- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Aynen böyle yap. Çocuk da sen be düşünürsen etkileniyor. O vaktini İnan biliyor. Anne bi sus ben Doğuma zaten diyordur içinden :))
Şu dk ya kadar bebeğime bişey olmadın siye ayak ucunda yürüdün belki :))) alıştı rahata minnoşBen boğa olcak zannederken ikizler olma kararını bile verdi kendisi beklemek de keyiflidir belki
Şu dk ya kadar bebeğime bişey olmadın siye ayak ucunda yürüdün belki :))) alıştı rahata minnoş
Aynen bende ya artık doğursak hayırlısıyla bekleyince hiç geçmiyoNasılsınız kızlar ben çok sıkıldım beklemekten
40+0 bıttı artık telde programda kullanılmıyor tebrık ederım dogum yaptınız yszıyor o bile :))Aynen bende ya artık doğursak hayırlısıyla bekleyince hiç geçmiyo
Benmde 39+4 oldu bugün bel agrım sancım oluyo ama nişan yada sudan bi haber yok40+0 bıttı artık telde programda kullanılmıyor tebrık ederım dogum yaptınız yszıyor o bile :))
Senın daha varmış canım olsun 39 bıle ınsanı telasa 40 dan sonrakı kadar gırdırmıyorBenmde 39+4 oldu bugün bel agrım sancım oluyo ama nişan yada sudan bi haber yok
Orada yanlışın var tatlım suni sanci yla 15 dkda doğum yapiyosun diye bişey yok ben saatlerce çektim o acıyı ama doguramadim. Herkeste aynı olmaz.en dogali Kendi sancinizi bekleyin ..Kendi sancın gelse bile suni sancı takılacak sana hizlı bi şekilde bu sancı aşaması bitsin diye. Senin kendi kendine 2 saat çekeceğin sancı suni sancıda 15 dk. Hemen hızlandırıyor doğumu. Korkacak bişey Yok. Yengem hep suni sancıyla doğurdu 5 saatte kurtuldu çok şükür. Açılmanda hızlı olur hem
Nişan tam olarak nasl bşy geldi çok korkuyorum gelecek anlamıyacam diyeBenimde nisan geldi ama bebisin gelmeye niyeti yok 36+5 olduk
Pazar sabahi lavaboya gittim peceteye bi baktim kan var hemde baya fazla herkeste olmuyomus galiba olsa bile farkedilmeyecek gibi degilNişan tam olarak nasl bşy geldi çok korkuyorum gelecek anlamıyacam diye
Pazar sabahi lavaboya gittim peceteye bi baktim kan var hemde baya fazla herkeste olmuyomus galiba olsa bile farkedilmeyecek gibi degilNişan tam olarak nasl bşy geldi çok korkuyorum gelecek anlamıyacam diye
Ne yaptın canım doğurdun mu yoksaNasılsınız kızlar ben çok sıkıldım beklemekten
Benimki ineli haftalar oldu canım ama hala sesi sedası yok. Yarın kontrolüm var , açılma olmuş olsa keşke canım gerçekten beklemekten çok sıkıldım. Sancım arada bir oluyo ama az ve düzensiz . Suni sancıya da bşy kalmadı 29unda verilecek kendi gelmezse . En son öyle söylemişti doktorNe yaptın canım doğurdun mu yoksabiz 38+3 olduk ne sancımız var ne de bebek kanala inmiş vaziyette beklemedeyiz
Ankara'da mısın canım hangi devlet hastanesine gidiyorsun? Bende ailemin yanına Ankara'ya geldim burada devlet hastanesi arıyorumBen devlete gidiyorum ilk zamanlar özele gidiyordum son zamanlarda devlete devm ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?