Son haftalar neden geçmiyooo

Nasıl bi sancı olduğunda gideceğiz anam bu neymiş ne zormuş
Wallahi canım yaaa ikincide rahat ederiz , biliyo oluruz en azından hangi sancıda gidilir hangisi yalancı hangisi gerçek.. ay bide öyle sıkıldım ki insanlardan hala doğmadı mı hala doğmadı mı diye sorup duruyolar. Bidahakine bir ay ileri tarih söylycem

Hiç gelmeyecek gibi geliyo canım ya her lavaboya girerken heyecanlanıyorum ama yok yok yok
Kız bir anda geliyor valla hiç bir belirti yokken. Geçen gece biz eşimle güldük eğlendik tv izliyorduk üstümüzü örttük . Bi anda kasılmalarım başladı ve arttı her geçen 10 dk da. Yarım saat sonra bel ve bacak ağrım arka taraf ağrısı eşlik etti . Hastaneye gittiğimizde sancılarım 100 100 vuruyordu. O kadar korktum ki. Düzene girmedi çok şükür serumla rahatladım geçti

Ay ben de istiyorum canım yaaa okudukça inşallah inşallah deyip durdum walla

Eşim de umudunu kaybetti artık

İnşlh bian önce sağlıkla kucağına alırsın. Biraz kendini dinlemeyi bırak vücudunu dinlemeyi bırak bu Olacal ve senin son günlerin . Sıkıntı streste sancını kaçırır
Artık diyorum canım insanlara kızımın da benim de keyfim yerinde niye telaş yapıyosunuz ki diye . Bu biraz işe yaradı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…