Son haftalar neden geçmiyooo

Ben ankarada hiç gitmedim canm hastaneye hamileliğimden beri amasyadaym burda gidiyordum ama etimede giden arkadaşlarım vardı orda doğum yapan arkadşlar oldu

Kızlar bugün doktora gittim. 54cm 3500gr olmuş. Ama ne sancı ne açılma hiçbi şey yok. 29u Pazartesi tekrar çağırdı.suni sancı için karar vercekmiş. Eğer bebeğin suyu normalse falan belki 1-2 gün daha bekleriz dedi . O kadar sıkıldım ki artık beklemekten

Bizim bebişlerin gelmeye niyeti yok canm erkekmi senin kaç haftalık oldunuz

Özele gidiyorum canım
Kuzum doğur artık
canım suni sancı olmak zorunda mı? Allah korusun bazen suni sancı da açılmaya yetmiyor sezeryan alınıyor inşallah öyle olup boşuna sancı ile beklemezsin ben olsam direkt sezeryan isterdim Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Bu kadar beklediğime kıyamıyorum canım keşke daha erken vakitte sezaryende karar kılsaydım. Şimdiye çoktan kucagımdaydı açılma olmazsa naparım bilmiyorum boşuna çekmiş olcam resmen sancıyı . Sancı gelsin diye napayım da bilmiyorum hiçbi şey işe yaramadı ki

R Rengarenkkadin ne alemdesin canim var mi gelen giden sanci

R Rengarenkkadin canim daha gunun var 41 haftaya bile bekleyen oluyor bir anormali yoksa,senin doktor neden henen suni sanci vereyim diyor ki.bekle kendi sancini tavsiyem illa ki gelir diye dusunuyorum.@Bileran da son haftasinda.sıkalim kizlar disimizi,yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.benimki bide ters duruyor dusunun pozisyonda bile degil.Umudum herseyim suan dua edip bekliyorum,siz daha sanslisiniz bunlari dusunun olumlu dusunelim olumlu olur insallah..

Canım Pazartesi de açılma olmamışsa napıyım ben ? Suni sancı için iki gün daha beklerim sonra veririm diyo doktor. Suni sancıda açılma olmazsa diye de korkuyorum sezaryen mi yaptırsam kafam allak bullak oldu. en fazla 1 hafta daha bekler doktor çünkü bebeğimin kilosu 4 olurmuş daha fazlasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…