- 23 Ocak 2016
- 34.678
- 50.636
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Yaa hadi gözünüz aydınalbatroza bulca Niloyatospikk Benim saftirik eşim mesajı üstten okumuş devlet desteği olmadan yazan 5bini görmüş kızlar
Gerçekten çok korktum 5bin TL doğalgaz faturası gelse kapatirdim evde çocuk yok diye vallahi.
Güncel:2196 TL.
Yaa hadi gözünüz aydın
Bu hafta Bursa'da da oldukça hava soğuk kar soğuğu olduğu için evin ısısını yükselttik gelecek hafta biraz daha hava ısınacak sonraki aylarda da muhtemelen klima elektriği gelirAy gerçekten gözümüz aydın.(Buna da şükür dedim görünce) Yavaş yavaş küçülmeye gidiyorum şimdi derecelerde İstanbul'da hava bu hafta bir tık iyi olacak.
Yazında klimadan dolayı elektrik faturalarında buluşuruz burada
Bu devlet desteği olayı nedir onu anlamadım. Zam yapmışlar ama zamlı kısmı kendilerimi ödemiş ne yapmışlar :)Bu hafta Bursa'da da oldukça hava soğuk kar soğuğu olduğu için evin ısısını yükselttik gelecek hafta biraz daha hava ısınacak sonraki aylarda da muhtemelen klima elektriği gelir
Ben hiç anlamadım bizde öyle bir şey yok daBu devlet desteği olayı nedir onu anlamadım. Zam yapmışlar ama zamlı kısmı kendilerimi ödemiş ne yapmışlar :)
Su faturası bize hep yüksek geliyor en düşük 500 kusur 700 leri 800 leri gördük hatta dahada üstü havalar ısınsın 1000 leri bulur tonu 90 lira civarı diyorlar.Benim su faturam 1000 lira geldi eşimle şok olduk. Kaç yıldır ilk defa bu kadar çok geldi.
Benim küçük kızım var. Bir şekilde o makine her gün çalışıyor. Biriktirmeye çalışınca da olmuyor lekeli kıyafetler. Sanırım o yüzden iyice arttı fatura fiyatı. Sonumuz hayır olsunSu faturası bize hep yüksek geliyor en düşük 500 kusur 700 leri 800 leri gördük hatta dahada üstü havalar ısınsın 1000 leri bulur tonu 90 lira civarı diyorlar.
Onunla alakası olamaz benim her gün bir makina çalışır öyle olsa benim de öyle gelir.Benim küçük kızım var. Bir şekilde o makine her gün çalışıyor. Biriktirmeye çalışınca da olmuyor lekeli kıyafetler. Sanırım o yüzden iyice arttı fatura fiyatı. Sonumuz hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?