Son haftalar neden geçmiyooo

Nolcak bızım bu hal yurumekten cömelip kalkmaktan kas yaptım :))29 unda 41. Haftan mı
Benm 39 haftaya girdi bugün bide bende gebelik şekeri çıktı diyet yapmaktan istediğim şeyi yiyememkten çok sıkıldım olsun ama en kısa zamanda yavrularımıza sağ salim kavuşalımda herşeye deger sonuna geldik zaten

Insan ları anlamak ne zor 39+3 um vaktın gelmiş doktora git ben 39+5 de dogurdum eşi rahme yapışmış bekleme gıt dıyorlar arayıp bıde butun doktorlar kapıda beni beklıyor ben dogurmuyorum sanki yada bebegın gelesı var ben içimde tutuyorum zorla sanki zaten endişeli ve korkuluyum felaket tellali gıbı bunu demedekı amac ne
Havadan nem mı kapıyorum yoksa psıkolojım alt ust

Ay boşver takma kuzum ya millet konuşur vır vır herkes tıp fakültesinden fırlamış gibi kafalarına göre tez çıkarıyorlar vallahi takınca insan vesvese kuruntu yapıyor pskolojisi alt üst oluyorlar ne çom biliyor millet. Bence doktorlar boşa okumuş. Millet hastanesi kurulsun madem herkes iyi biliyor herkes konuşur sen takma keyfine bak canım

Benimde hala hareketli ve bana 36 haftada doktorlar erken dogum yapabilirsin demişti nst de sancım çıkmıştı hala tık yok 3 hafta geçti üstünden
Ya bana nst yapıldı ama doktor baktı iyi dedi sancı mancı hiç demedi acaba yokmu ki ben anlamadım bu nstdr nasıl çıkıyor

Halimi bigorsen kafama takıp durdum gun boyu benim elimde olan bişey yok ki herkes mukemmel bılıyor gercekten canım saolasın canım içime su serptın valla

Ya bana nst yapıldı ama doktor baktı iyi dedi sancı mancı hiç demedi acaba yokmu ki ben anlamadım bu nstdr nasıl çıkıyor
canım usttekı bebegın kalp atısı alttakı sancı alttakı 50 uzerındeye ve 100 e zıkzak olmussa gelıp gıden sancılar var dıyorlar 50 uzerınde de haftan erkense erken dogum rıskı ıhtımalını degerlendırıyor

Halimi bigorsen kafama takıp durdum gun boyu benim elimde olan bişey yok ki herkes mukemmel bılıyor gercekten canım saolasın canım içime su serptın valla

Aynen öyle kardeşim boşver ya. Sen hamileliğin tadını çıkar. Keyfine bak :) bende şu tip tip bakan teyzelere gıcık oluyorum. Sanki hiç hamile kadın görmemişler ayy allahım yav neyse az kaldı şafak 4 hafta

Doktor sonuçlar iyi dedi o zaman bir sıkıntı yoktur

19 haftaligim .çok zor biliyorum sağlıkla doğsun sabrederim ins:) benim ikinci doğumum olacak hamilelik mi bebek bakmak mi.bebek bakmak daha güzel sanki:))

Ayyyy hep mi aynı olur canım ya takma kafana hepimiz aynı durumdayız . Daha doğurmadın mı diyen diyene maşallah... sanki çıkmak istiyo da biz izin vermiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…