş falan yapamam. Zaten yazlıkları kaldırıyorum, bir dünya iş.
Niye böyle oldum ki ne güzel enerjiktim. Dışarda yürüdüğüm için çarpıldım mı yoksa kan değerlerim mi düştü yine.
Valla bıktım ya tahlik falan yaptırmak istemiyorum. Gerçekten.....En son ilaçla yükselmişti, bol çay kahve derken düşmüş olabilir. El mecbur pekmeze başlayacağım sanırım ((((((

Kendıne dıkkat et biraz pekmez yeee ..bı ıkı gun spor yapma zaten ev işi başından aşkın ama yedıklerıne de dıkkat etmeyı ıhmal etme vıtamın alll.. Havalardan mı acaba ?? Bı doktora gıt ıstersen merak ettım senı şimdi cok gecmıs olsun

Bugun ne yedım sabah uc cevız bıraz peynır ve bır adet salatalık oglen tavuk ve yogurt aksam kırmızı bıberlı yogurt ıkı lıtre su ıctım.. 40 dk yurudum ve mekık cektım gece uyumadan kol ve bel calısıcam... Sankı popom buyudu yada ortaya mı cıktı anlamadım artık bı de basen calısması cıktı ortaya kımının popsu olur kımının gobegı kımının bacagı mamsallah bnm heryere yayılmıss gobek calıs kol calıs bacak calıs basen calıs valla yoruldım ama durmak yok.. Zaten bıkac gun bozdum gerı basladıgım yere cıktım.. Artık mola yok bu ıs bıtecek.. Sabah 72 cıktım. Cok yorgunum işten gelir gelmez spora yaptım dus aldım falan ders calısmam lazım artık

Çok güzel döndün yine arkadaşım, valla seni de böyle görünce bende gaza geliyorum. Çalış çalış oh hepsi çok iyi gelecek.

Teşekkür ederim canım. Daha iyiyim bugün... Herhalde mevsimsel.

Sabah yiyemiyorum fazla, 1 dilim kızarmış ekmek, lor,4 zeytin domates.
Öğlen bilmiyorum çorba salata olur, biber domaları bitmedi daha. Pirinç yemekte istemiyorum.
Akşam balık var.
Bu arada dün mecbur kuru incire saldırdım cevizle. Böyle bir ara öğün yapmak lazım. Kalorisi çok ama bu değişken havalarda iyi gelebilir.

Yine plansiz birgun oldu yani bu hafta hep oyle ne varsa az az yedim. Sabah bir kasik tahin pekmezle basladim da neyseki daha gerekmeyecek çünkü tahlil sonuçlarım çok iyi geldi. Çok mutlu oldum. Saat 4 te bitirdim yemeyi bugün tavuk salata ile. Daha bişey istemez. Zaten erken yatıyorum Üşüyorum ya soğuk mu ne?
Iki gun dikkatli olsam pazar günü yine eksi görür muyum ki. Amaaa tam 1.5 saat yürüdüm bugun yarinda insallah ....

Aslinda karbonhidrati kesmek cok yariyor. 2 yil önce denemistim ve biraz vermistim 10 gun dayandim tabi. Resmen meyveye as eriyorsun. Bayrama kadar öyle bişey yapsam diyorum. Özellikle yagsiz protein serbest. Şeker ve un içeren hersey baklagiller yasak. Et tavuk balik yumurta az sut urunleri ve yaninda bol sebze diyorum.
Olur mu ki. Deneyelim bakalim. Tamda üzüm zamani var ya balli balli ne de severim. Sık disini kızım az kaldı.

Canan KAratayi izledim bugün ekmek diyor başka bişey demiyor. Yemeyin de yemeyin. Yemiycem bende. Pekmez kan yapmaz dedi. Pekmez bal recel hepsi kara listede.
Zzaten kilo verdiren listelerde gordugum bol sebze salata ve yoğurt. Alisacaz böyle beslenmeye başka yolu yok galiba

Tahlıllerın ıyı cıkmasına cok sevındım cnm :)) dun ugrayamadım cok yogundum eve geldım spor yaptım uyumusum.. Kafayı kıloyla bozdum butun gun okulda cocuklarla cnm cıkıyor eve gel spora yap uyu ama bnm derste calısmam lazım artık ıyıce duzenımı oturtmalıyım... Bu sabah tartıldım 71.6 tartıda artık 69 gormek ıstıyorum..yemeklerımı hazırlayıp bıdıyorum hergun ıse... Sabaah peynır salatalık ıkı uc zeytın ve uc cevız ekmek yemıyorum .. Oglen cacık aksam bır mısır patlagı ucgen peynır ve armut yedım... Bırbucuk saat spor yaptım yıne ben pert ders calısamadım... Sımdı yarına yemek hazırkıcam ama prtaık ne okur dusunuyorum evde chıckennfıngers var almıstım ıkı tane ondan goturcem yanında lıght ayran sabah peynır ve yumurta aksama allah kerım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…