son haftalar..

sağlıcakla gelsinler de artık gelsinler :) vallahi insan kendini hazır hissettiği an gelsin istiyor böyle bekledikçe daha da yorucu oluyor sinirimden sürekli bir şeyler yiyesim geliyor
Sancilar geldiginde bana da dua edermisin:) ikinci gebeligim ilki kalbi durdugu icin alindi malesef bunda da ayni sey olacak diye aklim cikiyo doktor sen bu kaygiyla 30 haftayi gormeden dogurursun bu cocugu diyor:)

Hayirlisiyla sende al bebegini kucagina rabbim bana da bebek bekleyen herkese de hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin gunu geldiginde

sağol canım benim, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.. Allah herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah :)

sağlıcakla gelsinler de artık gelsinler :) vallahi insan kendini hazır hissettiği an gelsin istiyor böyle bekledikçe daha da yorucu oluyor sinirimden sürekli bir şeyler yiyesim geliyor
Ya o deil de insan sıkılıyor bekle bekle içim şişti resmen 1 sene oldu ya sanki kendimi bildim bileli hep hamileyim evet güzel birşey ama insan merak ediyor artık bebeği kavuşmak istiorm artık

Ya o deil de insan sıkılıyor bekle bekle içim şişti resmen 1 sene oldu ya sanki kendimi bildim bileli hep hamileyim evet güzel birşey ama insan merak ediyor artık bebeği kavuşmak istiorm artık
sonsuza kadar da hamile kalacakmışım gibi hissediyorum.. dikiş nakış umrummda değil koşup zıplamak istiyorum ya ! dans etmek istiyorum, paten kaymak istiyorum yaşamayı özledim vücudumu istila etti bu tospirik gelsin neler yapçam ona beeeeeen evet insan çok merak ediyor.. elleri nasıl.. gözleri nasıl.. Allah kavuştursun hepimizi yaaa.. Görmeden özledim yavrukuşumu..

Başlıklarını görüyorum canım ben de heyecanını paylaşıyorum merakla bekliyorum doğurmanı:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim 2 ayım kaldı şu sıralar çok çabuk geçiyor zaman ama demek ki yüzüp kuyruğuna gelince zaman geçmek bilmiyor ben de çok özlüyorum kızımı ya nasıl bi histir bu

Bende dün geldim son kontrldn artık bekliyoruz hanımın gelmesini ama pek gelmeye niyeti yok dedi doktorumuz

Bende filmler deki gibi dogurayim kocamin aklıni alayım derken 41 hafta bekleyip paşa paşa Sezeryan olcakmisim gibi hissediyorum

evet ya buraya kadar nasıl geldik ne ara oldu da ne ara bu haftaya geldik hiç hatırlamıyorum :) şimdi geçmek bilmiyor :) o özlemek çok garip ya yani ben yalnızca suni sancıdan korkar gibiyim ama şimdi dese doktor hadi gel vallahi sırf özlediğimden giderim :) Allah hepimize sabır versin son zamanlar çok garip geçiyor ağrı sancı olunca hadi kızım hadi kızım ağrı gidince of be kızım

Bende filmler deki gibi dogurayim kocamin aklıni alayım derken 41 hafta bekleyip paşa paşa Sezeryan olcakmisim gibi hissediyorum
ahah evet hatırlıyorum öyle dediğini başka konulardan :) olsun ne yapalım yahu yani bu çocuklar bir şekil çıkacak kafasına girdim ben o kısmı çok kurcalamıyorum doktora bıraktım hiç bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama ne bileyim psikolojik olarak daha rahat hissediyorum :)

Hayırlısı bebekleriz için sağlıklı hangisiyse o olur inşh canım allahım herkeze hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
inşallah canım, kim neyi nasıl hayal ediyorsa, neyi nasıl istiyorsa Allah gönlüne göre versin :) Başka şansımız yok çok fazla uzun ince bir yol :)

Bakalim gorecez valla senin bebisin cinsiyeti ne canım ?

A aksamustugelen tatlım kontrlun vardı bugün ne dedi doktor
Canım doğum kanalına girmiş bizim kız hayırlısıyla artık.. Zaten bugün bir garip yürümeye başladım iyice hissettiriyor kendini.. Tüm işleyişi de konuştuk ettik ama ufak ağrılar dışında doğum daha başlamadı.. Tam 39 dayız.. Eğer 40+5 e kadar gelmezse müdahale edecek.. Ya doğumu başlatacak ya da sezeryan olacak.. En azından en geç 40+5 te kavuşacağız kısmetse.. Ama bebeğimiz iri o yüzden normal başlasa bile sezeryana dönüşebilir.. Doktor da ben de normal istediğimiz için bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…