- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
19 Mayıs'ta yine kontrolüm var keşke açılmam olmuş olsa sancım çıksaBende artık doğurmak rahatlamak istiyorum son günler gerçekten geçmiyor ve çok yorucu artk beklemek ayrı yoruyo biran önce evladıma kavuşmak istiyorum
Bende yarın kontrole gidecem bakalım ne diyecek doktor çatı kontrolü yapıldımı size19 Mayıs'ta yine kontrolüm var keşke açılmam olmuş olsa sancım çıksa
Yapıldı iki kez canım. Rahimde yumuşama var diye o muayenede söyledi zaten. Haber ver olur mu bana da çok merak ederimBende yarın kontrole gidecem bakalım ne diyecek doktor çatı kontrolü yapıldımı size
Tm canm inş yarın gelişmeleri yazarım benm daha hiç yapılmadı yarın yapılır heraldeYapıldı iki kez canım. Rahimde yumuşama var diye o muayenede söyledi zaten. Haber ver olur mu bana da çok merak ederim
Çok çatlağın oldumu canımYapıldı iki kez canım. Rahimde yumuşama var diye o muayenede söyledi zaten. Haber ver olur mu bana da çok merak ederim
Hiç olmadı canım çok şükürÇok çatlağın oldumu canım
Yapar canım kısacık bi işlem. Aşağı indi dimi senin bebişin deTm canm inş yarın gelişmeleri yazarım benm daha hiç yapılmadı yarın yapılır heralde
Belki adet düzensizliğin vardır canım ya da stresli bi dönemdeysen ondan da gecikmiş olabilirKızlarrr 18 gündür adet olamadım ama kan testi ile idrar testi yaptırdım negatif acaba neden adet olamıyorum
Belki adet düzensizliğin vardır canım ya da stresli bi dönemdeysen ondan da gecikmiş olabilirKızlarrr 18 gündür adet olamadım ama kan testi ile idrar testi yaptırdım negatif acaba neden adet olamıyorum
Beklemek dışında pek bşy gelmiyo aklıma canım kan tahlili vermişsin sonuçta geç döllenme yaşamadım hiç bilmiyorum o yüzdençok gecıktı ama abla yarın doktora gıdıcem acaba hamılemıyim geç dollenmemi oldu
Hayırlısı olsun canım olumlu düşünmeye çalış umarım güzel sonuçlar alırsın kısa zamandaİnşallah yarın kötü birşey cıkmaz8 aylık evlıyım hamile kalamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?