- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Bendede hala tık yok gelsin artık istiyorumBi farklılığı olan var mı kızlar bende tık yok
O akıntı bendede çok oluyo40+1 tik yok sümüksü yoğun bir akinti geliyor arada
Bizim vaktimiz aynı canım seninle. Bakalım ne zaman doğurcaz... gaz bende de var normaldir herhaldeBirde kızlar bende son bir haftadır gaz başladı çok fazla böyle olan varmı şuan 38+3 teyiz
Bendeki o kadar yoğun değil canım var ama az40+1 tik yok sümüksü yoğun bir akinti geliyor arada
Doktor ne dedi canım sana son kontrolündeBendede hala tık yok gelsin artık istiyorum
Son konturolümde sancılarım vardı doktor her an doğurabilirsin dedi ama ben sancı hiç hissetmedim nst de çıktıDoktor ne dedi canım sana son kontrolünde
Ne zamandı peki canım kontrolün çok soru soruyorum ama :)Son konturolümde sancılarım vardı doktor her an doğurabilirsin dedi ama ben sancı hiç hissetmedim nst de çıktı
İki hafta önceydi canm 36+ 4 günlüktü ozmn hatta erken doğum olur diye korktum ama halla bşy yok şuan 38+3 günlük olduk sancım oluyo ama beni rahatsız edecek düzeyde degil yani doğum sancısı gibi degilNe zamandı peki canım kontrolün çok soru soruyorum ama :)
Beni haftada bir çağırıyo canım üç haftadır ööyle devam ediyo. Nstde de bşy çıkmıyo. Cuma günü gitmiştim bu Cuma yine gidicem. Sadece rahim yumuşamış dedi bana 20-25 arası doğar dedi bideİki hafta önceydi canm 36+ 4 günlüktü ozmn hatta erken doğum olur diye korktum ama halla bşy yok şuan 38+3 günlük olduk sancım oluyo ama beni rahatsız edecek düzeyde degil yani doğum sancısı gibi degil
Normal doğumuydu canm darısı başımıza inş seninde gözüaydın canm bebişinle güzel günleriniz olsun ya ben uykuyada çok düşkünüm en çok onu düşünüyorum kara karaBen de öyle diye diye 21 gün önce doğum yaptım şimdi 17 günlük olduk kızlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyun şiddetle tavsiye ederim
Amin gülüm inşallah acil sezeryana alındım ben Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah ama uykusuz geceler sizi bekliyor gün içinde uyuyor oğlum ama ben uyuyamıyorum işler beni bekliyor gece de sık uyanıyor mosmor göz torbalarıma ölü gibi bir ben var artık ama kokusu öyle güzel ki bakışı şuan uyuyor yanımda uyurken özler mi insan vallahi özlüyorum Anne olmak bambaşka bişeymiş Rabbim acılarını göstermesinNormal doğumuydu canm darısı başımıza inş seninde gözüaydın canm bebişinle güzel günleriniz olsun ya ben uykuyada çok düşkünüm en çok onu düşünüyorum kara kara
Amin canm inş tez zamanda bizede yaşatsın o güzel duygularıAmin gülüm inşallah acil sezeryana alındım ben Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah ama uykusuz geceler sizi bekliyor gün içinde uyuyor oğlum ama ben uyuyamıyorum işler beni bekliyor gece de sık uyanıyor mosmor göz torbalarıma ölü gibi bir ben var artık ama kokusu öyle güzel ki bakışı şuan uyuyor yanımda uyurken özler mi insan vallahi özlüyorum Anne olmak bambaşka bişeymiş Rabbim acılarını göstermesin
Canm en son bebeğin kaç kiloydu son konturolündeBeni haftada bir çağırıyo canım üç haftadır ööyle devam ediyo. Nstde de bşy çıkmıyo. Cuma günü gitmiştim bu Cuma yine gidicem. Sadece rahim yumuşamış dedi bana 20-25 arası doğar dedi bide
Cuma günü yani 12 Mayıs'ta 3250 gr 50 cm di canımCanm en son bebeğin kaç kiloydu son konturolünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?