• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.

Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.
Araba sonuçlanmış ama yeni bir kredi kartı hikayesi doğuyor gibi geldi 🥴

O arabayi yakmak isteyen tek ben olamam 🔥 Esiniz akillanmaz
Maalesef vermekten başka seçenek yoktu. İnan 3400,3 taksit 3 ay bizi zorlayacak.Annesi domates verdigini başa kalkan bir insan.Kiradayız.Umurlarında degiliz.
Artık tek kuruş ortaya koymuyorum.Kartın ödemesi geçecek.Maaş alsam da yatırmayacağım.Bana güvenmesin artık.

Bir şey anlamayan tek ben miyim?
“Beni buralarda herkeşler tanır” adlı kişi konu açmış gibi.
Eski konunuzu bulup okuyayım sonra anlarsam haber ederim :KK53:

Edit: eski konunuzu da bulamadım, profilinizi kısıtlamışsınız aşkolsun. Şimdi bana iyi saatte olsunlar mı yardım edecek?

Maalesef vermekten başka seçenek yoktu. İnan 3400,3 taksit 3 ay bizi zorlayacak.Annesi domates verdigini başa kalkan bir insan.Kiradayız.Umurlarında degiliz.
Artık tek kuruş ortaya koymuyorum.Kartın ödemesi geçecek.Maaş alsam da yatırmayacağım.Bana güvenmesin artık.
ben o anneyi çok seviyorum.çok sabırlı kadın allahı var.

Bende eski konuyu bulamadım, okursan özet geçer misin bana da 😆😆
Ortak araba almışlar kayın kişisiyle sanırım. Ama sonrasını bilmiyorum.

Araba sizin neyinize diyeceğim şimdi konu sahibine olmayacak. Araba artık zengin işi. Maaşlı adamın yiyeceği nane değil. Kaskosu var,sigortası var,muayenesi var,var oğlu var.

Bende eski konuyu bulamadım, okursan özet geçer misin bana da 😆😆
Bir arabaları vardı ortak kullanıyorlar ama genelde çoğunlukla kv evinde araba. Gaz falan atmıyorlar geçen bakımı vardı evde kıyamet koptu altını satın ödeyin dediler. Konu sahibemiz satmamış bu şekilde yapmışlar

Bir şey anladıysam Arap olayım
bir araba var konu sahibi bekarken alınmış.babanne engelli.onun vergi indiriminden faydalanmak için kayınbaba almış.kayınvalide kayınbaba artı konu sahibinin o zamanki sevgilisi şimdiki eşi para katmış.hah işte paylaşılamayan araba bu.babanneye ne oldu bilmiyorum.tek bildiğim arabaya binmeyen tek kişinin o olduğu.geçenki konuda kaynını acımasızca eleştirdi.arabada hakkım var demiş ya ovvvvv.valla bu araba kapanın elinde kalıyor.bir efsane oldu k.k da.bu durumdan hiç şikayetçi değilim zira bu şekilde engelli aracı alanlara hakkım helal değildirr.konunun özeti budurr :KK53:

Ortak araba almışlar kayın kişisiyle sanırım. Ama sonrasını bilmiyorum.

Araba sizin neyinize diyeceğim şimdi konu sahibine olmayacak. Araba artık zengin işi. Maaşlı adamın yiyeceği nane değil. Kaskosu var,sigortası var,muayenesi var,var oğlu var.
Millet ortak yemek hesabı bile ödemiyorken bunlar araba almış. Tebrikler cesaret takdire şayan 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X