Son günlerde eşimle çok sık tartışır olduk..

gelde benim eşimem anlat ama yok anlamz o asla ben sabredececeğim yoksa evliliğimiz çok yıpranacak

ama sende sabrederken hep içine atacaksın kendine yazık olucak ..evliliğin yıpranmasın diye kendin yıpranacaksın..uff bilemedim valla:1no2:

ay ne varki bunda yaa tabiki tebrik için sarılır...
ben amca oğluyla yani abimle dans bilem ettim kuşağımı da o bağladı:)

çok tuhaf...

Allah yardımcın olsun..sabır diliyorum sana..

işte benm eşim kıskanç sevmio kuzenlerimi benimde uzak durmamı istiyor

ama sende sabrederken hep içine atacaksın kendine yazık olucak ..evliliğin yıpranmasın diye kendin yıpranacaksın..uff bilemedim valla:1no2:

ben kendimi feda etmezsem bu evlilik cok yürümez herseye bir sorun cıkarıo.çünkü.düğün olur gitmek istemez biri sünnet olur takma bişey der.kardeslerime hediye alcam bu seferde alma der.amcamlara gitcem önceki gittiğine say der

ben okurken şiştim siz nasıl dayanıyosunuz yaaakafamçokkarıştı
inşallah biraz da olsa düzelir durumunuz...

Kendini feda etmekte nedir ya.
Herkes evliliğinde kendini feda mı edecek.
Ortak bir noktada buluşmanız lazım.
Kendimi feda edeyim diyorsanız da,
kendinize sıkıntı yapmayın, kimseyle de görüşmeyin.
Kardeşime hediye alamayacağım, kimseye birşey takamayacağım,
kimsenin yüzünü görmeyeceğim,
ne kocaymış maşallah, kocalık eşiniz için bu heralde.
Kendinizi feda etme anlayışınızda hiç hoş değil ayrıca.
Kendinimi feda ederim diyorsanız da diyecek birşey yok.

Eşinizin kıskandığı tüm akrabalarınız mı ? Teyze,hala vs vs mi yoksa mesajlarda sürekli yazdığınız gibi sadece kuzenleriniz mi ? kuzenleriniz erkek ve yaşları size yakın mı ? onlarla samimiyetinizin sınırları nasıl vs vs ? bu soruların cevaplarını merak ettim..Eşiniz kuzenlerinizle olan samimiyetinizi fazla görüp rahatsız olmuş olabilir mi ??

Son düzenleme:

ama o dedğim olsun diyor.bende zıt gidersem o çok inat hayatta adım atmaz.anca cama cıkmam lazım bak atlıyorum die ozman gelir yanına.illa o durumamı geleceğim .ben sabretmezsem oda sabretmez.orta yol bulalım diyorum..tamam bulalım sen gitme diyor

herşey neden annelere anlatılır anlam veremiyorum . evlilikte olan biten herşeyi anlatmak bence pek güzel bir durum değil. biraz daha ince düşünün CADIARZU

yani amcamlar kız ve erkek kuzenler.erkek kuzenler çoğunluklu çünkü beni severler ben evlendğimdede uzağa gidiyorum die bi sarıldı tebrik etti okadar yani yaşımada yakın.samimiyet yok yani ortada.

evet aynen cnm benm kuzende benm düğünde bana sarıldı die çıldırdııı

canım var ya anlattıklarının hepsi benim başımda.

annemlere giderim sorun olmaz...annemlerden başka bi yere gitsem sinirlenir.

benim ki de akrabalarımdan uzaklaşmamı istiyor.bizde de kızlar 3-5 tane,erkkeler 20-30 tane... :)

ağlamanı takmaması,sana sarılmaması olacak şeyler...bende çok ağladım eşim sırtını dönüp yattı.onlarında kendilerine göre sorunları vardır diye düşün.iş stresi felan... kendini üzme.

önemli olan eşinin sana verdiği değer.

benim eşim ağlamamdan nefret eder ki bende tam tersi sulugözüm.herşeye ağlıyorum.ben ağlayınca benimle ilgilenemz,açar tv yi ya da bilg. ı onlarla ilgilenir.hani bisor aşkım neyin var?

ben eşimin huyunu azbuçuk kaptım.ağlamamdan nefret ediyor.bende ağlamıyorum konuşarak ve onun anlayacağı şekilde sıkıntımı paylaşıyorum.o da bana sarılıp destek olmaya çalışıyor.

böyle ufak tefek şeylere takılıpta yuvamızı yıkmayalım.

bi arkadaş demişye tek şey kocamı... bi yuvayı kurması çok zor ama yıkması çok kolay...

ben anneme soruyorum anne siz babamla hiç mi tartışmadınız...oooooo diye başlayan cümleler o kadar çok ki...

annemin bana tavsiyesi kızım sabret.bu evlilik.yeri geliyor benimle,kardeşlerinle bile tartışıyorsun ki gelde eşinle tartışma....

bu tür sorunları büyütme ve evliliğinin tadını çıkar.bende senin gibi hep sorun yapıyordum olan bana oluyordu.düşün 2 hafta önce bebişimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum eşimi ailesi doldurmuş bana karşı benimle ilgilenmedi bile...

şimdi onu boşayayım mı?ailesinin doldurması geçtikten sonra bana davranma şekli...

kimse de benim eşim dolduruşa gelmez demesin.her erkek ailesini dolduruşuna gelir ölüm döşeğinde de olsan...

boşver.evliliğinin tadını çıkar.şunu da unutma sen artık o evin hanımısın.el kapısındasın.bazı güçlüklere de göğüs gelmen gerek....her sarsıntıda yıkılırsak....

herşey neden annelere anlatılır anlam veremiyorum . evlilikte olan biten herşeyi anlatmak bence pek güzel bir durum değil. biraz daha ince düşünün CADIARZU

pişmanım bende anlattığıma.ama bende çaresiz bi anımda anneme açıldım.bilemedim o an yanlış yaptığımı

evet bacım bende oyuzden sabretmeye çalışıcam yoksa evliliği bitirmek kolay ama ne zorlukla evleniosun .ben eşimi seviyorum ve sorun olmasın aramızda istiyorum

ben bu anne babayla akrabalarla görüştürmeme olayını anlamıyorum. arada bir sorun küslük düşmanlık yoksa neden görüşmesini istemezler ki

sanki babamın huyunu anlatıyorsunuz. annemde çok fedakarlık yaptı. babam akrabalarını sevmez. sorunları var. hep kendisine yaptı ne yaptıysa. babam şimdi kanser hastası(şükür tadavisi iyi gidiyor). eşinizde galiba akrabalardan darbe yemiş. eskiden bende babama çok kızar, anlamaşazdık. sonra öğrendim babamla anlaşmanın yolunu. hatta bazen annem nasıl beceriyorsun derdi. misal kızacağı birşey yapsam. çok kızacağınıda bilsem doğrusunu anlatırdım, saklamazdım. saklasam daha kötü kızacak bilirdim. ama okadar sinirli olmasına rağmen ne bana ne anneme el kaldırmadı. tvde dahi öle oteriter babamın benim istediğim şeyleri izlerdi. konuşma şekli çok önemli bence.

ya öle kabul edecek anlaşacağın noktaları bulup istediğini yaptırabileceksin, yada bu işi yürütemessin.

güzel konusmaya calışıyorum ama evde benm sözüm gecsin tavırında olduığu için anlamıo .babanız yine daha görmüş geçirmiş.biz daha pişeceğiz ham ız daha ..yani sabretmekten yada ortak yol bulmaktan baska bişey yok

sen olsan uyum sağlarmıydın cnm.yani butun akrabalarını silermiydin.ne bayramda ne seyranda görmeyeceksin.gitmicen ailenle bile...kabullenemiyorum ya

pişmanım bende anlattığıma.ama bende çaresiz bi anımda anneme açıldım.bilemedim o an yanlış yaptığımı

ben anneme anlatırım onun hayat tecrübesi var bende komşuya arkadaşa anlatamam komşu komşusuna anlatır arkadaş ise işi yoğun benim derdimle uğraşamaz vakti yok boşuna demiyoruz annelik ömür boyu diye başımızdan eksik olmasın annelerimiz onların sesi dahi yetiyor morelimizin düzelmesine

evet bacım bende oyuzden sabretmeye çalışıcam yoksa evliliği bitirmek kolay ama ne zorlukla evleniosun .ben eşimi seviyorum ve sorun olmasın aramızda istiyorum

Yuvayı dişi kuş yapar...

Eşini de seviyorsan...Gülü seven dikenine katlanır.

Hangimiz dörtdörtlüğüz bu hayatta...

Tavsiyem eşine surat yapma.
o ne kadar kızgın olursa olsun eve geldiğinde gülümse.
asla söylediklerine aldırma
onu vazgeçilmezmiş görünümünden kurtar...
eğer sinirlenip bağırısa sus.o anda söylediklerini kafan bile takma.
biraz vurdumduymaz ol....
herşeyi de sorun yapma.

yine yaşadığım bi olayı anlatayayım.kürtaj olmadan önce eşimle tartıştık.o bana derdin ne dedi.bende yeter artık boşanmak istiyorum dedim.o da iyi tamam dedi.annemleri aradı.kendisi söyleyemediği için beni verdi tele.bende anneme söyledim.annemde kaynanamı aramış.ben kıyafetlerimi toparlıyordum.kaynanam geldi derdiniz ne felan filan...sonra yaptıklarından dolayı özür diledi.hatta düşün ki yine ailesinin dolduruşunda kürtaj olalı 2 gün olmuş.ben annemlerdeyim.gelme eve artık dedi.kal babnın evinde.bende dedim ki kusura bakma o ev benim.gelmeyecek biri varsa o da sensin.

erkekler sinirlendiklerinde herşeyi söylerler.o yüzden dediğim gibi kürtaj bana iyi bir ders oldu hayatıma dair.takmayacaksın..

çünkü benim eşim sinirlendiğinde nesöylediğini bilmiyor.

sadece bunu görüpte aaaaaa bak bak bu adamla hayat mı olur diyen çoktur...

evet olur...

neden mi?

ben 6 haftalıkken aşermeye başladım.evde bırakın yemek yapmayı yemek sözü duyunca bile midem bulanıyordu.
eşim yemek yapmamı istemedi.(sen annemlerde ye,bende bi çaresine bakarım)
ramazanın son 1.5 haftası bırakın iftarlığı sahurluk bile hazırlayamadım(eşim gece kalkar sahurluğu hazırlar yatağıma getirirdi,iftarda işten gelir evde ne var ne yok hemen hazırlar sofrayı kurardı)
ilk sıralar annemleri çok özlüyordum(neredeyse her akşam annemlerdeydik)
gecenin bi yarısı canım bişey çeker uyku felan dinlemez kalkar alırdı(hatta bi gün saat gece 1 gibi uykudan uyandım canım çubukkraker çekti gitti kraker almaya ama köpeklerde peşine takılmış)
canım erik çekti.yeşil erik...1 gün boyunca sorduk soruşturduk bulamadık...ertesi gün beyoğlunda bir yerde bulmuş...
istediğim herşeyi alır ikilemeden.
gebeliğim öncesi ve sonrası bana ev işlerinde yardım eder.düşük riskim vardı.camları silecektim pazar günü beraber sileriz dedi.sildi de benim elimi bile sürdürmedi.

şimdi bir huyu yüzünden bütün bu yaptıklarını yok mu saymalıyım....

HER GÜZELİN BİR KUSURU VARDIR

Eşinin güzel yönlerini düşün ve bir ömür boyu aynı yastığa baş koy....

bende oyüzden anneme anlattım zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…