- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Nolcak bızım bu hal yurumekten cömelip kalkmaktan kas yaptım :))29 unda 41. Haftan mıBennnn
Normal canım benim de olmuştu 33-36 arası. Kafasını aşağı yerleştiriyo demişti doktor. Ama tabi çok rahatsızlık veriyosa hiçbirimizi dinleme görün doktora muhakkak
Benm 39 haftaya girdi bugün bide bende gebelik şekeri çıktı diyet yapmaktan istediğim şeyi yiyememkten çok sıkıldım olsun ama en kısa zamanda yavrularımıza sağ salim kavuşalımda herşeye deger sonuna geldik zatenNolcak bızım bu hal yurumekten cömelip kalkmaktan kas yaptım :))29 unda 41. Haftan mı
Aynen öyle :)))Ayyy walla su serptin içime o zaman sadece en geç 29 unda kızıma kavuşuyorum diye mutlu olmak kalıyo bana
Keseyi açmasıyla derken? Sezeryanmı yaniBendede öyleydi ama bebeğim inatçı çıktı 41 ci haftada doktorumun keseyi açmasıyla doğum yaptım)
Benimde hala hareketli ve bana 36 haftada doktorlar erken dogum yapabilirsin demişti nst de sancım çıkmıştı hala tık yok 3 hafta geçti üstündenHala acayip hareketli benim bebişim kızlar Doğuma yakın yavaşlaması gerekmez mi normalde?
Insan ları anlamak ne zor 39+3 um vaktın gelmiş doktora git ben 39+5 de dogurdum eşi rahme yapışmış bekleme gıt dıyorlar arayıp bıde butun doktorlar kapıda beni beklıyor ben dogurmuyorum sanki yada bebegın gelesı var ben içimde tutuyorum zorla sanki zaten endişeli ve korkuluyum felaket tellali gıbı bunu demedekı amac ne
Havadan nem mı kapıyorum yoksa psıkolojım alt ust
Ya bana nst yapıldı ama doktor baktı iyi dedi sancı mancı hiç demedi acaba yokmu ki ben anlamadım bu nstdr nasıl çıkıyorBenimde hala hareketli ve bana 36 haftada doktorlar erken dogum yapabilirsin demişti nst de sancım çıkmıştı hala tık yok 3 hafta geçti üstünden
Halimi bigorsen kafama takıp durdum gun boyu benim elimde olan bişey yok ki herkes mukemmel bılıyor gercekten canım saolasın canım içime su serptın vallaAy boşver takma kuzum ya millet konuşur vır vır herkes tıp fakültesinden fırlamış gibi kafalarına göre tez çıkarıyorlarvallahi takınca insan vesvese kuruntu yapıyor pskolojisi alt üst oluyorlar ne çom biliyor millet. Bence doktorlar boşa okumuş. Millet hastanesi kurulsun madem herkes iyi biliyor herkes konuşur sen takma keyfine bak canım
canım usttekı bebegın kalp atısı alttakı sancı alttakı 50 uzerındeye ve 100 e zıkzak olmussa gelıp gıden sancılar var dıyorlar 50 uzerınde de haftan erkense erken dogum rıskı ıhtımalını degerlendırıyorYa bana nst yapıldı ama doktor baktı iyi dedi sancı mancı hiç demedi acaba yokmu ki ben anlamadım bu nstdr nasıl çıkıyor
Halimi bigorsen kafama takıp durdum gun boyu benim elimde olan bişey yok ki herkes mukemmel bılıyor gercekten canım saolasın canım içime su serptın valla
Doktor sonuçlar iyi dedi o zaman bir sıkıntı yokturcanım usttekı bebegın kalp atısı alttakı sancı alttakı 50 uzerındeye ve 100 e zıkzak olmussa gelıp gıden sancılar var dıyorlar 50 uzerınde de haftan erkense erken dogum rıskı ıhtımalını degerlendırıyor
Yoktur canım olsa da duzenlı sancı olması gerek canım zatenDoktor sonuçlar iyi dedi o zaman bir sıkıntı yoktur
Hayir yani bebek su dolu torbanın içerisinde oluyor ya neydi o ya unutdum onu patlatdi suyum geldi daha sonra iyne yapildi doğumum başladiKeseyi açmasıyla derken? Sezeryanmı yani
Ayyyy hep mi aynı olur canım ya takma kafana hepimiz aynı durumdayız . Daha doğurmadın mı diyen diyene maşallah... sanki çıkmak istiyo da biz izin vermiyoruzInsan ları anlamak ne zor 39+3 um vaktın gelmiş doktora git ben 39+5 de dogurdum eşi rahme yapışmış bekleme gıt dıyorlar arayıp bıde butun doktorlar kapıda beni beklıyor ben dogurmuyorum sanki yada bebegın gelesı var ben içimde tutuyorum zorla sanki zaten endişeli ve korkuluyum felaket tellali gıbı bunu demedekı amac ne
Havadan nem mı kapıyorum yoksa psıkolojım alt ust
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?