son haftalar..

Bunu linkteki konuya yazarsan yardımcı olabilirler.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-anne-adaylari.954461/page-4897#post-50586424

Kızlar benim de geçen hafta kontrolüm vardı gittim doktor suyun azalmış iyice ddi beni apar topar hastaneye yatırdilar bende Noldugunu anlamadım . Sonra bana suni sanci verdiler 7 saat e yakın suni sancı çektim felaket acı çektim sonra beni amaliyathaneye aldılar 1 saat e yakın ikindim ama bebek gelmedi birturlu . Daha sonra 1 saatin sonunda geldi benim minik kızım zaten onu görünce de hüngür hüngür ağladım butün herseyim geçti . Şimdi de 1 haftalik olduk bile çok şükür yıprandim zorlandim ama kokusunu çekince ne acı kaldı ne çile

hayırlı olsun canım benim :)

C
Cok sevindim kurtulmussun rabbim uzun omur versin.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Annelik çok güzel birşey ama birde şu göğüs um düzelse tam süper olucak emzirmem ölüm gbi oluo acio yara oldu baya hatta yarildi resmen napicam blmyrm bunu da çözersem gerisi çok güzel

Annelik çok güzel birşey ama birde şu göğüs um düzelse tam süper olucak emzirmem ölüm gbi oluo acio yara oldu baya hatta yarildi resmen napicam blmyrm bunu da çözersem gerisi çok güzel
bundan kullanabilirisniz kullananlar memnun bayagı

canımm ben lansinoh krem kullanıyorum bir de karbonatlı suyu pamukla sürüyorum.. karbonatlı su da baya rahatlatıyor.. umarım düzelir.. benim hala çok acıyor ama yara olmadı çok şükür henüz..

Hepsini denedim kızlar çok iyi olmadı tamamen düzelmedi ama sürekli her emzirme den sonra hakiki zeytinyağı kullanıyorum çok iyi geldi kızlar tavsiye ederim çok memnun kaldım başka birşey kullanmıyorum zeytinyağı kullandigimdan beriii

süper canım düzeldiğine çok sevindim :)

bundan kullanabilirisniz kullananlar memnun bayagı
emzirirken kullanılan mı bu? ben hiç önermiyorum... denediğimden değil, emzirirken bir tanıdığımı gördüm, ucu resmen boşta kalıyor ve bebek sütten çok hava yutuyor.. sahne olarak hiç hoş değildi yani büyük konuşmayayım ama istediği kadar acısın kullanmam.. çok çirkin.. :)

boyutları oluyomus bende kullanmadım ama eger gögsüne tam oturursa iyi oluyomus cekilen acı fazla oldugunu söyledikleri icin herseyi deniyolar denemekte fayda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…