• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynım o parayı da veremiyor. O zaman satılmaz kalır dıyor. Bu sekılde bır orada bır burada olsun dıyor. Bizde temelli bıraktık.Ayrı araç almayı düşünüyorum
Tamamen bıraktığınız arabanın niye sigortasını ödediniz ?

Ya aşırı yüksek degil. Ben geçen bir sitede jip gördüm 400 civarı. Kaynım 700 istıyor buna, sırf satılmasın dıye
400 civarı jipi nasıl gördünüz kaç yıllık,kaç km, hangi markanın vs.
Kaybının yüksek istiyor olabilir anlattığınız şekilde ama siz de sapla samanı, elmayla armudu karıştırıyor gibisiniz.
Eşiniz de siz de yorucu insanlarsınız sanki.
Böyle birbirinizi yorarak nereye kadar bakalım.

bu üyeyi de seneler öncesinden hatırlıyorum.nik değiştirdi üyelik değiştirdi gene hatırladım.o yüzden beni görmezden gelir konularında.o arabanın taa alınışını nasıl alındığını bilenlerdenim.hileli vergi indirimiyle alınmış bir araba o.gerçekten engelli için kullanacaksa ailesi helali hoş olsun.ama böyle ucuza sıfır lüks araç alanlara ve babanneyi hiç bindirmeyenlere araç işte böyle huzur vermez.
Ayy inanılmaz yaa,bizim insanımız neden böyle hilebaz ve sahtekar acaba? Her türlü şeyin bir açığını bulup yararlanmaya çalışıyoruz yaaa. İğrenç.

Komşulardan biri özel şartlara tabi aracın , sağlıklı bireylerce kullanıldığını ilgili makamlara bildirse de gerekli cezaları alsalar daha iyi olur bence.
hiç bir şey olmaz ki.öyle çok faydalanan var yasanın açığını kullanıp.ev de alıyorlar bu şekilde.komşum vardı.kaynı engelli 600 km uzakta bir köyde yaşıyor.kendisi onun adına çok ucuza toki evi alıp kirasını da çatır çatır yiyordu.engelli o evi görmemişti bile.belli yıl geçince de satıyorlar büyük kar elde ediyorlar.arabalarda bu süre 5 yıl.

hiç bir şey olmaz ki.öyle çok faydalanan var yasanın açığını kullanıp.ev de alıyorlar bu şekilde.komşum vardı.kaynı engelli 600 km uzakta bir köyde yaşıyor.kendisi onun adına çok ucuza toki evi alıp kirasını da çatır çatır yiyordu.engelli o evi görmemişti bile.belli yıl geçince de satıyorlar büyük kar elde ediyorlar.arabalarda bu süre 5 yıl.

Şikayet edenler artsa bir şeyler de değişebilir belki C ceycey0406 . Nasılsa birşey olmuyor diye, bu kadar rahat davranan bu zihniyetteki insanlar da azalarak biter o zaman.

Şikayet edenler artsa bir şeyler de değişebilir belki C ceycey0406 . Nasılsa birşey olmuyor diye, bu kadar rahat davranan bu zihniyetteki insanlar da azalarak biter o zaman.
işte ben tepki gösterenlerdenim.komşuma da gösterdim.engelli faydalanmıyorsa ev araba verilmemeli aile fertlerine uygun şartlarda.denetleme olmalı sıkıca.o kadar eğitime muhtaç ihtiyaç sahibi çalışkan yavrular varken onlara verilecek parayı böyle insanların aralarında paylaşamamasına sinir oluyorum kuzum.bizim vergilerimiz o paranın bir kısmı.ben 5 liraya araç alırken bunlar neden 2 liraya alabilsinler?engelli binecekse ya da taşınacaksa devamlı bedava da verilsin orası ayrı.

Bir şey anlamayan tek ben miyim?
“Beni buralarda herkeşler tanır” adlı kişi konu açmış gibi.
Eski konunuzu bulup okuyayım sonra anlarsam haber ederim :KK53:

Edit: eski konunuzu da bulamadım, profilinizi kısıtlamışsınız aşkolsun. Şimdi bana iyi saatte olsunlar mı yardım edecek?

Özel mesajınız kapalıymış.

Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.
Günlerdir arabaya ve kredikartına noldu acaba diye düşünmekten gözüme uyku girmiyordu. Açıklama için teşekkür ederim, bu gece rahat uyucam.

Şuan eksigimiz var.Biraz daha toplayıp düşünüyorum almayı.
Dememe kalmadı, masayı terk etti.Bizde bıraktık aracı. O günden sonra zaten ne eşim bindi ne ben.
Binmediğiniz arabanın sigortasını neden yaptırdınız ?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X