- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ben eski konularini hiç bilmiyorum vallaKüstürmemiş olması lazım, hatta ceycey sayesinde konu sahibini daha iyi anladım.
H Heytttt be bunların hepsini nasıl aklında tutuyorsun, acayip bir zekan var.
Lütfen ama lütfen siz bari gaz atmıyorlar demeyin saçımı başımı yolacam dıydukçaBir arabaları vardı ortak kullanıyorlar ama genelde çoğunlukla kv evinde araba. Gaz falan atmıyorlar geçen bakımı vardı evde kıyamet koptu altını satın ödeyin dediler. Konu sahibemiz satmamış bu şekilde yapmışlar
bugün arabaya lpg aldık benzin aldık aklımıza gelmiyor gaz atmak lafı.bu konuda duydum ben vallaLütfen ama lütfen siz bari gaz atmıyorlar demeyin saçımı başımı yolacam dıydukça
Vallahi ben de buradan öğrendimLütfen ama lütfen siz bari gaz atmıyorlar demeyin saçımı başımı yolacam dıydukça
benzinlikte 300 tl lik gaz atıver abeyyy diyeceğim artık.Vallahi ben de buradan öğrendimdaha gerçekçi olsun diye bu şekilde anlattım
O sen olsan bariO arabayi yakmak isteyen tek ben olamamEsiniz akillanmaz
NedenLütfen ama lütfen siz bari gaz atmıyorlar demeyin saçımı başımı yolacam dıydukça
Araba ile ilgili son gelişmeleri için başka konularda aç muhakkak. Bizi habersiz bırakma.
Şükür. Tabi kaynım kullanıyor arabayı.Bakım falan yaptırmadık. Kalanı onlarda artık.Eşime tek kuruş verirsen helal etmiyorum dedim.Böylesi daha iyi oldu.
Kredi kartını aldık.Eşimin tüm kartlarını kapattıracağım.Pc almak istiyordum.Normalde ofis programları olan birşey alacaktım.10 binlik pc al bana, sonra robot süpürge, sonra telefon alacaksın dedim.Normalde taksitleri falan hep öderdim.Ama artık 1tl ortaya koymuyorum.Tüm paramı biriktiriyorum.Kendi adıma araba alacağım.Ödünç olarak kimseye net vermeyeceğim.Herşeyde bir hayır vardır.Kavga için üzülmüyorum.Konu kapanmadan yazayım vallahi eşin akıllanmaz arkadaşa k.k vermek nedir yahu.
Arabadan kurtulmanız hayrınıza olmuş ateş alsa umursamayın..
Parası olursa yaptırsın bakım falan.Aldıgı asgari ücret.Kış geliyor, elektrik faturası fazla gelecek.Cebine para kalırsa dua etsin.Eşin tabiki o arabayı alacak da binecek de. Bakımını da yaptıracak. O kavga da hiç bitmeyecek.
Konu sahibi anca mezarda huzur bulur. Her şeyi kafada döndürüp durmak zor iş.Benim merak ettigim su an huzurlu musunuz? Ben gecen konunuzda araba biter baska bir huzursuzlugunuz baslar, simdiye kadar konulariniz hep oyleydi, kendi ic huzurunuz icin yardim almaniz lazim demistim. Bana araba giderse biz ancak huzurlu oluruz demistiniz. Huzurlu musunuz?
FazlasıylaBenim merak ettigim su an huzurlu musunuz? Ben gecen konunuzda araba biter baska bir huzursuzlugunuz baslar, simdiye kadar konulariniz hep oyleydi, kendi ic huzurunuz icin yardim almaniz lazim demistim. Bana araba giderse biz ancak huzurlu oluruz demistiniz. Huzurlu musunuz?
Yavri kocan sigortayı ödeyip vermiş arabayı, yakında kendi hakkını da kardeşine verirse şaşmam zaten.Fazlasıyla
Fazlasıyla
Başka bir işiniz yoksa edinebilirsiniz tabikiNe guzel. Omrum olursa buralardayim bir sonraki konunuzda bu cevabi hatirlatmayi gorev edindim.
Başka bir işiniz yoksa edinebilirsiniz tabikiNe guzel. Omrum olursa buralardayim bir sonraki konunuzda bu cevabi hatirlatmayi gorev edindim.
Vermiş sayıyorum aslında.Yavri kocan sigortayı ödeyip vermiş arabayı, yakında kendi hakkını da kardeşine verirse şaşmam zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?