- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Aynı durumdaym bugün tam 9 ay oldu ama hala doguramoyanşardanım :-(Son düzlüğe girdim tam 9 ayı doldurdum 10 günüm kaldı ama ne sancı va ne açılma bu gece de bişey olmadıdoğuran var mı
Kuzum yarın da senin takvimin yok olur doğurdun diyeAynı durumdaym bugün tam 9 ay oldu ama hala doguramoyanşardanım :-(
Ben im arkadaşım Mart ayında doğum yaptı kendi sancısı ile 41 haftalik olarak .acele etme oda kendi sancisini beklediBenim takvimim neden çıkmıyo
Acaba kaç kiloydu bebegı canım benim doktorum 41 i bekleyemeyiz diyoBen im arkadaşım Mart ayında doğum yaptı kendi sancısı ile 41 haftalik olarak .acele etme oda kendi sancisini bekledi
Kilosunu tam bilmiyorum ama sezaryen olmak istemedi oyuzden .Acaba kaç kiloydu bebegı canım benim doktorum 41 i bekleyemeyiz diyo
Acaba kaç kiloydu bebegı canım benim doktorum 41 i bekleyemeyiz diyo
Kilosu 4ü aşar bebeğin diyo canımneden canim peki bekleyemeyiz diyor sebebini sordun mu?
İnşallah canım tek avaz da kolay doğumla kucağımıza sağlıkla alalımSaglıkla hepimiz doguralım inş en kısa zamanda kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alalım
Kilosunu tam bilmiyorum ama sezaryen olmak istemedi oyuzden .
canım sabretmek dışında elden bşy gelmiyo ama ben de çok bıktım artık. Bide annem ve kardeşim geldi doğuma diye , hala bizdeler bu da zor geliyo alışmışız kendi başımıza olmaya. Elin ayağında ödem çoksa hiç tuz tüketme canım bide yüksekte tut ayaklarını. Yürüyüş de iyi gelir diyolar. Ne varsa dene inşallah geçer bir an önceİyicene ödemim artı ellerim ayaklarım fena şişyatamıyorum kalkamıyorum ne zormuş yahu her hafta diğer haftayı aratıyor bir de milletin aa seni göremedim doğurdun mu ne kadar kaldın diye sormalarından da gına geldi
Bugün doldu canm çarşambaya kadr bekliyecem dogurmazsam randevum var ozmn doktor ne diyecek bilmiyorumİnşallah canım tek avaz da kolay doğumla kucağımıza sağlıkla alalımsenin 40. Haftan doldu mu ne yapacaksın peki doktor ne diyor
Bi belirtin var mı peki canım ?Bugün doldu canm çarşambaya kadr bekliyecem dogurmazsam randevum var ozmn doktor ne diyecek bilmiyorum
Yarın yine kontrol var , bu kez ne dicek bilmiyorum çok sıkıldım
Bi belirtin var mı peki canım ?
Kizlar bebeği iri olan var mi kilosu önde olan.. aslında sikilmadim hamilelikten acelem yok diyorum ama bebegimin kilosu önden gittiği için hergün benim aleyhime isliyor normal doğum yapma sansim azalıyor. Benim gibi olan var mi
37+4te 3460 di canım yarın 39+1 de kontrolum varne kadar kilosu canim?
Maşallah miniğimiz baya kilo almış37+4te 3460 di canım yarın 39+1 de kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?