- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Canım Yeni gördüm ne dedi doktor var mı açılma falan? Bende hiçbi belirti yokKızlar napıyorsunuz bugün nasılsınız bugün kasıklarım da ve belim de sancım varyarın rutin kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Gaz problemi doğuma yakın oluyomuş canım hatta bende niye yok diye düşünüyorum ama tabi kirazı da bağda bulunca oh mis yemişsindir bol bol :) normaldir diye düşünüyorumKızlar bşy soracak ben hala doguramadım 39 haftama girecem nerdeyse bu son zamanlar çok gaz problemim oluyo sizdede varmı bu sorun kiraz bağımız var bu ara çok kiraz yiyorum ondan kaynaklanıyo olabilirmi :-(
Sen ne durumdasın canmGaz problemi doğuma yakın oluyomuş canım hatta bende niye yok diye düşünüyorum ama tabi kirazı da bağda bulunca oh mis yemişsindir bol bol :) normaldir diye düşünüyorum
Bende hiçbi şey yok canımSen ne durumdasın canm
İnşallah canım ya inşallahBende bekliyorum hala bir doğursaydık sağlıklı sahatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alsaydık hayırlısıyla
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canm sancım oluyo ara ara acaba geliyomu diye hemen heycan yapıyorum ama ne şiddetli sancı ne nişan nede suyum geliyo 39 haftaya giriyorum yarın haftaya dogururz inş artk ramazana girmeden dogursak iyiydiCanım valla doktor nst ye baktı sancım Yok şimdi zaten doğurmanı istemem 38 i doldur bi sesi iyi de 38 i zaten pazartesi dolduruyorum alttan bakmadı ama bugün belim ağrıyor. Her an geliyor mu sancı mı demekten bıktım valla
Kızlar bşy soracak ben hala doguramadım 39 haftama girecem nerdeyse bu son zamanlar çok gaz problemim oluyo sizdede varmı bu sorun kiraz bağımız var bu ara çok kiraz yiyorum ondan kaynaklanıyo olabilirmi :-(
Benmde çok fazla gazım oluyo artk utanıyorum tutamıyorumda içimde oturdugum yerde karnımdan tuhaf sesler geliyo gaz artması dogumun yaklaştıgını gösteriyomuş bide artk yürüyünce falan vajinal bölgem iç bacaklarım falan çok agrıyo ama oturmak istemiyorum son güne kadr hareketli olmak istiyorum dogum koşaylaşıyo39+1 deyim. Bende de gaz arttı sanki. Dünden beri az az bel ağrım var onun dışında tık Yok
Kaç haftalık oldunHala doğurmadım
Canım son durum ne?Bende hiçbi şey yok canımyarın kontrolüm var mucizevi bi şekilde doktor açılma var falan dese diye dua ediyorum:)
Allah yardımcın olsun hiç belirtin yokmu40. Haftadayım. 39+2 K karabela06
Bende bugün tam 39 oldum hala gelemdi benm erkek çocuk geç gelir diyolar senin40. Haftadayım. 39+2 K karabela06
Doktor en son 29 Mayıs'a kadar bekleyelim demişti dün sancısı mı geldi haberim yok. Bu sıra bekleme olayını bende hissediyorum çok eğlenceliR Rengarenkkadin inşlh doğurmuşsunuz dün gece. Kendimi evlilik sırası bekleyen kardeş gibi hissediyorum. Artık doğurun sıra bize gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?