Son haftalar neden geçmiyooo

Sabah yatışım yapılıyo canım suni sancı verilcek ve ben korkudan uyuyamıyorum

Kızlar ben korkudan uyuyamıyorum
canim cok haklisin heyecanli bir durum tabi ki normal.biraz gevsemeye calis yarin enerjiye ihtiyacin olacak.hoslandigin bir komedi dizisi stand up filan varsa kulakligi tak kulagina biraz kafani dagitmaya calisarak uyumaya calis.insallah hersey cok guzel olacak,yarin bebegine cennet kokuluna kavusucaksin sag salim insallah,pozitif dusun daraltma kendini

Ayy canımm kıyamam yaa. Yesiltazenane nin dediği gibi biraz rahatlat kendini . Stres yapma bebekde gerilir annesi inş tek seferde pırtlatt

Kızlar hastanedeyim saat 9 da taktılar serumu yavaş yavaş başlattılar 1,5 cm açılmam olmuş şimdilik iyiyim umarım her şey yolunda gider. Sizi seviyorum iyi ki destek oldunuz bana :)
Allah yardimcin olsun canim yaninda okuyabilen musait olan birileri var ise insikak ve abese suresi okusunlar sana bol bol.mumkun mertebe dolasmaya calis,ozel hastane de ise pilates topu da acilmayi kolaylastirir veren yerler varmis.yatarak acilmasini bekleme yuruyerek daha kolay olacak insallah oyalanmaya calis guzelce

Dua bol bol okuyolar kuzum Fatıma ana eli otu da koydular , özeldeyim evet ama topu hiç sormadım yürüyüş yapıyorum arada bir. Epidural yapıldı ağrı acı yok hiç . Açılmam en son 4cm olmuştu şimdilik haberler böyle :)

ay hiçbirşey kalmadı sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
maşallah bebeğine ve sana

ay canim cok sevindim 4cm de gayet iyi hayirlisiyla aksama kadar dogurursun.benden de guzel haber,bebegim donmus cok sukur hala şoktayim.kanala girmemis gerci ama bu bile biseydir,kismetse cumaya kadar kanala sokup acilma saglamaya calisacagim nasipse normal dogum icin.cok dua et canim bize suan altin dakikalarini yasiyorsun

Ya kızlar ben çok kötü soguk algınlığına yakalandım kara kara düşünüyorum doğum başlarsa ne yapacam diye boğazım çok kötü yanıyo bir tavsiyesi olan varmı

Selam canim, benim de acilmam
baslamis, rahim
hazirmis ama bebek daha kanala inmemis.kanala sokmak icin napicaksin ? egzersiz yuruyus falan mi

Selam canim, benim de acilmam
baslamis, rahim
hazirmis ama bebek daha kanala inmemis.kanala sokmak icin napicaksin ? egzersiz yuruyus falan mi
aynen canim suan bile evde yuruyorum,pilates topum var onun uzerinde ziplamak ta ise yatiyor bacagini saga sola acma hareketleri.cumaya kadar ne yapabilirsem diyorum.hayirlisi insallah seninde guzelce acilmamiz olur da normal dogurabilirz

aynen canim suan bile evde yuruyorum,pilates topum var onun uzerinde ziplamak ta ise yatiyor bacagini saga sola acma hareketleri.cumaya kadar ne yapabilirsem diyorum.hayirlisi insallah seninde guzelce acilmamiz olur da normal dogurabilirz

Insallah normal dogurabiliriz, bende bol
bol yuruyorum, egzersiz yapiyorum
umarim
ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…