• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki araç eşimindi diye biliyorum. Onun üstündeydi. O satıldı, gram, bankadaki parasını koydu. Eksigi ailesi tamamladı
Yani araba esinindi üzerine birikim ve kredi çekti ailesi sadece yardım ettiyse eşin harbi enayi ama yapacak birşey yok olan olmuş . Eskiden arabayı üstüne aldiysa bu arabada niye almadı üstüne o zaman birde kredi cekmis

Ben araç alacagım. Ancak alacagım araçta eşimin tek kuruşu olmayacak.
Adamin daha teeee tanistiginiz dönemde, ortada söz nişan bile yokken , ailesiyle yaşarken odedigi her kuruşa , ailesiyle kavgaya girecek kadar sahip çıkıyorsun ama senin şimdi aynı nikah aynı çatı altında alacağın arabada kocanın bir kuruş hakkı olmuyor he mi? Sacmalayan biz miyiz acaba?

Bak şimdi evlenmeden önce alindiysa araba ve eşin o zaman ödeme yaptıysa bence artık bu araba mevzusunu kapat. Üzerine soğuk su iç bırak gitsin . Ailesinden zaten hoslanmiyorsun gidip gelmemek için al sana bahane . Işini kimse için değiştiremezsin zaten . Arabayı alıp masraf etme bence kullanma da. Denildiği gibi engelli araciysa ve cidden engelli kişi için kullanılmadiysa bu büyük vebal hiç buna girme. Eşin de artık bir ailesi olduğunun farkına varsın kendi arabanıza yatırım yapın en azından senin aklın da rahat olsun . Bu konu böyle gitmez
Zaten araba konusunun kapanması için temelli vermek gerekiyordu verdik. Benim için kapandı. Ancak eşimin kredi kartlarını falan kapatacagım. Babası gene iyi ama ailede pasif kalıyor. Aile reisi kaynım gibi.Kvde ise bazen diyordum haksızlık mı yapıyorum. Ancak son gitmemde, bak ben seni kızım gibi seviyorum, sana domates sosu yemek gönderiyorum diye başıma kalkması canımı sıktı. Başka şeyi de başıma kalktı.Kedine mama alma, ev yemegi ver, ordaki işini bırak, buraya 6gün git demesi. Ve şundan eminim benim gezmem tozmam bişey almam annesine batıyor.Birde artık annesi onu sevmedigimden emin, o gün beni azarlayarak kedine mama verme dedi.Tavırlarından belli.
Onlar ömür boyu bu şekilde kullanalım istiyor.Ben ayrı araç alacagım.Ki bu satılsa, bunlar yarı parasına araç almaz, gene ister. Ben 2 senede çözdüm ailesini.
Benim zoruma giden,eşim bekarken maaşının yarısını krediye verdi, sıkıntı çekti.Şuan kardeşi sevgilisine arabayla hava atıyor.Böyle insanları nasıl sevip sayayım ben?
Artık maaşı da ortaya koymuyorum.Kaynım içinde tek kuruş vermem ileride.Ben eger bu sigortada falan hakkım geçtiyse helal etmiyorum.

Eşim
Yani araba esinindi üzerine birikim ve kredi çekti ailesi sadece yardım ettiyse eşin harbi enayi ama yapacak birşey yok olan olmuş . Eskiden arabayı üstüne aldiysa bu arabada niye almadı üstüne o zaman birde kredi cekmis
Eşim pasif. Ben al dedim, eşim yok şu kadar notere para verilecek. Yok ugraşmak gerek.
Eşim ailesine bişey diyemiyor. Sesi çıkmıyor. Çok çekiniyor.
Babası geçen gün böyle kriz gibi birşey geçirmiş.Eli ayagı tutmamış. Babasının felç kalmasından korkuyor. Bende artık gitmek istemiyorum. Şimdi gene tatsızlık olur. Kpye bişey olur benden bilirler.

Konu sahibi bu araba muhabbeti hiç sağlıklı değil. Burada bu kadar konu açıyorsunuz artık evde eşinizi ne kadar sıktığınızı düşünemiyorum bile.
Böyle yapa yapa evliliğinizi de zedeliyorsunuz.
Bu kadar takıntılı olmanın bir sebebi olmalı.
Eşimi sıkmıyorum. Konusu açılmıyor bile.Dün sadece gece konuştuk.
Hatta temelli verene kadar konusu açılmadı.Sadece eşime geçen, benim hakkımı ailene yedirme dedim. Çünkü araba onlarda kalsın ama biz destek oluruz onlara tarzı bişey söyledi.Durumları çok iyi. Kiradayız.

Arabanin esas sahibi kim cozemedim, esiniz arabanin yüzde kaci icin kredi odedi? Arabanin bakimini ve vergisinide esiniz odeyecek haberiniz olsun. Esiniz sizin yüzünüze tamam diyor, sonra kendi bildigini yapmaya devam ediyor

Beni gözardı ettin muhtemelen ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilen sen kayinvalide kaç bilezik bozdurdu bilmeyeceksin. 😂😂 Külahıma anlat sen onu.
Eşin maaşı düşük olduğu için 4-5 yıllık Kredi çekmiş olabilir, siz o dönemde evlendiniz birde çünkü. İlk zamanlar çalışmıyordunda.
Olayları nasıl işine geldiği gibi anlatıyorsun vallahi pes.
Eşinin ailesi senin ise nasıl gidip geleceğini düşünmek zorundayız değil ayrıca.
Daha önceki konularından birinde eşinin ödediği kredi süresi için 2-3 yıl dediğine eminimmmmmm......yemin ederim 2-3 yıl dedi

F Fight4freedom1 arabayi bosver, senin etrafinda ve ailende gordugun evlilik modelleri nasil? Gordugun evlilik modelleri de boyle sorunlu evlilikler mi? Acaba o yuzden mi sende bu kadar olmayan seylerden sorun yaratip o sorunla besleniyorsun? Butun konularina hakim degilim sadece bildigim 3-5 konun uzerinden bu cikarimi yaptim. Bu kadar sorunla insan kalpten gider cekilmez o evlilik ama bu evlilik ve sorunlar icten ice seni besliyor sanki? Yoksa bu kadar derde can dayanmaz birak evliligi.

Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.
Siz sigortayı da ödemeyeceğim diye geziyordunuz ortalarda. Hem sigortayı ödeyip hem de arabayı bırakıp hem de karta yeni ortaklar mı buldunuz? Vallahi akıl fikir yok sizde. Karı koca değişiksiniz. O kart kimlerin eline düşecek bakalım. Hadi sırada kasko var. Onu da yaptırın Allah aşkına

Zaten araba konusunun kapanması için temelli vermek gerekiyordu verdik. Benim için kapandı. Ancak eşimin kredi kartlarını falan kapatacagım. Babası gene iyi ama ailede pasif kalıyor. Aile reisi kaynım gibi.Kvde ise bazen diyordum haksızlık mı yapıyorum. Ancak son gitmemde, bak ben seni kızım gibi seviyorum, sana domates sosu yemek gönderiyorum diye başıma kalkması canımı sıktı. Başka şeyi de başıma kalktı.Kedine mama alma, ev yemegi ver, ordaki işini bırak, buraya 6gün git demesi. Ve şundan eminim benim gezmem tozmam bişey almam annesine batıyor.Birde artık annesi onu sevmedigimden emin, o gün beni azarlayarak kedine mama verme dedi.Tavırlarından belli.
Onlar ömür boyu bu şekilde kullanalım istiyor.Ben ayrı araç alacagım.Ki bu satılsa, bunlar yarı parasına araç almaz, gene ister. Ben 2 senede çözdüm ailesini.
Benim zoruma giden,eşim bekarken maaşının yarısını krediye verdi, sıkıntı çekti.Şuan kardeşi sevgilisine arabayla hava atıyor.Böyle insanları nasıl sevip sayayım ben?
Artık maaşı da ortaya koymuyorum.Kaynım içinde tek kuruş vermem ileride.Ben eger bu sigortada falan hakkım geçtiyse helal etmiyorum.
ailede 2 sene de sizi çözmüş bence.o kaynanalı konuları biliyorum.valla kadın melek gibiydi.evlerinde bile gözünüz var.geçenki konunuzda yazdınız.size ne ayol kadının evinin değerinden?babanız alsın kolaysa?

F Fight4freedom1 arabayi bosver, senin etrafinda ve ailende gordugun evlilik modelleri nasil? Gordugun evlilik modelleri de boyle sorunlu evlilikler mi? Acaba o yuzden mi sende bu kadar olmayan seylerden sorun yaratip o sorunla besleniyorsun? Butun konularina hakim degilim sadece bildigim 3-5 konun uzerinden bu cikarimi yaptim. Bu kadar sorunla insan kalpten gider cekilmez o evlilik ama bu evlilik ve sorunlar icten ice seni besliyor sanki? Yoksa bu kadar derde can dayanmaz birak evliligi.
Benim çevremde kv yüzünden falan sorun yaşayan olmadı. Bu tarz sorunları kimse yaşamadı. Düşünüyorum da bir amca kızının sıkıntılı. Ama onunda eşi problemli.
Tam tersi sıkılıyorum sorunlardan. Buraya yazma sebebim, eşimi darlamamak.
Bazı şeyler tek benimle olmuyor.Düşünsene eş ailesiyle evler uzak. Her hafta araba götür getir derdin oluyor. Pazarları akraba ile ugraşıyor eşin.Mevlüde gitmiyorsun diye tavır yapıp laf söylüyorlar.Domatesi bile başına kalkan aileyi nasıl seveyim ben.
Kardeşi desen hayatında neredeyse hiç çalışmamış.Ailesi bakıyor.Annesi evliligimize müdahale etmeye çalışıyor. Eşim hep polyanna.
Benim kv derdim artık olmaz herhalde. Gidip gelme olmayacak.Telefon konuşması bile yapmayacağım. Eşimi uyarıyorum, bana aile şakası yapma diye.Aslında problemleri azaltmaya ve önlem almaya çalışıyorum.
Ben 1 buçuk ayda bir gidiyordum. Ama gene müdahale ediyor.Şimdiki işim uzak, kv işi bırak diyor. Son gitmemde domates sosu verdim, yemek verdim diye başıma kalkıyor. Kedine mama alma ev yemegi ver diyor. Kadına benim harcadığım batıyor bunu anladım. Ruh saglıgım için uzak duracagım.Bazıları takma etme diyor. Ama kazandığım paraya kadar laf yapınca takılıyor.

Konumu bulup ekran atar mısın. 4 ya da 5 yıl demişimdir. Zaten 2017 de alındı.

Simdi konunu arayip o mesaji bulamam cunku konularin sadece senin icin hayati oneme sahip benim icin oyle degil kusura bakma. bundan onceki konunda boyle bir sey yazmistin onu cok net hatirliyorum. Hadi sadece ben hatirlasam yanlis hatirliyor olabilirim derim ama baska bir uye de mi yanlis hatirliyor?

Konumu bulup ekran atar mısın. 4 ya da 5 yıl demişimdir. Zaten 2017 de alındı.
hah bak kendi ağzınla söyledin .engelli arabası 5 yıl dolmadan satılamaz.2022 yılındayız o 5 yıl yeni dolmuş.ondan sattırma derdindesinnn.kaynınsa akıllı sattırmıyor.çünkü en çok parayı babası ve annesi verdi.baba arabasını satıp kattı hatta.görmemizlikten geldiğin içi beni bu sefer alıntılayıp açıklayayım dedim. :KK53:

hah bak kendi ağzınla söyledin .engelli arabası 5 yıl dolmadan satılamaz.2022 yılındayız o 5 yıl yeni dolmuş.ondan sattırma derdindesinnn.kaynınsa akıllı sattırmıyor.çünkü en çok parayı babası ve annesi verdi.baba arabasını satıp kattı hatta.görmemizlikten geldiğin içi beni bu sefer alıntılayıp açıklayayım dedim. :KK53:
Birde bu engelli arabası değil diyordu. Araba 2017 de alınmış, eski konuları da ortada. Bal gibi engelli arabası işte.
Babaanne üzerine alınan çoğunluğu eş ailesi tarafından ödenmiş arabaya nasıl sahip çıkıyor böyle rahat rahat.
Aile senin azlc gözlü gibi hakkın olmayan arabaya göz koymana sessiz mı kalsın?
Ev huzuru bozuluyormuş. Yememiş kimse blöfünü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X