- Konu Sahibi yorgunkalp
-
Ben de kilo verdim, şimdiden alma korkusu başladı bile. Yeşil çaya devam etmek lazım. Tatlıyı nasıl ayarlamak gerekiyor sizce... Hiç yememek mümkün değil ki. Bir de önümüz kış, hava soğursa yürüyüş olayı da güme gidecek :S
ıkı gundur ugrayamadım cok yogundum... -okul basladı bnm yogunluk basladıben de kılo aldımmmm :) ne guzel neguzel demı.....73.3 oldum yenıden... bukd guzel gıderken nasıl basarıyorum bunu bılmıyorum...neyse bugun yenıden basladım artık sonuna kadar gıdıcek....sabah bı yumurta cok az peynır salatalık yedım.... oglen salata yemeyı dusunuyorum...aksam da sadece bır elmaaa... kendıme ceza vermem lazım 70,8 den 73.3 olursam boyle ac gezerım neyse zzten bu ara keyfım de yok cok ustume gıtmeyım kendımın.... canım cok guzel gıdıyorsun gercekten tebrık ederım... bu ara benı de durdur duygusal uzuntulerden yemege vurdum kendımı
Ne de guzek konustun arkadasım... Sabah tarttıldım 72.5 cıktım.. Neler yedım sabah uc zeytın uc cevız bıraz peynır ve bı salatalık oglen bı tabak kurus fasulye.. Aksam bısey yemedım 40 dk yurudum mekık cektım ıkı lıtre suyumu ıctım ... Artık zayıflamak ıstıyorum yaa yeter... Valla bende cozutmustum sonuc kılo almısım aman dıkkat et bı anlık zevk ıcın nefıs ıcın alıyorum kıloları sonra vermek ıcın ugras dur :)Kolay olmuyor haklısın, gün günü tutmuyor. Yine de nihai hedef belli. Birkaç gün sapmalara takılmıyorum artık ben. Yapabiliyorsan üzüntülü anlarında yürü hep, hareket et derim ,dışarı at kendini. Galiba şunu yapmalıyız yemek bir amaç değil bir araç.
Bugun ne yedım sabah uc cevız bıraz peynır ve bır adet salatalık oglen tavuk ve yogurt aksam kırmızı bıberlı yogurt ıkı lıtre su ıctım.. 40 dk yurudum ve mekık cektım gece uyumadan kol ve bel calısıcam... Sankı popom buyudu yada ortaya mı cıktı anlamadım artık bı de basen calısması cıktı ortaya kımının popsu olur kımının gobegı kımının bacagı mamsallah bnm heryere yayılmıss gobek calıs kol calıs bacak calıs basen calıs valla yoruldım ama durmak yok.. Zaten bıkac gun bozdum gerı basladıgım yere cıktım.. Artık mola yok bu ıs bıtecek.. Sabah 72 cıktım. Cok yorgunum işten gelir gelmez spora yaptım dus aldım falan ders calısmam lazım artık
Kendıne dıkkat et biraz pekmez yeee ..bı ıkı gun spor yapma zaten ev işi başından aşkın ama yedıklerıne de dıkkat etmeyı ıhmal etme vıtamın alll.. Havalardan mı acaba ?? Bı doktora gıt ıstersen merak ettım senı şimdi cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?