- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Ins canim cok kotu bi acidir o.çok kötüymüş canım ya.. ben düzenli bakım yapıyorum karbonatlı su ve kremle şuanlık sadece ilk emerken acı oluyor :) umarım ilerlemez..
Bunu linkteki konuya yazarsan yardımcı olabilirler.Mrb benim yumurtlamamdan 5. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz
hayırlı olsun canım benim :)Kızlar benim de geçen hafta kontrolüm vardı gittim doktor suyun azalmış iyice ddi beni apar topar hastaneye yatırdilar bende Noldugunu anlamadım . Sonra bana suni sanci verdiler 7 saat e yakın suni sancı çektim felaket acı çektim sonra beni amaliyathaneye aldılar 1 saat e yakın ikindim ama bebek gelmedi birturlu . Daha sonra 1 saatin sonunda geldi benim minik kızım zaten onu görünce de hüngür hüngür ağladım butün herseyim geçti . Şimdi de 1 haftalik olduk bile çok şükür yıprandim zorlandim ama kokusunu çekince ne acı kaldı ne çile
Cok sevindim kurtulmussun rabbim uzun omur versin.Kızlar benim de geçen hafta kontrolüm vardı gittim doktor suyun azalmış iyice ddi beni apar topar hastaneye yatırdilar bende Noldugunu anlamadım . Sonra bana suni sanci verdiler 7 saat e yakın suni sancı çektim felaket acı çektim sonra beni amaliyathaneye aldılar 1 saat e yakın ikindim ama bebek gelmedi birturlu . Daha sonra 1 saatin sonunda geldi benim minik kızım zaten onu görünce de hüngür hüngür ağladım butün herseyim geçti . Şimdi de 1 haftalik olduk bile çok şükür yıprandim zorlandim ama kokusunu çekince ne acı kaldı ne çile
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar benim de geçen hafta kontrolüm vardı gittim doktor suyun azalmış iyice ddi beni apar topar hastaneye yatırdilar bende Noldugunu anlamadım . Sonra bana suni sanci verdiler 7 saat e yakın suni sancı çektim felaket acı çektim sonra beni amaliyathaneye aldılar 1 saat e yakın ikindim ama bebek gelmedi birturlu . Daha sonra 1 saatin sonunda geldi benim minik kızım zaten onu görünce de hüngür hüngür ağladım butün herseyim geçti . Şimdi de 1 haftalik olduk bile çok şükür yıprandim zorlandim ama kokusunu çekince ne acı kaldı ne çile
nasıl gidiyor canım annişlik?Çok teşekkür ederim kızlar saolun
Senin nasıl gidiyor canımnasıl gidiyor canım annişlik?
valla sanırım iyice alıştım ama evin diğer sorumlulukları da bana binince ne yaparım bilemiyorum :) henüz annem benimle 40ımız çıkınca gidecek :)Senin nasıl gidiyor canım
Maşallah canım :) Halledersin inşallahvalla sanırım iyice alıştım ama evin diğer sorumlulukları da bana binince ne yaparım bilemiyorum :) henüz annem benimle 40ımız çıkınca gidecek :)
Aaa neden oldu ki yaAnnelik çok güzel birşey ama birde şu göğüs um düzelse tam süper olucak emzirmem ölüm gbi oluo acio yara oldu baya hatta yarildi resmen napicam blmyrm bunu da çözersem gerisi çok güzel
Annelik çok güzel birşey ama birde şu göğüs um düzelse tam süper olucak emzirmem ölüm gbi oluo acio yara oldu baya hatta yarildi resmen napicam blmyrm bunu da çözersem gerisi çok güzel
canımm ben lansinoh krem kullanıyorum bir de karbonatlı suyu pamukla sürüyorum.. karbonatlı su da baya rahatlatıyor.. umarım düzelir.. benim hala çok acıyor ama yara olmadı çok şükür henüz..Annelik çok güzel birşey ama birde şu göğüs um düzelse tam süper olucak emzirmem ölüm gbi oluo acio yara oldu baya hatta yarildi resmen napicam blmyrm bunu da çözersem gerisi çok güzel
süper canım düzeldiğine çok sevindim :)Hepsini denedim kızlar çok iyi olmadı tamamen düzelmedi ama sürekli her emzirme den sonra hakiki zeytinyağı kullanıyorum çok iyi geldi kızlar tavsiye ederim çok memnun kaldım başka birşey kullanmıyorum zeytinyağı kullandigimdan beriii
emzirirken kullanılan mı bu? ben hiç önermiyorum... denediğimden değil, emzirirken bir tanıdığımı gördüm, ucu resmen boşta kalıyor ve bebek sütten çok hava yutuyor.. sahne olarak hiç hoş değildi yani büyük konuşmayayım ama istediği kadar acısın kullanmam.. çok çirkin.. :)bundan kullanabilirisniz kullananlar memnun bayagı
boyutları oluyomus bende kullanmadım ama eger gögsüne tam oturursa iyi oluyomus cekilen acı fazla oldugunu söyledikleri icin herseyi deniyolar denemekte fayda oluremzirirken kullanılan mı bu? ben hiç önermiyorum... denediğimden değil, emzirirken bir tanıdığımı gördüm, ucu resmen boşta kalıyor ve bebek sütten çok hava yutuyor.. sahne olarak hiç hoş değildi yani büyük konuşmayayım ama istediği kadar acısın kullanmam.. çok çirkin.. :)
yani tercih tabi herkesin acı eşiği farklı :)boyutları oluyomus bende kullanmadım ama eger gögsüne tam oturursa iyi oluyomus cekilen acı fazla oldugunu söyledikleri icin herseyi deniyolar denemekte fayda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?