- 5 Haziran 2010
- 15.725
- 82
- 208
- Konu Sahibi pinkangell
-
gelde benim eşimem anlat ama yok anlamz o asla ben sabredececeğim yoksa evliliğimiz çok yıpranacak
ay ne varki bunda yaa tabiki tebrik için sarılır...
ben amca oğluyla yani abimle dans bilem ettim kuşağımı da o bağladı:)
çok tuhaf...
Allah yardımcın olsun..sabır diliyorum sana..
ama sende sabrederken hep içine atacaksın kendine yazık olucak ..evliliğin yıpranmasın diye kendin yıpranacaksın..uff bilemedim valla:1no2:
ben okurken şiştim siz nasıl dayanıyosunuz yaaakafamçokkarıştı
inşallah biraz da olsa düzelir durumunuz...
Kendini feda etmekte nedir ya.
Herkes evliliğinde kendini feda mı edecek.
Ortak bir noktada buluşmanız lazım.
Kendimi feda edeyim diyorsanız da,
kendinize sıkıntı yapmayın, kimseyle de görüşmeyin.
Kardeşime hediye alamayacağım, kimseye birşey takamayacağım,
kimsenin yüzünü görmeyeceğim,
ne kocaymış maşallah, kocalık eşiniz için bu heralde.
Kendinizi feda etme anlayışınızda hiç hoş değil ayrıca.
Kendinimi feda ederim diyorsanız da diyecek birşey yok.
Eşinizin kıskandığı tüm akrabalarınız mı ? Teyze,hala vs vs mi yoksa mesajlarda sürekli yazdığınız gibi kuzenleriniz mi ? kuzenleriniz erkek ve yaşları size yakın mı ? onlarla samimiyetinizin sınırları nasıl vs vs ? bu soruların cevaplarını merak ettim..Eşiniz kuzenlerinizle olan samimiyetinizi fazla görüp rahatsız olmuş olabilir mi ??
evet aynen cnm benm kuzende benm düğünde bana sarıldı die çıldırdııı
herşey neden annelere anlatılır anlam veremiyorum . evlilikte olan biten herşeyi anlatmak bence pek güzel bir durum değil. biraz daha ince düşünün CADIARZU
canım var ya anlattıklarının hepsi benim başımda.
annemlere giderim sorun olmaz...annemlerden başka bi yere gitsem sinirlenir.
benim ki de akrabalarımdan uzaklaşmamı istiyor.bizde de kızlar 3-5 tane,erkkeler 20-30 tane... :)
ağlamanı takmaması,sana sarılmaması olacak şeyler...bende çok ağladım eşim sırtını dönüp yattı.onlarında kendilerine göre sorunları vardır diye düşün.iş stresi felan... kendini üzme.
önemli olan eşinin sana verdiği değer.
benim eşim ağlamamdan nefret eder ki bende tam tersi sulugözüm.herşeye ağlıyorum.ben ağlayınca benimle ilgilenemz,açar tv yi ya da bilg. ı onlarla ilgilenir.hani bisor aşkım neyin var?
ben eşimin huyunu azbuçuk kaptım.ağlamamdan nefret ediyor.bende ağlamıyorum konuşarak ve onun anlayacağı şekilde sıkıntımı paylaşıyorum.o da bana sarılıp destek olmaya çalışıyor.
böyle ufak tefek şeylere takılıpta yuvamızı yıkmayalım.
bi arkadaş demişye tek şey kocamı... bi yuvayı kurması çok zor ama yıkması çok kolay...
ben anneme soruyorum anne siz babamla hiç mi tartışmadınız...oooooo diye başlayan cümleler o kadar çok ki...
annemin bana tavsiyesi kızım sabret.bu evlilik.yeri geliyor benimle,kardeşlerinle bile tartışıyorsun ki gelde eşinle tartışma....
bu tür sorunları büyütme ve evliliğinin tadını çıkar.bende senin gibi hep sorun yapıyordum olan bana oluyordu.düşün 2 hafta önce bebişimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum eşimi ailesi doldurmuş bana karşı benimle ilgilenmedi bile...
şimdi onu boşayayım mı?ailesinin doldurması geçtikten sonra bana davranma şekli...
kimse de benim eşim dolduruşa gelmez demesin.her erkek ailesini dolduruşuna gelir ölüm döşeğinde de olsan...
boşver.evliliğinin tadını çıkar.şunu da unutma sen artık o evin hanımısın.el kapısındasın.bazı güçlüklere de göğüs gelmen gerek....her sarsıntıda yıkılırsak....
ben bu anne babayla akrabalarla görüştürmeme olayını anlamıyorum. arada bir sorun küslük düşmanlık yoksa neden görüşmesini istemezler ki
ben kendimi feda etmezsem bu evlilik cok yürümez herseye bir sorun cıkarıo.çünkü.düğün olur gitmek istemez biri sünnet olur takma bişey der.kardeslerime hediye alcam bu seferde alma der.amcamlara gitcem önceki gittiğine say der
sanki babamın huyunu anlatıyorsunuz. annemde çok fedakarlık yaptı. babam akrabalarını sevmez. sorunları var. hep kendisine yaptı ne yaptıysa. babam şimdi kanser hastası(şükür tadavisi iyi gidiyor). eşinizde galiba akrabalardan darbe yemiş. eskiden bende babama çok kızar, anlamaşazdık. sonra öğrendim babamla anlaşmanın yolunu. hatta bazen annem nasıl beceriyorsun derdi. misal kızacağı birşey yapsam. çok kızacağınıda bilsem doğrusunu anlatırdım, saklamazdım. saklasam daha kötü kızacak bilirdim. ama okadar sinirli olmasına rağmen ne bana ne anneme el kaldırmadı. tvde dahi öle oteriter babamın benim istediğim şeyleri izlerdi. konuşma şekli çok önemli bence.
ya öle kabul edecek anlaşacağın noktaları bulup istediğini yaptırabileceksin, yada bu işi yürütemessin.
sen olsan uyum sağlarmıydın cnm.yani butun akrabalarını silermiydin.ne bayramda ne seyranda görmeyeceksin.gitmicen ailenle bile...kabullenemiyorum ya
pişmanım bende anlattığıma.ama bende çaresiz bi anımda anneme açıldım.bilemedim o an yanlış yaptığımı
evet bacım bende oyuzden sabretmeye çalışıcam yoksa evliliği bitirmek kolay ama ne zorlukla evleniosun .ben eşimi seviyorum ve sorun olmasın aramızda istiyorum
ben anneme anlatırım onun hayat tecrübesi var bende komşuya arkadaşa anlatamam komşu komşusuna anlatır arkadaş ise işi yoğun benim derdimle uğraşamaz vakti yok boşuna demiyoruz annelik ömür boyu diye başımızdan eksik olmasın annelerimiz onların sesi dahi yetiyor morelimizin düzelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?