Son faturalarınız kaç TL geldi?

Bu hafta Bursa'da da oldukça hava soğuk kar soğuğu olduğu için evin ısısını yükselttik gelecek hafta biraz daha hava ısınacak sonraki aylarda da muhtemelen klima elektriği gelir

Bu hafta Bursa'da da oldukça hava soğuk kar soğuğu olduğu için evin ısısını yükselttik gelecek hafta biraz daha hava ısınacak sonraki aylarda da muhtemelen klima elektriği gelir
Bu devlet desteği olayı nedir onu anlamadım. Zam yapmışlar ama zamlı kısmı kendilerimi ödemiş ne yapmışlar :)

Benim su faturam 1000 lira geldi eşimle şok olduk. Kaç yıldır ilk defa bu kadar çok geldi.
Su faturası bize hep yüksek geliyor en düşük 500 kusur 700 leri 800 leri gördük hatta dahada üstü havalar ısınsın 1000 leri bulur tonu 90 lira civarı diyorlar.

Su faturası bize hep yüksek geliyor en düşük 500 kusur 700 leri 800 leri gördük hatta dahada üstü havalar ısınsın 1000 leri bulur tonu 90 lira civarı diyorlar.
Benim küçük kızım var. Bir şekilde o makine her gün çalışıyor. Biriktirmeye çalışınca da olmuyor lekeli kıyafetler. Sanırım o yüzden iyice arttı fatura fiyatı. Sonumuz hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…