Son haftalar neden geçmiyooo

esine belki de gunu dolmadi beni daraltma de,ayy bizim stresimiz bize yetiyor bide bunlarin derdi bitmiyorbende inan cok merak ediyorum,hayirlisiyla dogum olursa nasil ne zaman hangi sartlarda olacak diye.biz de cevremize dogumum soyle soyle olmustu diye anlatabilecekmiyiz acaba

Vallahi bitmiyo canım ya doğur da gel doğur da gel hadi lütfen doğur da gel oldu şekerim diyorum gel deyince geliyo sanki öyle ay bazen diyorum ki ben de doğurduuum diyebilecek miyim acaba şurda kendimi iyi hissettiğim ilk anda yazcam canım buraya sen de yaz emi

ayyyni fikirdeyim canim inan cevremdekilere haber vermekten cok buraya yazmayi da cok istiyorum artik bende,kimseyle paylasmadan buraya yazayim insallah nasipse diuorum

Kızlar yarın sabah 9 da suni sancı verilcek. Akşam üstüne doğar dedi doktor. Dua edin nolur ben tahmin etmediğim kadar heyecanlı ve korkuluyum

Canım dua et nolur yarın sabah 9da suni sancı verilcek

ay cok sevindim canim ya.en azindan bekleyisin son bulacak bir sekilde,insallah en kolay en agrisiz bicimde kurtulursun,saglikla kucagina almak nasip olsun.burasi sanal ortam ama nihayetinde derdimizi paylasiuoruz ortak paydamizda,dogum aninda aklina gelirsek bizlere de dua edermisin?bebegim son 4 gun doner mi bilmem ama hayirlisi neyse o olsun hepimizin hakkinda.hic korkma herkes doguruyor bir sekilde biz de insallah doguracagiz.

Ayy kızlar son günler geçmez diyolardı doğruymuş geçmez oldu günler artk bende doğurmak istiyorum 40+1 oldum tık yok oğlum gel artk

Ederim canım benim etmem mi hiç. O kadar çok şey paylaştık ki görmesek de birbirimize hep destek olduk her sorumuzu sorunumuzu paylaştık. İnşallah senin bebişin de döner ve hayırlısıyla alırsın kucağına

Ayy bizede et canm dua hepimiz bir avazda doguralım evlatlarımızı sağlıkla

Kızlar naptınız doğum yaptınız mı merak ettim. İnşaAllah hayırlısı ile kucağnza alın bebişlerinizi.

36+5 oldum batma oluyo. Sanki çıkacak gibi oluyo bazen normal mi acaba. Yırtılıyo sanıyorum bazen . Ama karnım daha yukarıda.

Rizeli sem naptın nasılsın

Canım sen naptın doğum yaptnz mı

Kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağmza alalm inş

O batmalar bende de var canım 34+4 olduk bugün hastanedeydim bebeğimin gelişimi şükür iyi dedi Dr bi hafta daha sık dişini sonra doğarsa doğsun dedi. Dr un zamanında doğuracağıma dair pek umudu yok sanırım bana çok çaktırmasada

yok canim yarin kontrolum var.ters mi duz mu bakilicak,cuma gunu vakti doluyor,donmezse sezeryan yapariz demisti

yok canim yarin kontrolum var.ters mi duz mu bakilicak,cuma gunu vakti doluyor,donmezse sezeryan yapariz demisti
İnşaAllah sağlıkla kucağına al canım.. bnmde yarın kontorülüm bakalm napacğz
Belki vardır bir bildiği canım sen genede içini ferah tut İnşaAllah zamanında gelir

Ben çanta felan herşeyi hazırladım bi kenara koydum nolur nolmaz diye. Tabi inş vaktinde gelir. Tedbiri elden bırakmayayım didim :))

Ben çanta felan herşeyi hazırladım bi kenara koydum nolur nolmaz diye. Tabi inş vaktinde gelir. Tedbiri elden bırakmayayım didim :))
iyi yaomissin canim bende cantami hazirladim arabaya koyacagim ne olur ne olmaz.sezeryan da olsa yanimda olsun.Hayirlisiyla guzelce bir dogsalar da rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…