Son faturalarınız kaç TL geldi?

Ne güzel dimi ya bizim burada da öyle her gün yıkan her gün yapış yapış klimasız da zor dışarı çıkıyorum sonra eve koşa koşa geliyorum

35 40 derece de yüksek bir sıcaklık aslında ama nem yoksa belki bunaltıcı olmuyordur bu hafta burası 40 derecelerdeydi sabah yıkan akşama yapış yapış akşam yine yıkan

Klimanın harcadığı elektriğe hiç acımıyorum ben normalde 500 civarı elektrik geliyor geçen ay yarı zamanlı klima çalıştırdık 933 geldi bu ay hiç kapanmadı bakalım bu ay kaç gelecek geçen yıl bir ay çok sıcak olmuştu bi kota varmış onu aşmışız fatura ikiye katlamıştı ama o sıcaklık için fatura sorun değildi bizim için

35 40 derece de yüksek bir sıcaklık aslında ama nem yoksa belki bunaltıcı olmuyordur bu hafta burası 40 derecelerdeydi sabah yıkan akşama yapış yapış akşam yine yıkan
Geçen sene karadeniz turuna gitmiştim halbuki kuzey enlemde sıcaklık belki buraya göre düşük ama işin içine nem girince işin boyutu değişiyor
Bütün deniz kıyısı yerler yazın gittiğimde adeta nefes almakta gece serin serin uyuyamamak gerçekten sorun benim için

Kesinlikle öyle deniz olan yerde bunaltıcı sıcak oluyor denizin olmadığı şehirlere gittim buradaki gibi bunaltıcı sıcak yok

Ne güzel dimi ya bizim burada da öyle her gün yıkan her gün yapış yapış klimasız da zor dışarı çıkıyorum sonra eve koşa koşa geliyorum
Aynen öyle nemle beraber hissedilen 50 li dereceleri buluyor nefes alınmıyor hergün çamasır makinesi çalışıyor daha kapıdan çıktığın an yagmurda ıslanmış gibi oluyorsun sırılsıklam.

İnsan denizde serinlemek istiyor ama burada durum tam tersi

Kuru sıcaklarda nem olmayınca yine bir nebze rahat oluyorlar hiç olmazsa akşamı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…