• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir arabaları vardı ortak kullanıyorlar ama genelde çoğunlukla kv evinde araba. Gaz falan atmıyorlar geçen bakımı vardı evde kıyamet koptu altını satın ödeyin dediler. Konu sahibemiz satmamış bu şekilde yapmışlar
Eşi yardım sever birisi sanırım bir de kredi kartı mevzusu var. Allah fikir versin şu ortak bir mal mülk alanı gerçekten tebrik ediyorum. Gece gece beynimi yaktı konu içimde yarım yamalak bir his 😆

Ortak araba almışlar kayın kişisiyle sanırım. Ama sonrasını bilmiyorum.

Araba sizin neyinize diyeceğim şimdi konu sahibine olmayacak. Araba artık zengin işi. Maaşlı adamın yiyeceği nane değil. Kaskosu var,sigortası var,muayenesi var,var oğlu var.
aramızda k.k olarak para toplayıp bu arabayı satın alalım herkes kurtulsun. :rolleyes:

bir araba var konu sahibi bekarken alınmış.babanne engelli.onun vergi indiriminden faydalanmak için kayınbaba almış.kayınvalide kayınbaba artı konu sahibinin o zamanki sevgilisi şimdiki eşi para katmış.hah işte paylaşılamayan araba bu.babanneye ne oldu bilmiyorum.tek bildiğim arabaya binmeyen tek kişinin o olduğu.geçenki konuda kaynını acımasızca eleştirdi.arabada hakkım var demiş ya ovvvvv.valla bu araba kapanın elinde kalıyor.bir efsane oldu k.k da.bu durumdan hiç şikayetçi değilim zira bu şekilde engelli aracı alanlara hakkım helal değildirr.konunun özeti budurr :KK53:
Açıklama için sağol canımm🤩

Valla arabanın modelini merak ettim doğrusu
En iyisi satıp 5 e bölsünler böyle paylaşılmayacağına
En mantıklısı o olur.

Ortak araba almışlar kayın kişisiyle sanırım. Ama sonrasını bilmiyorum.

Araba sizin neyinize diyeceğim şimdi konu sahibine olmayacak. Araba artık zengin işi. Maaşlı adamın yiyeceği nane değil. Kaskosu var,sigortası var,muayenesi var,var oğlu var.
Yok kayınla degil. Eşim bekarken araç aldı, aile destek oldu. Herşeyi biz ödüyoruz. Araba bir hafta orada bir hafta burada. Evler uzak.Satalım parayı ikiye bölelim dedik. Kayın yanaşmadı, aşırı yüksek miktar söyledi. Sonuç eşim arabayı temelli bıraktı.Sigortayı 1 hafta önce ödedi.

Yok kayınla degil. Eşim bekarken araç aldı, aile destek oldu. Herşeyi biz ödüyoruz. Araba bir hafta orada bir hafta burada. Evler uzak.Satalım parayı ikiye bölelim dedik. Kayın yanaşmadı, aşırı yüksek miktar söyledi. Sonuç eşim arabayı temelli bıraktı.Sigortayı 1 hafta önce ödedi.
eşin bekarken araç falan almadı.kayınbaban araç aldı.o araba da hala onun üstüne.

Bir arabaları vardı ortak kullanıyorlar ama genelde çoğunlukla kv evinde araba. Gaz falan atmıyorlar geçen bakımı vardı evde kıyamet koptu altını satın ödeyin dediler. Konu sahibemiz satmamış bu şekilde yapmışlar
Benzin atmıyorlar.Sigorta bakım falan karışmaz lar. 1 hafta orada 1 hafta burada.Konu sahiben satmamış degil. Adamlar satmaya yanaşmıyor. Bu şekilde gitsin dediler. Ee sigorta 3400 TL. Bizi yoruyor artık. Onlarda kalacak artık

Açıklama için sağol canımm🤩

Valla arabanın modelini merak ettim doğrusu
En iyisi satıp 5 e bölsünler böyle paylaşılmayacağına
En mantıklısı o olur.
Ya aşırı yüksek degil. Ben geçen bir sitede jip gördüm 400 civarı. Kaynım 700 istıyor buna, sırf satılmasın dıye

Yüksek fiyat söylediyse kabul etseydi eşiniz. Hadi yarısını ver bana çekileyim deseydi?

Ha orda öyle bir olay daha vardi degil mi..tam hatirlayamadim orasini

Maalesef. Konu sahibi araba, sigorta ,para vb derken temel noktaları gözden kaçırıyor.

Devlet tarafından engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için, belli avantajlarla sunulan aracı gezmek için kullanmakta sakınca görmeyen insanların varlığı daha büyük bir sorun.

Sen buraların muhtarısın kızım. Hatırladın bak 😘
bu üyeyi de seneler öncesinden hatırlıyorum.nik değiştirdi üyelik değiştirdi gene hatırladım.o yüzden beni görmezden gelir konularında.o arabanın taa alınışını nasıl alındığını bilenlerdenim.hileli vergi indirimiyle alınmış bir araba o.gerçekten engelli için kullanacaksa ailesi helali hoş olsun.ama böyle ucuza sıfır lüks araç alanlara ve babanneyi hiç bindirmeyenlere araç işte böyle huzur vermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X