son haftalar..

aksamustugelen

Çünkü sen geldin, aşk sana benzedi..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
1.244
1.093
133
Kızlar merhaba,
Son haftalarında olup kafası uçup kaçan var mı ya? Bazen insanları dinlerken aslında onları dinlemediğimi farkediyorum Böyle boş boş oturasım geliyor.. Kitap okuyamıyorum.. Odaklanamıyorum.. Gece gündüz bir oldu uyku zaten sıkıntılı.. Bu yüzden günler de iyice karıştı.. Doğumdan sonra bu geçer mi ya kendimi üzerinize afiyet salaklaşmış gibi hissediyorum unutkanlık da hat safhada
Siz ne alemdesiniz? Kafasını toplayabilen var mı?

Aynen canım benm tam beni anlattin :) leyla gibi geziyorum Ortada .geçer ama doğumdan sonra yani umarım inşallah böyle kalirsam durum vahim :)

Aynen canım benm tam beni anlattin :) leyla gibi geziyorum Ortada .geçer ama doğumdan sonra yani umarım inşallah böyle kalirsam durum vahim :)
ay en azından yalnız değilmişim hayır korkuyorum doğumda da hamilelikten arta kalmış minnacık beynimi alttan üstten çıkartıcakmışım gibi geliyo beyni eski haline getirmek için ne yapmalı acaba? bir yerde okumuştum, annenin kötü zamanları çok da hatırlamaması için kafa gidiyomuş böyle umarım bizimki de ondandır.. yoksa insanlara onları duymuş ya da anlamış gibi yapmak çok yorucu

ahaha özellikle eşim maddi bir şeyler hesaplarken falan bana sorardı sayılarla aram iyidir eskiden öyleydi yani şimdi nerdeyse toplama yapamıyorum ilerde de amaan doğurdum ben derim patronlara ahahah ya sabah sabah bir sancı gelse doğursak da bitse artık şaka bir yana artık yetti

Evet ya bende sanki kendimi bildim bileli hamileyim sanki böyle bi his oluştu son zamanlar da artık :) doguram da kurtulayim diorm sonra da diorm ay bugünleri mi ozlerm diorum kafamın karışık olduğu burdan belliyani :) düşün yani gerisini :) :) :) :)

Bende hep sancim gece gelsin die dua ediorum filmler de ki gibi olsun diorum :) kocamin aklıni bi alayım gece gece :) :) ahahahaa

sonsuza kadar sürecekmiş gibi geliyor ya evet.. uzadıkça uzuyor.. arkadaşım var doktor diyorum ki yahu tıp da gelişti yapın bir güzellik artık 9 ay çok uzun yahu yok mu bunun kısaltılmış versiyonu diye kendimce dalga geçiyorum ben de hep gece 3 te 4 te doğuracakmışım gibi hissediyorum tabi normal doğurabilirsem ki zor gözüküyor

O sancı gelsin de gece bi hoplatayim da eşi mi rahat rahat nasil uyunurmus bi gorsun istiorm :) :) :) harbiden tip ilerledi artık her an hersey olabilir :) sasirmamak lazım . Ayy saka bir yana güzel bir duygu anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar da ne zaman gelmek isterlerse gelsinler ama gece gelsinler :) :) :) :)

evet ben de gece olsun istiyorum bu neyin kafası bilmiyorum ama kendimi karanlıkta daha rahat hissediyorum kediler doğururken bir kuytuya gidip doğururlarmış ya onun gibi bir his galiba eş konusunda heyecan yapamıyorum muhtemelen annemle gideceğim doğuma, genelde gece çalışıyor

Canım naptin ? Doğum gerçekleşti mi ?
yok canım yarın tam 39 hafta olacak.. kontrolüm var bakalım ne olacak.. doktor pazartesi 40 ı görürsek ya doğumu başlatacağız ya da sezeryan dedi.. doğumu başlatmak dediği sanırım suni sancı

dogumuna az kalmış canım maşallah

lütfen sancı çekerken bana dua edermisin

bir nefeste kurtul sende inşallah

Allah yardimcin olsun canım benim . Peki sancin felan var mı ?
sağol canım.. benim 36. haftadan beri ağrılarım var.. gitgide şiddetlendiği de oldu ama doğum ağrısı gibi de değil o yüzden doktorum da doğuma kadar bunlar olabilir diyor.. bir faydası da yok.. açılmasına yardımcı olsa oh dicem boşuna çekmiyorum sanırım beni 40 tan sonra sezeryana alacak hiç doğuracak gibi değilim senin durumlar nasıl?

Valla benimde adet olucam gibi sürekli belim ve kasiklarim ağrıo doktor bir hfta sonra gel dedi bebek kanal a girmiş beklioruz valla suyum gelmeden de hastaneye gitmek te istemiorum bekliorum bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…