- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Aynen canım benm tam beni anlattin :) leyla gibi geziyorum Ortada .geçer ama doğumdan sonra yani umarım inşallah böyle kalirsam durum vahim :)
evet ben de gece olsun istiyorumO sancı gelsin de gece bi hoplatayim da eşi mi rahat rahat nasil uyunurmus bi gorsun istiorm :) :) :) harbiden tip ilerledi artık her an hersey olabilir :) sasirmamak lazım . Ayy saka bir yana güzel bir duygu anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar da ne zaman gelmek isterlerse gelsinler ama gece gelsinler :) :) :) :)
inşallah canım, sağlıklı doğumlar diliyorum :) özellikle beyin sağlıklıNeyse bizim doğumdan sonra aklimiz başımıza gelir illaki bu anlarimizi hatırlar hatırlar güleriz :) :) :) :)
yok canım yarın tam 39 hafta olacak.. kontrolüm var bakalım ne olacak.. doktor pazartesi 40 ı görürsek ya doğumu başlatacağız ya da sezeryan dedi.. doğumu başlatmak dediği sanırım suni sancıCanım naptin ? Doğum gerçekleşti mi ?
Kızlar merhaba,
Son haftalarında olup kafası uçup kaçan var mı ya? Bazen insanları dinlerken aslında onları dinlemediğimi farkediyorumBöyle boş boş oturasım geliyor.. Kitap okuyamıyorum.. Odaklanamıyorum.. Gece gündüz bir oldu uyku zaten sıkıntılı.. Bu yüzden günler de iyice karıştı.. Doğumdan sonra bu geçer mi ya kendimi üzerinize afiyet salaklaşmış gibi hissediyorum unutkanlık da hat safhada
Siz ne alemdesiniz? Kafasını toplayabilen var mı?
inşallah teşekkürler :) darısı başınıza, Allah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin..dogumuna az kalmış canım maşallah
lütfen sancı çekerken bana dua edermisin
bir nefeste kurtul sende inşallah
sağol canım.. benim 36. haftadan beri ağrılarım var.. gitgide şiddetlendiği de oldu ama doğum ağrısı gibi de değilAllah yardimcin olsun canım benim . Peki sancin felan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?