Son haftalar neden geçmiyooo

Sadece hafif bel ağrım var. Dün nst de iki 60 sancım çıktı. Normalde hep düz çıkardı. Bebeğim kız

Kızlar ben 36. Haftmdaym 35+2. Bazrn bıçak saplanır gibi oluyor. Alttan sancı giriyor yürürken sanki bişey düşecekmş gibi baskı oluyor zorlanıuorum. Sonra geçiyor normalmi bu haftalarda.

Suni sancıdan korkma canım kendi sanını nın hızlandırılmışı sadece doğumu hızlandırıyor. Ama inşlh o tarihe kadar kendin doğurursun
İlk kez biri suni sancıyla ilgili olumlu bşy söyledi . Çok sağol canım ya o kadar negatif şeyler söylüyo ki insanlar ödüm patlıyo haliyle. Kendi sancım gelse süper olur ama hiçbi belirti yok

Kızlar ben 36. Haftmdaym 35+2. Bazrn bıçak saplanır gibi oluyor. Alttan sancı giriyor yürürken sanki bişey düşecekmş gibi baskı oluyor zorlanıuorum. Sonra geçiyor normalmi bu haftalarda.
Normal canım benim de olmuştu 33-36 arası. Kafasını aşağı yerleştiriyo demişti doktor. Ama tabi çok rahatsızlık veriyosa hiçbirimizi dinleme görün doktora muhakkak

İlk kez biri suni sancıyla ilgili olumlu bşy söyledi . Çok sağol canım ya o kadar negatif şeyler söylüyo ki insanlar ödüm patlıyo haliyle. Kendi sancım gelse süper olur ama hiçbi belirti yok
Kendi sancın gelse bile suni sancı takılacak sana hizlı bi şekilde bu sancı aşaması bitsin diye. Senin kendi kendine 2 saat çekeceğin sancı suni sancıda 15 dk. Hemen hızlandırıyor doğumu. Korkacak bişey Yok. Yengem hep suni sancıyla doğurdu 5 saatte kurtuldu çok şükür. Açılmanda hızlı olur hem

Ayyy walla su serptin içime o zaman sadece en geç 29 unda kızıma kavuşuyorum diye mutlu olmak kalıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…