Son haftalar neden geçmiyooo

37+4te 3460 di canım yarın 39+1 de kontrolum var
masallah canim.bana da aynisini demisti iri olunca normal olamayabilir diye ama inan 4.5kg doguran bile var.bu cati genisligi ve kisinin cabasiyla da dogru orantili.ayrica son haftalarda cok hizli alacak gibi de dusunme belki de yavaslamistir.hic belli olmuyor ki vakti zamani gelince sancin gelirse bakarsin,cok iri ise zaten dpktor bosuna ne bebegi ne seni zorlayalim der.gunun doldigunda dusunursun yani simdiden stres yapma bosuna.ben yaptim da noldu bir anda hic ummadigimiz birsey oldu,bebegim ters dondu.birak iriligi simdi pozisyondan sebep yapamayabilirim

Sağol canım içimi rahatlattin.. Ben minyonum ama catim müsait çıktı muayenede. Bilmiyorum yarın randevu da doktor kilosu çok artmissa artık alalım derse ne duyum acaba bekleyelim mi diyim tecrübesizlik çok kötü

çok aşırı değilse kilosu zaten catı müsaitliği el veriyor demektir en azından gününü beklersin,belki de sancın gelecek o güne kadar.normal şekilde yapabilecek durumdayken ameliyat olma canım,risk yoksa

yesiltazenane bu arada senin bir daha dönme şansı var mi canım

valla son anda sancı ile dönen varmış.sezeryan gibi gidip normal olan da var,normal şekilde giden son anda ters dönüp sezeryan olan da.bebeğin nasibi neyse o olacak diyorum,ilk başta baya üzüldüm ama sağlıklı olsun da canım artık dönerse benimdir,dönmezse doktorun

çok aşırı değilse kilosu zaten catı müsaitliği el veriyor demektir en azından gününü beklersin,belki de sancın gelecek o güne kadar.normal şekilde yapabilecek durumdayken ameliyat olma canım,risk yoksa
Umarım yarın iyi haberler alirim doktorum da umutlu konuşur da beklerim canım.. devlette olduğu icin doktorum sezeryan derse gerçekten risk olabileceği için der gibi geliyor. Ama beklemeyi çok istiyorum. Hayırlısı olsun bakalim

Doğru dedin canım en önemlisi sağlıkla gelsinler Senin kontrol ne zaman ve ilk bebek mi

benim ilk inşallah kızım olacak kısmetse..salı günü kontrolüm var,cuma da günüm doluyor.yani cuma bebiş dönmezse kısmet olursa kucağıma alacak olabilirim.bunun heyecanı çok farklıymış

benim ilk inşallah kızım olacak kısmetse..salı günü kontrolüm var,cuma da günüm doluyor.yani cuma bebiş dönmezse kısmet olursa kucağıma alacak olabilirim.bunun heyecanı çok farklıymış
Benim de ilk bebek ve benim de kızım olacak inşallah.. salı günü haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin.aramizda iki gun var önümüzdeki hafta belki de ikimiz de kavusucaz kızlarımıza

Benim de ilk bebek ve benim de kızım olacak inşallah.. salı günü haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin.aramizda iki gun var önümüzdeki hafta belki de ikimiz de kavusucaz kızlarımıza
insallahh R Rengarenkkadin da kiz bekliyor..soyle dusunelim kismetse diger hafta bebeklerimize saglikla kavusmus olalim diye dua edelim,icimiz ferah olsun yeter ki,stres gercekten bir cok seyi etkiliyor..

Cuma günü gittiğimde doktor "29unda hiç açılma olmamış olursa vermem suni sancı" demişti canım. O yüzden çok merak ediyorum ne dicek açılma yoksa

canim hic acilma yok ise beklersin nolucak sknti olmaz ya,senin ilk dongun hatirliyosan 26agustos demistin.yani daha gunun var da olabilir,hayirlisi olsun insallah.sen acilma hareketlerini yapmaya calis,bol bol yuru hurma yersin etkisi oluyor sicak dus ile birlikte

Hep doktorun kafamı karıştırması oldu işte canım , yanlış hatırlıyosun diye tutturdu ben de emin olamadım başı mı 26 sonu mu acaba diye.. şimdi de stres oldum gelecegı varsa da gelmiyo kızım . Yarın kontrolden sonra da yazarım muhakkak bakalım bu kez ne dicek.. eşim de tutturdu sezaryen ol diye sabırsızlandığı için... o kadar daraldım ki tarif edemem. Bu gece ilk kez karnımın altında değil de belimde çok hafif sancı hissediyorum seviniyorum walla bi işarettir belki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…