Zaten araba konusunun kapanması için temelli vermek gerekiyordu verdik. Benim için kapandı. Ancak eşimin kredi kartlarını falan kapatacagım. Babası gene iyi ama ailede pasif kalıyor. Aile reisi kaynım gibi.Kvde ise bazen diyordum haksızlık mı yapıyorum. Ancak son gitmemde, bak ben seni kızım gibi seviyorum, sana domates sosu yemek gönderiyorum diye başıma kalkması canımı sıktı. Başka şeyi de başıma kalktı.Kedine mama alma, ev yemegi ver, ordaki işini bırak, buraya 6gün git demesi. Ve şundan eminim benim gezmem tozmam bişey almam annesine batıyor.Birde artık annesi onu sevmedigimden emin, o gün beni azarlayarak kedine mama verme dedi.Tavırlarından belli.
Onlar ömür boyu bu şekilde kullanalım istiyor.Ben ayrı araç alacagım.Ki bu satılsa, bunlar yarı parasına araç almaz, gene ister. Ben 2 senede çözdüm ailesini.
Benim zoruma giden,eşim bekarken maaşının yarısını krediye verdi, sıkıntı çekti.Şuan kardeşi sevgilisine arabayla hava atıyor.Böyle insanları nasıl sevip sayayım ben?
Artık maaşı da ortaya koymuyorum.Kaynım içinde tek kuruş vermem ileride.Ben eger bu sigortada falan hakkım geçtiyse helal etmiyorum.