- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Yok canm bende doğuma ailemin yanına geldim amasyaya ankarada oturuyorum amaAnkara'da mısın canım hangi devlet hastanesine gidiyorsun? Bende ailemin yanına Ankara'ya geldim burada devlet hastanesi arıyorum
Ben de kararsız kaldım canım ya Yenimahalle araştırma hastanesine iyi diyorlar. Sen ankara da hangi özel hastaneye gidiyordunYok canm bende doğuma ailemin yanına geldim amasyaya ankarada oturuyorum ama
Son 10 hafta
Özele gidiyorum canımKızlar devlete mi özel hastaneye mi gidiyorsunuz
Bizim bebişlerin gelmeye niyeti yok canm erkekmi senin kaç haftalık oldunuzKızlar bugün doktora gittim. 54cm 3500gr olmuş. Ama ne sancı ne açılma hiçbi şey yok.29u Pazartesi tekrar çağırdı.suni sancı için karar vercekmiş. Eğer bebeğin suyu normalse falan belki 1-2 gün daha bekleriz dedi . O kadar sıkıldım ki artık beklemekten
Kuzum doğur artıkÖzele gidiyorum canım
canım suni sancı olmak zorunda mı? Allah korusun bazen suni sancı da açılmaya yetmiyor sezeryan alınıyor inşallah öyle olup boşuna sancı ile beklemezsin ben olsam direkt sezeryan isterdim Allah yardımcın olsun dualarım seninleKızlar bugün doktora gittim. 54cm 3500gr olmuş. Ama ne sancı ne açılma hiçbi şey yok.29u Pazartesi tekrar çağırdı.suni sancı için karar vercekmiş. Eğer bebeğin suyu normalse falan belki 1-2 gün daha bekleriz dedi . O kadar sıkıldım ki artık beklemekten
Kız canım. Bıktım İnan beklemekten bazen diyorum ki keşke sezaryen olsaydım şimdiye kucağımdaydı çoktanBizim bebişlerin gelmeye niyeti yok canm erkekmi senin kaç haftalık oldunuz
Bu kadar beklediğime kıyamıyorum canım keşke daha erken vakitte sezaryende karar kılsaydım. Şimdiye çoktan kucagımdaydıKuzum doğur artık
canım suni sancı olmak zorunda mı? Allah korusun bazen suni sancı da açılmaya yetmiyor sezeryan alınıyor inşallah öyle olup boşuna sancı ile beklemezsin ben olsam direkt sezeryan isterdim Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Bu kadar beklediğime kıyamıyorum canım keşke daha erken vakitte sezaryende karar kılsaydım. Şimdiye çoktan kucagımdaydıaçılma olmazsa naparım bilmiyorum boşuna çekmiş olcam resmen sancıyı . Sancı gelsin diye napayım da bilmiyorum hiçbi şey işe yaramadı ki
Hiçbi şey yok canım iyice moralim bozuldu artıkR Rengarenkkadin ne alemdesin canim var mi gelen giden sanci
Bende de hiçbi şey yok hiç umudum da kalmadıSon düzlüğe girdim tam 9 ayı doldurdum 10 günüm kaldı ama ne sancı va ne açılma bu gece de bişey olmadıdoğuran var mı
Doğum zamanın geçti diye mi acabaTekrar deneyim bakalım
Ondan herhalde canım 31-05-2017 yaptım şimdi belki tekrar gelir bakalımDoğum zamanın geçti diye mi acaba
Canım Pazartesi de açılma olmamışsa napıyım ben ? Suni sancı için iki gün daha beklerim sonra veririm diyo doktor. Suni sancıda açılma olmazsa diye de korkuyorum sezaryen mi yaptırsam kafam allak bullak oldu. en fazla 1 hafta daha bekler doktor çünkü bebeğimin kilosu 4 olurmuş daha fazlasındaR Rengarenkkadin canim daha gunun var 41 haftaya bile bekleyen oluyor bir anormali yoksa,senin doktor neden henen suni sanci vereyim diyor ki.bekle kendi sancini tavsiyem illa ki gelir diye dusunuyorum.@Bileran da son haftasinda.sıkalim kizlar disimizi,yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.benimki bide ters duruyor dusunun pozisyonda bile degil.Umudum herseyim suan dua edip bekliyorum,siz daha sanslisiniz bunlari dusunun olumlu dusunelim olumlu olur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?