Son haftalar neden geçmiyooo

Kızlar bşy soracak ben hala doguramadım 39 haftama girecem nerdeyse bu son zamanlar çok gaz problemim oluyo sizdede varmı bu sorun kiraz bağımız var bu ara çok kiraz yiyorum ondan kaynaklanıyo olabilirmi :-(

Kızlar bşy soracak ben hala doguramadım 39 haftama girecem nerdeyse bu son zamanlar çok gaz problemim oluyo sizdede varmı bu sorun kiraz bağımız var bu ara çok kiraz yiyorum ondan kaynaklanıyo olabilirmi :-(
Gaz problemi doğuma yakın oluyomuş canım hatta bende niye yok diye düşünüyorum ama tabi kirazı da bağda bulunca oh mis yemişsindir bol bol :) normaldir diye düşünüyorum

Canım valla doktor nst ye baktı sancım Yok şimdi zaten doğurmanı istemem 38 i doldur bi sesi iyi de 38 i zaten pazartesi dolduruyorum alttan bakmadı ama bugün belim ağrıyor. Her an geliyor mu sancı mı demekten bıktım valla

Aynı şeyleri bende yaşıyorum canm sancım oluyo ara ara acaba geliyomu diye hemen heycan yapıyorum ama ne şiddetli sancı ne nişan nede suyum geliyo 39 haftaya giriyorum yarın haftaya dogururz inş artk ramazana girmeden dogursak iyiydi

39+1 deyim. Bende de gaz arttı sanki. Dünden beri az az bel ağrım var onun dışında tık Yok

39+1 deyim. Bende de gaz arttı sanki. Dünden beri az az bel ağrım var onun dışında tık Yok
Benmde çok fazla gazım oluyo artk utanıyorum tutamıyorumda içimde oturdugum yerde karnımdan tuhaf sesler geliyo gaz artması dogumun yaklaştıgını gösteriyomuş bide artk yürüyünce falan vajinal bölgem iç bacaklarım falan çok agrıyo ama oturmak istemiyorum son güne kadr hareketli olmak istiyorum dogum koşaylaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…