- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Yok yok ben inanmaz oldum artık o söze canım
Hep doktorun kafamı karıştırması oldu işte canım , yanlış hatırlıyosun diye tutturdu ben de emin olamadım başı mı 26 sonu mu acab
Hep doktorun kafamı karıştırması oldu işte canım , yanlış hatırlıyosun diye tutturdu ben de emin olamadım başı mı 26 sonu mu acaba diye.. şimdi de stres oldum gelecegı varsa da gelmiyo kızım . Yarın kontrolden sonra da yazarım muhakkak bakalım bu kez ne dicek.. eşim de tutturdu sezaryen ol diye sabırsızlandığı için... o kadar daraldım ki tarif edemem. Bu gece ilk kez karnımın altında değil de belimde çok hafif sancı hissediyorum seviniyorum walla bi işarettir belki diye
a diye.. şimdi de stres oldum gelecegı varsa da gelmiyo kızım . Yarın kontrolden sonra da yazarım muhakkak bakalım bu kez ne dicek.. eşim de tutturdu sezaryen ol diye sabırsızlandığı için... o kadar daraldım ki tarif edemem. Bu gece ilk kez karnımın altında değil de belimde çok hafif sancı hissediyorum seviniyorum walla bi işarettir belki diye
Vallahi bitmiyo canım ya doğur da gel doğur da gel hadi lütfen doğur da gelesine belki de gunu dolmadi beni daraltma de,ayy bizim stresimiz bize yetiyor bide bunlarin derdi bitmiyorbende inan cok merak ediyorum,hayirlisiyla dogum olursa nasil ne zaman hangi sartlarda olacak diye.biz de cevremize dogumum soyle soyle olmustu diye anlatabilecekmiyiz acaba
Canım dua et nolur yarın sabah 9da suni sancı verilcekayyyni fikirdeyim caniminan cevremdekilere haber vermekten cok buraya yazmayi da cok istiyorum artik bende,kimseyle paylasmadan buraya yazayim insallah nasipse diuorum
Açıklık var mı? İnilh kolaylıkla alırsın kucağınaCanım dua et nolur yarın sabah 9da suni sancı verilcek
Canım açıklıktan hiç bahsetmedi doktor ama suni sancıya yanıt verir olgunluğa ulaşmış dedi bide sanırım uyardı parmağıylaAçıklık var mı? İnilh kolaylıkla alırsın kucağına
En azından bekleneceksin artık. Korkma Allah kolaylığı verir kimseye kAldıramayacağı yükü vermezCanım açıklıktan hiç bahsetmedi doktor ama suni sancıya yanıt verir olgunluğa ulaşmış dedi bide sanırım uyardı parmağıyla
Canım dua et nolur yarın sabah 9da suni sancı verilcek
Ederim canım benim etmem mi hiç. O kadar çok şey paylaştık ki görmesek de birbirimize hep destek olduk her sorumuzu sorunumuzu paylaştık. İnşallah senin bebişin de döner ve hayırlısıyla alırsın kucağınaay cok sevindim canim ya.en azindan bekleyisin son bulacak bir sekilde,insallah en kolay en agrisiz bicimde kurtulursun,saglikla kucagina almak nasip olsun.burasi sanal ortam ama nihayetinde derdimizi paylasiuoruz ortak paydamizda,dogum aninda aklina gelirsek bizlere de dua edermisin?bebegim son 4 gun doner mi bilmem ama hayirlisi neyse o olsun hepimizin hakkinda.hic korkma herkes doguruyor bir sekilde biz de insallah doguracagiz.
Ayy bizede et canm dua hepimiz bir avazda doguralım evlatlarımızı sağlıklaEderim canım benim etmem mi hiç. O kadar çok şey paylaştık ki görmesek de birbirimize hep destek olduk her sorumuzu sorunumuzu paylaştık. İnşallah senin bebişin de döner ve hayırlısıyla alırsın kucağına
Ayy bizede et canm dua hepimiz bir avazda doguralım evlatlarımızı sağlıkla
Ederim canım benim etmem mi hiç. O kadar çok şey paylaştık ki görmesek de birbirimize hep destek olduk her sorumuzu sorunumuzu paylaştık. İnşallah senin bebişin de döner ve hayırlısıyla alırsın kucağına
esine belki de gunu dolmadi beni daraltma de,ayy bizim stresimiz bize yetiyor bide bunlarin derdi bitmiyorbende inan cok merak ediyorum,hayirlisiyla dogum olursa nasil ne zaman hangi sartlarda olacak diye.biz de cevremize dogumum soyle soyle olmustu diye anlatabilecekmiyiz acaba
O batmalar bende de var canım 34+4 olduk bugün hastanedeydim bebeğimin gelişimi şükür iyi dedi Dr bi hafta daha sık dişini sonra doğarsa doğsun dedi. Dr un zamanında doğuracağıma dair pek umudu yok sanırım bana çok çaktırmasadaKızlar naptınız doğum yaptınız mı merak ettim. İnşaAllah hayırlısı ile kucağnza alın bebişlerinizi.
36+5 oldum batma oluyo. Sanki çıkacak gibi oluyo bazen normal mi acaba. Yırtılıyo sanıyorum bazen . Ama karnım daha yukarıda.
Rizeli sem naptın nasılsın
Canım sen naptın doğum yaptnz mı
Ederim canım benim etmem mi hiç. O kadar çok şey paylaştık ki görmesek de birbirimize hep destek olduk her sorumuzu sorunumuzu paylaştık. İnşallah senin bebişin de döner ve hayırlısıyla alırsın kucağına
Kızlar naptınız doğum yaptınız mı merak ettim. İnşaAllah hayırlısı ile kucağnza alın bebişlerinizi.
36+5 oldum batma oluyo. Sanki çıkacak gibi oluyo bazen normal mi acaba. Yırtılıyo sanıyorum bazen . Ama karnım daha yukarıda.
Rizeli sem naptın nasılsın
Canım sen naptın doğum yaptnz mı
İnşaAllah sağlıkla kucağına al canım.. bnmde yarın kontorülüm bakalm napacğzyok canim yarin kontrolum var.ters mi duz mu bakilicak,cuma gunu vakti doluyor,donmezse sezeryan yapariz demisti
Belki vardır bir bildiği canım sen genede içini ferah tut İnşaAllah zamanında gelirO batmalar bende de var canım 34+4 olduk bugün hastanedeydim bebeğimin gelişimi şükür iyi dedi Dr bi hafta daha sık dişini sonra doğarsa doğsun dedi. Dr un zamanında doğuracağıma dair pek umudu yok sanırım bana çok çaktırmasada
iyi yaomissin canim bende cantami hazirladim arabaya koyacagim ne olur ne olmaz.sezeryan da olsa yanimda olsun.Hayirlisiyla guzelce bir dogsalar da rahatlasakBen çanta felan herşeyi hazırladım bi kenara koydum nolur nolmaz diye. Tabi inş vaktinde gelir. Tedbiri elden bırakmayayım didim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?