Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anadolu tarzı aileye gelinsen bileceksin evine gelip gideceklerini ara ara.seni de çağıracaklarını.düğün sünnet mevlüt gibi ritüellere önem vereceklerini.evime kimse gelmesin kimse beni çağırmasın paris de 1+1 de oturuyormuş aileye önem vermeyen bir eşe de sahipmiş gibi yaşamaya çalışırsan olacağı budur.ha istediği türde adamları da bulamazdı.çünkü kendi ailesi uygun değil.o adamlar da modern entel eş ve ailesi isterler.yani bir atasözü var ya yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş.hah işte durum tam da bu.

Madem arabayı bırakacaktınız niye sigortasını yaptırdınız ki. 3400 lira az para mı??

Araba satılmıyor mu ? Bırak kalsın onlarda ne yaparlarsa yapsınlar masraflarını da karşılamayın bakalım ne olucak.

Konumu bulup ekran atar mısın. 4 ya da 5 yıl demişimdir. Zaten 2017 de alındı.
2017 de alınan arabanin , kv ve kp nin verdiklerinden sonra kalan az bir borcu için kocan 4 ya da 5 yıl taksitlendirme yapmış olsa idi kredinin hala devam ediyor olması , senin de devam eden kredi için son iki yılda en az 20 ayrı konu başlığı açmış olman gerekirdi....Bu arada 2022 yılındayız biliyorsun değil mi?

Tamamen kendi çıkarınız üzerine ilişkiniz var bu insanlarla. Evlenene kadar hep sularına gittiniz, normalde erkek tarafının yapmayacağı şeyleri yaptırdınız, işiniz bitince, evlenince didiklemeye başladınız, hala da didikliyorsunuz. Birçok şey sizin üstünüze vazife değil. En baştan kınayı erkek tarafında yaptırarak zaten sınırı siz bozdunuz, şimdi aile içimize karışmasınlar.

Ne kendi ailenizle anlaşabiliyorsunuz ne eş ailesi ile.
Kardeşinizin yine sizin üstünüze vazife olmayan durumlarını gelip burada anlatıyorsunuz, sonra kardeşim benimle görüşmüyor. Neden acaba? Biz yazı diliyle bile çözdük ve evlerden ırak dedik, kanlı canlı yaşayanlar ne yapsın?

valla eski üyeler nasıl da tanıyor konu sahibini.aynen yazdığınız gibi.kendisi mağdur değil tam tersi kimseyle geçinemeyen herşeyden şikayet eden kendini çok akıllı çok üstün sanan bir insan.ama gerçek hiç öyle değil.allah kendi ailesine de eş ailesine de iş arkadaşlarına da sabırlar versin.

Hatırlıyorum tabii, üstelik ben çok sık girmiyorum siteye ne zamandır, hala bıraktığım yerde. En son portakallı ördek diye bir hesapla gelmişti, şimdi güzelim kitabın ismini alıp gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…