Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen ama lütfen siz bari gaz atmıyorlar demeyin saçımı başımı yolacam dıydukça

Konu kapanmadan yazayım vallahi eşin akıllanmaz arkadaşa k.k vermek nedir yahu.

Arabadan kurtulmanız hayrınıza olmuş ateş alsa umursamayın..
Kredi kartını aldık.Eşimin tüm kartlarını kapattıracağım.Pc almak istiyordum.Normalde ofis programları olan birşey alacaktım.10 binlik pc al bana, sonra robot süpürge, sonra telefon alacaksın dedim.Normalde taksitleri falan hep öderdim.Ama artık 1tl ortaya koymuyorum.Tüm paramı biriktiriyorum.Kendi adıma araba alacağım.Ödünç olarak kimseye net vermeyeceğim.Herşeyde bir hayır vardır.Kavga için üzülmüyorum.

Eşin tabiki o arabayı alacak da binecek de. Bakımını da yaptıracak. O kavga da hiç bitmeyecek.
Parası olursa yaptırsın bakım falan.Aldıgı asgari ücret.Kış geliyor, elektrik faturası fazla gelecek.Cebine para kalırsa dua etsin.
1aydır binmedik.Zaten heryere birlikte gidiyoruz.Mesela hayvan fuarına falan gidecegiz.3 vesait ve eve çok ters bir yerde.Arabasız şekilde gideceğiz.Bir kere binersem başa döneriz.

Konu sahibi anca mezarda huzur bulur. Her şeyi kafada döndürüp durmak zor iş.

Fazlasıyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…