- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
senin en son kaçtı canım? bemim bugün 39.hafta tam.. 3800 gram diyor ama sonuçta tam değil artı eksi çıkabilirBizim kızlar birbirine benziyor hem naZlılar hem tonbişler☺
ooh tospirik tospirik maşallah kuzularıma benimmmmm.. arkadaşım da böyle doğum yapmış bir yandan çok şanslıyız ele avuca gelecekler kısmetse kolay bakacağızEn son 3500 gramdı 38+6 yız bugün ☺
stres yok stres yokKızlar doğurun artık valla ben strese girdim okurken
sağol canım benim.. kendimi toplar toplamaz hemencik yazacağım.. :)Z zeyzey78 A aksamustugelen hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun doğumdan sonra hikayenizi paylaşır mısınız
Canın senin kaç haftalik ?
valla hiç sormadım canım, aklıma hiç gelmedi.. eğer öyle belirgin bir süre olsa söylerdi bugün mutlaka.. magnezyum içme artık gelsin ağrıların dedi.. bir de günde 2 kere yürü dedi.. bize bağlı sanırım..Canım doğum kanalina girmiş bebek kaç gün sonra dogabilirmis benimki de doğum kanalina girmiş çünkü bende bkliorm
Aynen bol hareketle doğumu başlatabilirsiniz. İnternette cok güzel bilgiler var bu konuyla alakalıvalla hiç sormadım canım, aklıma hiç gelmedi.. eğer öyle belirgin bir süre olsa söylerdi bugün mutlaka.. magnezyum içme artık gelsin ağrıların dedi.. bir de günde 2 kere yürü dedi.. bize bağlı sanırım..
aynen ben de pilates topuyla 2-3 tane hareket var onları yapıyorum.. üzerinde zıplamak bile ağrı başlatıyor..Aynen bol hareketle doğumu başlatabilirsiniz. İnternette cok güzel bilgiler var bu konuyla alakalı
Hepimizin pes peşe demek ki hadi bakalm hayırlısı olsun hepimiz için güzel haberler verelim birbirimize inşallahZeyka91 38+6 yım canım
canım benim zaten bak bizim oluyo da ne oluyor yine gelmiyor boşuna ağrı çekiyoruz resmen.. benim de 8 marta kadar gelmezse aynı durum var.. üzmemeye çalış kendini, neden moralin bozuk ki hemBugun 39.haftadayim artik..
Hala sancim ve zerre agrim yok..Herseyi denedim ve yaptim..4 marta kadar gelmezse bebek artik baslaticaz dogumu dedi doktor..
Zaten moralimin bozuklugundan ve sanci gelmedikce gerildikce beter oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?