- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Ay yazık inşlh doğurmuştur ya. Ben 33 haftamdayım günler geçmiyor vallaDoktor en son 29 Mayıs'a kadar bekleyelim demişti dün sancısı mı geldi haberim yok. Bu sıra bekleme olayını bende hissediyorum çok eğlenceli
Sen yine iyisin az kaldı sayılır ben daha 24 ümAy yazık inşlh doğurmuştur ya. Ben 33 haftamdayım günler geçmiyor valla
Sen yine iyisin az kaldı sayılır ben daha 24 üm
Canım sana geçmiş olsun daha yolun yarısıSen yine iyisin az kaldı sayılır ben daha 24 üm
Yok kızlar keşke gelse bi sancı da doğuruversem nerdeeeDoktor en son 29 Mayıs'a kadar bekleyelim demişti dün sancısı mı geldi haberim yok. Bu sıra bekleme olayını bende hissediyorum çok eğlenceli
Malesef canımAy yazık inşlh doğurmuştur ya. Ben 33 haftamdayım günler geçmiyor valla
Canım ben hiç bilmiyorum sancı oranımı. Doktora mı soruyosun? Bana gayet iyi diyo yalnızcaSadece hafif bel ağrım var. Dün nst de iki 60 sancım çıktı. Normalde hep düz çıkardı. Bebeğim kız
Bu gidişle ben 29 unda suni sancıyı yicem galiba kuzum maşallah hiç belirti yok doğuma dairCanım son durum ne?
Suni sancıdan korkma canım kendi sanını nın hızlandırılmışı sadece doğumu hızlandırıyor. Ama inşlh o tarihe kadar kendin doğurursunMalesef canım29 mayıs a kadar süre verdi o zamana sancım gelmezse suni sancı vercek doktor
İlk kez biri suni sancıyla ilgili olumlu bşy söyledi . Çok sağol canım yaSuni sancıdan korkma canım kendi sanını nın hızlandırılmışı sadece doğumu hızlandırıyor. Ama inşlh o tarihe kadar kendin doğurursun
Normal canım benim de olmuştu 33-36 arası. Kafasını aşağı yerleştiriyo demişti doktor. Ama tabi çok rahatsızlık veriyosa hiçbirimizi dinleme görün doktora muhakkakKızlar ben 36. Haftmdaym 35+2. Bazrn bıçak saplanır gibi oluyor. Alttan sancı giriyor yürürken sanki bişey düşecekmş gibi baskı oluyor zorlanıuorum. Sonra geçiyor normalmi bu haftalarda.
Nst sonucuna bakabilirsin. Nst ye girmiyor Musun senin haftan ne ?Canım ben hiç bilmiyorum sancı oranımı. Doktora mı soruyosun? Bana gayet iyi diyo yalnızca
Belli olmaz canım hayırlı sağlıklı olsunBu gidişle ben 29 unda suni sancıyı yicem galiba kuzum maşallah hiç belirti yok doğuma dair
Kendi sancın gelse bile suni sancı takılacak sana hizlı bi şekilde bu sancı aşaması bitsin diye. Senin kendi kendine 2 saat çekeceğin sancı suni sancıda 15 dk. Hemen hızlandırıyor doğumu. Korkacak bişey Yok. Yengem hep suni sancıyla doğurdu 5 saatte kurtuldu çok şükür. Açılmanda hızlı olur hemİlk kez biri suni sancıyla ilgili olumlu bşy söyledi . Çok sağol canım yao kadar negatif şeyler söylüyo ki insanlar ödüm patlıyo haliyle. Kendi sancım gelse süper olur ama hiçbi belirti yok
BennnnHala doguramaywn varmı benım gıbı 39+3 den selamlar
Ayyy walla su serptin içime o zaman sadece en geç 29 unda kızıma kavuşuyorum diye mutlu olmak kalıyo banaKendi sancın gelse bile suni sancı takılacak sana hizlı bi şekilde bu sancı aşaması bitsin diye. Senin kendi kendine 2 saat çekeceğin sancı suni sancıda 15 dk. Hemen hızlandırıyor doğumu. Korkacak bişey Yok. Yengem hep suni sancıyla doğurdu 5 saatte kurtuldu çok şükür. Açılmanda hızlı olur hem
Haftalardır giriyorum canım ama Nst sonucumu doktora veriyorum direk :) hiç bakmadımNst sonucuna bakabilirsin. Nst ye girmiyor Musun senin haftan ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?