- 18 Ocak 2017
- 253
- 224
- 103
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Ayyyy hep mi aynı olur canım ya takma kafana hepimiz aynı durumdayız . Daha doğurmadın mı diyen diyene maşallah... sanki çıkmak istiyo da biz izin vermiyoruz
AhahaahhhRekor deniyoruz ne kadar içrde tutabiliriz diyeay böyle konuşuyorlar yav. Sanki biz doğurmak istemiyoruz
Ayyyy hep mi aynı olur canım ya takma kafana hepimiz aynı durumdayız . Daha doğurmadın mı diyen diyene maşallah... sanki çıkmak istiyo da biz izin vermiyoruz[/QUOTE
Hergun arıyorlar sanki benım elimde synen canım sanki dogunca onların hayatında degısen ne olcaksa strese gırıyor ınsan yawrum gununu doldurmadı daha Allsh bılır nezaman geleceginı
Dün ben kasılma ile birlikte arka tarafım sancıdı acilde sancılarım 110 100 gidip geliyorduKızlar benim bu akşam biraz biraz sancı giriyo (arka tarafa) acaba Doğum belirtisi olabilir mi
Dayanılmycak gibi olmadığı için gitmedim ben canım doğru mu yaptım bilmiyorum ama artmayıp normale döndüğüme göre yine yalancı sancıDün ben kasılma ile birlikte arka tarafım sancıdı acilde sancılarım 110 100 gidip geliyordu
Aynı benBenmde sancılar var ama gelen yok
Siz Doğum beklediğiniz için su gelmesini ve sancıların düzene girmesini bekleyeceksiniz mecbur nişan falanda önemli.Dayanılmycak gibi olmadığı için gitmedim ben canım doğru mu yaptım bilmiyorum ama artmayıp normale döndüğüme göre yine yalancı sancı
Nasıl bi sancı olduğunda gideceğiz anam bu neymiş ne zormuşAynı ben
Wallahi canım yaaa ikincide rahat ederiz , biliyo oluruz en azından hangi sancıda gidilir hangisi yalancı hangisi gerçek.. ay bide öyle sıkıldım ki insanlardan hala doğmadı mı hala doğmadı mı diye sorup duruyolar. Bidahakine bir ay ileri tarih söylycemNasıl bi sancı olduğunda gideceğiz anam bu neymiş ne zormuş
Hiç gelmeyecek gibi geliyo canım ya her lavaboya girerken heyecanlanıyorum ama yok yok yokSiz Doğum beklediğiniz için su gelmesini ve sancıların düzene girmesini bekleyeceksiniz mecbur nişan falanda önemli.
Kız bir anda geliyor valla hiç bir belirti yokken. Geçen gece biz eşimle güldük eğlendik tv izliyorduk üstümüzü örttük . Bi anda kasılmalarım başladı ve arttı her geçen 10 dk da. Yarım saat sonra bel ve bacak ağrım arka taraf ağrısı eşlik etti . Hastaneye gittiğimizde sancılarım 100 100 vuruyordu. O kadar korktum ki. Düzene girmedi çok şükür serumla rahatladım geçtiHiç gelmeyecek gibi geliyo canım ya her lavaboya girerken heyecanlanıyorum ama yok yok yok
Ay ben de istiyorum canım yaaa okudukça inşallah inşallah deyip durdum wallaKız bir anda geliyor valla hiç bir belirti yokken. Geçen gece biz eşimle güldük eğlendik tv izliyorduk üstümüzü örttük . Bi anda kasılmalarım başladı ve arttı her geçen 10 dk da. Yarım saat sonra bel ve bacak ağrım arka taraf ağrısı eşlik etti . Hastaneye gittiğimizde sancılarım 100 100 vuruyordu. O kadar korktum ki. Düzene girmedi çok şükür serumla rahatladım geçti
İnşlh bian önce sağlıkla kucağına alırsın. Biraz kendini dinlemeyi bırak vücudunu dinlemeyi bırak bu Olacal ve senin son günlerin . Sıkıntı streste sancını kaçırırAy ben de istiyorum canım yaaa okudukça inşallah inşallah deyip durdum walla
Eşim de umudunu kaybetti artıkKız bir anda geliyor valla hiç bir belirti yokken. Geçen gece biz eşimle güldük eğlendik tv izliyorduk üstümüzü örttük . Bi anda kasılmalarım başladı ve arttı her geçen 10 dk da. Yarım saat sonra bel ve bacak ağrım arka taraf ağrısı eşlik etti . Hastaneye gittiğimizde sancılarım 100 100 vuruyordu. O kadar korktum ki. Düzene girmedi çok şükür serumla rahatladım geçti
Artık diyorum canım insanlara kızımın da benim de keyfim yerinde niye telaş yapıyosunuz ki diye . Bu biraz işe yaradı :)İnşlh bian önce sağlıkla kucağına alırsın. Biraz kendini dinlemeyi bırak vücudunu dinlemeyi bırak bu Olacal ve senin son günlerin . Sıkıntı streste sancını kaçırır
Aynen böyle yap. Çocuk da sen be düşünürsen etkileniyor. O vaktini İnan biliyor. Anne bi sus ben Doğuma zaten diyordur içinden :))Artık diyorum canım insanlara kızımın da benim de keyfim yerinde niye telaş yapıyosunuz ki diye . Bu biraz işe yaradı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?