Son haftalar neden geçmiyooo

Kızlar anca yazabiliyorum yoğunluktan :) Allah'a çok şükür dün saat 18:55 de doğumumu yaptım aldık kızımızı kucağımıza :) Her şey çok çok güzel ilerledi açılmam hızlı doğumum kolay oldu. BDaha güzel bi his tatmadım ben hayatımda gerçekten denildiği kadar varmış :) şimdi devamlı emzir gaz çıkar uyut uyuduğunda özle hep aynı şekilde devam ediyo :) Allah bekleyen herkese kolayca kucağına almayı nasip etsin yavrusunu :)

Allah uzun mutlu sağlıklı ömür versin kızına inş :))

Ayy kardeşim çok sevindim yaa Allah mübarek eylesin
Darısı başımıza inşallah

cok sevindim canim Allah hayirli etsin bebegini saglikla buyut insallah..darisi basimiza olsun biz de kavusalim bebislerimize insallah ya

3-4 gün girmedim canım doğurmuş yaa sağlıklı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah epidural olunca çok zorlanmadın sanırım darısı basımıza

Canım senin bebiş te artık Doğum haftalarına girmiş doğsa bişey olmaz. Bende bi 36 doldursam hayırlıca

Evet canım 37+1 olduk . 38. Haftaya girdik bakalm. İnşaAllah hayırlısıyla gelsin. Mide yanmam çok oluyor . Yatırmıyor mahvediyor

Kızlar gerçekten bu son haftalar geçmyor bana sanki. Bir an önce geçsede doğsun istiyorum çokmu sabırszm

Kızlar tavsiyem hurma yeyin bol bol içinde folik asit var kan şekeri düzenliyor doğumu kolaylaştırıuor

Oh canım maşallah ya Allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı bize inşallah benim de kolay bir doğumum olur az kaldı korku heyecan dorukta

Sen doğurdum mu canım takvimin de yok bizim de bugün kontrolümüz vardı kanala İnmemiş sancım çok az kilosu 3550 olmuş 41 e kadar yolu var ama haftaya kadar doğursan iyi olur diyor offffffff
Yok canm ya bende doğuramadm daha dün gittim nst bebek hareketleri iyi dedi doktor yarın tekrar gel dedi heycanla bekliyoruz

Yok canm ya bende doğuramadm daha dün gittim nst bebek hareketleri iyi dedi doktor yarın tekrar gel dedi heycanla bekliyoruz
Sancın var mı canım suni sancıyla doğuracağım diye tırsıyorum ama sonum o olacak sanırım korkutuğum başıma gelmese. Yarın kaç haftalık olacaksın

Yok sancı falan ben yarn 40+5 günlük olacam bekliyorum inş bugün sancı gelirde doğururum artk beklemekten yoruldum hayırlısıyla artk bi şekilde doğuraym istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…