son haftalar..

Kızlar doğurun artık valla ben strese girdim okurken
stres yok stres yok 39 a geldiğinizde açıp açıp okuyup eğlenin diye bu yazılar boşuna güldürmüyoz ahaha şimdi birkaç sayfa gitsen ayyyy kötü doğum hikayeleri korkunçlu hikayeler öcüler bak burası ne sevimli

Canım doğum kanalina girmiş bebek kaç gün sonra dogabilirmis benimki de doğum kanalina girmiş çünkü bende bkliorm

Canım doğum kanalina girmiş bebek kaç gün sonra dogabilirmis benimki de doğum kanalina girmiş çünkü bende bkliorm
valla hiç sormadım canım, aklıma hiç gelmedi.. eğer öyle belirgin bir süre olsa söylerdi bugün mutlaka.. magnezyum içme artık gelsin ağrıların dedi.. bir de günde 2 kere yürü dedi.. bize bağlı sanırım..

Aynen bol hareketle doğumu başlatabilirsiniz. İnternette cok güzel bilgiler var bu konuyla alakalı

Bugun 39.haftadayim artik..
Hala sancim ve zerre agrim yok..Herseyi denedim ve yaptim..4 marta kadar gelmezse bebek artik baslaticaz dogumu dedi doktor..
Zaten moralimin bozuklugundan ve sanci gelmedikce gerildikce beter oluyorum..

Bugun 39.haftadayim artik..
Hala sancim ve zerre agrim yok..Herseyi denedim ve yaptim..4 marta kadar gelmezse bebek artik baslaticaz dogumu dedi doktor..
Zaten moralimin bozuklugundan ve sanci gelmedikce gerildikce beter oluyorum..
canım benim zaten bak bizim oluyo da ne oluyor yine gelmiyor boşuna ağrı çekiyoruz resmen.. benim de 8 marta kadar gelmezse aynı durum var.. üzmemeye çalış kendini, neden moralin bozuk ki hem

Ainen benim de ağrım var aha tamam bu sefer hastane yolu gozukecek diorum ama gene fıssssssss boş çıkıo çektiğim le kalıyorum ne biryere gidebiliyorum ne yatabiliyorum ne dogurabiliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…