- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Canım ne yaptın muhtemelen Doğum yapmışsındırEderim tabi canım benim . Şuan için her şey yolunda 4cm açılmam var epidural de oldum bekliyoruz bakalım :)
Canım senin bebiş te artık Doğum haftalarına girmiş doğsa bişey olmaz. Bende bi 36 doldursam hayırlıcayesiltazenane @pembiskoala K karabela06 Kızlar inş hayırlısı ile doğurasınız R Rengarenkkadin canım haber et bize merak ediyorum
Rizeli-53 canım doktorum bebeğim iyi olduğunu söyledi çok şükür içim rahatladı suyu vs iyiymiş
Allah uzun mutlu sağlıklı ömür versin kızına inş :))Kızlar anca yazabiliyorum yoğunluktan :) Allah'a çok şükür dün saat 18:55 de doğumumu yaptım aldık kızımızı kucağımıza :) Her şey çok çok güzel ilerledi açılmam hızlı doğumum kolay oldu. BDaha güzel bi his tatmadım ben hayatımda gerçekten denildiği kadar varmış :) şimdi devamlı emzir gaz çıkar uyut uyuduğunda özle hep aynı şekilde devam ediyo :) Allah bekleyen herkese kolayca kucağına almayı nasip etsin yavrusunu :)
Amin canımmm Allah razı olsun :) senin de her şeyin yolunda olmasına çok sevindim güzel haberlerin gelsin inşallah :)Allah uzun mutlu sağlıklı ömür versin kızına inş :))
Kızlar anca yazabiliyorum yoğunluktan :) Allah'a çok şükür dün saat 18:55 de doğumumu yaptım aldık kızımızı kucağımıza :) Her şey çok çok güzel ilerledi açılmam hızlı doğumum kolay oldu. BDaha güzel bi his tatmadım ben hayatımda gerçekten denildiği kadar varmış :) şimdi devamlı emzir gaz çıkar uyut uyuduğunda özle hep aynı şekilde devam ediyo :) Allah bekleyen herkese kolayca kucağına almayı nasip etsin yavrusunu :)
3-4 gün girmedim canım doğurmuş yaaKızlar anca yazabiliyorum yoğunluktan :) Allah'a çok şükür dün saat 18:55 de doğumumu yaptım aldık kızımızı kucağımıza :) Her şey çok çok güzel ilerledi açılmam hızlı doğumum kolay oldu. BDaha güzel bi his tatmadım ben hayatımda gerçekten denildiği kadar varmış :) şimdi devamlı emzir gaz çıkar uyut uyuduğunda özle hep aynı şekilde devam ediyo :) Allah bekleyen herkese kolayca kucağına almayı nasip etsin yavrusunu :)
Canım senin bebiş te artık Doğum haftalarına girmiş doğsa bişey olmaz. Bende bi 36 doldursam hayırlıca
Bebek kanala girene kadar oluyormuş o canım malesef bende de var çok beterEvet canım 37+1 olduk . 38. Haftaya girdik bakalm. İnşaAllah hayırlısıyla gelsin. Mide yanmam çok oluyor . Yatırmıyor mahvediyor
Oh canım maşallah ya Allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı bize inşallah benim de kolay bir doğumum olur az kaldı korku heyecan doruktaKızlar anca yazabiliyorum yoğunluktan :) Allah'a çok şükür dün saat 18:55 de doğumumu yaptım aldık kızımızı kucağımıza :) Her şey çok çok güzel ilerledi açılmam hızlı doğumum kolay oldu. BDaha güzel bi his tatmadım ben hayatımda gerçekten denildiği kadar varmış :) şimdi devamlı emzir gaz çıkar uyut uyuduğunda özle hep aynı şekilde devam ediyo :) Allah bekleyen herkese kolayca kucağına almayı nasip etsin yavrusunu :)
Sen doğurdum mu canım takvimin de yokBaşka doguran varmı arkadaşlar
Yok canm ya bende doğuramadm daha dün gittim nst bebek hareketleri iyi dedi doktor yarın tekrar gel dedi heycanla bekliyoruzSen doğurdum mu canım takvimin de yokbizim de bugün kontrolümüz vardı kanala İnmemiş sancım çok az kilosu 3550 olmuş 41 e kadar yolu var ama haftaya kadar doğursan iyi olur diyor offffffff
Sancın var mı canım suni sancıyla doğuracağım diye tırsıyorum ama sonum o olacak sanırım korkutuğum başıma gelmese. Yarın kaç haftalık olacaksınYok canm ya bende doğuramadm daha dün gittim nst bebek hareketleri iyi dedi doktor yarın tekrar gel dedi heycanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?