- 23 Ocak 2016
- 36.091
- 52.403
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Ne güzel dimi ya bizim burada da öyle her gün yıkan her gün yapış yapış klimasız da zor dışarı çıkıyorum sonra eve koşa koşa geliyorumSizin oralarda klimaya pek ihtiyaç duyulmuyor heralde keşke bende öyle bir yerde olsam günde bilmem kaç kere üst baş değiş banyoda üstünü giyinirken bile terlemeye basılıyor insan.
Deniz suyu bile ,32 derece olmuş yüzürken bile terleyip yapış yapış oluyor.
35 40 derece de yüksek bir sıcaklık aslında ama nem yoksa belki bunaltıcı olmuyordur bu hafta burası 40 derecelerdeydi sabah yıkan akşama yapış yapış akşam yine yıkanBurası karasal iklim bölgesinde
Klimaya ihtiyaç yok en azından benim yok şimdilik
Gündüz sıcak kuru bir hava güneş battıktan sonra yayla havası resmen serin rüzgarlı
Gündüz sıcaklığı 35 40 derece arası
Her sabah ılık soğuya yakın duşumu alırım günü rahat geçiririm
Yaz tatilinde oğlanlar burada çamaşır ütü bulaşık makinası kullanımı arttı o yüzden 300 tl yi geçmiş yoksa genelde 200 civarı geliyordu
Geçen sene karadeniz turuna gitmiştim halbuki kuzey enlemde sıcaklık belki buraya göre düşük ama işin içine nem girince işin boyutu değişiyor35 40 derece de yüksek bir sıcaklık aslında ama nem yoksa belki bunaltıcı olmuyordur bu hafta burası 40 derecelerdeydi sabah yıkan akşama yapış yapış akşam yine yıkan
Kesinlikle öyle deniz olan yerde bunaltıcı sıcak oluyor denizin olmadığı şehirlere gittim buradaki gibi bunaltıcı sıcak yokGeçen sene karadeniz turuna gitmiştim halbuki kuzey enlemde sıcaklık belki buraya göre düşük ama işin içine nem girince işin boyutu değişiyor
Bütün deniz kıyısı yerler yazın gittiğimde adeta nefes almakta gece serin serin uyuyamamak gerçekten sorun benim için
Aynen öyle nemle beraber hissedilen 50 li dereceleri buluyor nefes alınmıyor hergün çamasır makinesi çalışıyor daha kapıdan çıktığın an yagmurda ıslanmış gibi oluyorsun sırılsıklam.Ne güzel dimi ya bizim burada da öyle her gün yıkan her gün yapış yapış klimasız da zor dışarı çıkıyorum sonra eve koşa koşa geliyorum
Size neden bu kadar çok geldi bize 1794 geldi klima açıkElektrik faturası bugün öğleden sonra geldi 3539 tl
Araba elektrikli, evden şarj ediyoruz.Size neden bu kadar çok geldi bize 1794 geldi klima açık
Herkese 100 civarı geliyorsa tonu çok düşük o zaman en son 6-7 ay önce 1 tonu 90 TL gecti diye haber cıkmıştı bizde.Su faturası 305 lira gelmiş. Binada en fazla gelen bizimki. Herkesin 100 civarı
Ben de anlamadım, herkes evi kapatıp tatile falan mı gitti. Çünkü bizim normalde 180 gelirdi, sonra aydan aya artarak 240 oldu, 280 oldu, en son da 300ü geçti. Binadakilerin tam tersi azalmışHerkese 100 civarı geliyorsa tonu çok düşük o zaman en son 6-7 ay önce 1 tonu 90 TL gecti diye haber cıkmıştı bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?