- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Yok canım sezeryanla almışlar, suni sancıyla açılmasını beklemişler açılmamış sezeryanla almışlar ama ikisi de iyiymiş başka bir konuya yazmıştı canım. Ayrıntısını gelince anlatır dinlerizGözün aydın Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza inşallah.Hikayeni bekliyoruz normal oldu sanırım doğumun :))
Canim baya uzun olmuş doktorun ne diyor bu durumda pki.Kızlar doğum yapan varmı ?? Ben hala beklemekteyimmmm de :)
Doktorum bekle dio sancin suyun olursa çik gel dio 41 e kadar böyle bekletirim dio o zamana kadar da gelmezse yatış in yapılır hastaneye suni sancı veririz o da olmadı sezeryan işteCanim baya uzun olmuş doktorun ne diyor bu durumda pki.
Bazi dogumlar 41kadar olabiliyor demekki zamni gelmedi canim ama her an bekle dogumu ahh ahh oraya kadar benimde yolum cokk uzun rabbim hepimize yardim etsin.Doktorum bekle dio sancin suyun olursa çik gel dio 41 e kadar böyle bekletirim dio o zamana kadar da gelmezse yatış in yapılır hastaneye suni sancı veririz o da olmadı sezeryan işte
Saolasin canım benim . Aslında Göz açıp kapatana kadar geçiyor ama son zamanlar hiç gecmio oda ha oldu ha olacak die 35 den sonra bildiğin zulüm. Geç olması da kötü aslında bekle bekle insan sabirsizlanio birde endişe edio ouf bakalm nolcekBazi dogumlar 41kadar olabiliyor demekki zamni gelmedi canim ama her an bekle dogumu ahh ahh oraya kadar benimde yolum cokk uzun rabbim hepimize yardim etsin.
Saolasin canım benim . Aslında Göz açıp kapatana kadar geçiyor ama son zamanlar hiç gecmio oda ha oldu ha olacak die 35 den sonra bildiğin zulüm. Geç olması da kötü aslında bekle bekle insan sabirsizlanio birde endişe edio ouf bakalm nolcekBazi dogumlar 41kadar olabiliyor demekki zamni gelmedi canim ama her an bekle dogumu ahh ahh oraya kadar benimde yolum cokk uzun rabbim hepimize yardim etsin.
Biliyorum oglumdada aynisi oldu tam 40hsftada dogum oldu son haftalar zulum ne yatakta donebiliyosun hersey hazir sabirsizlikla bekliyosun biliyorum o duyguyu.Saolasin canım benim . Aslında Göz açıp kapatana kadar geçiyor ama son zamanlar hiç gecmio oda ha oldu ha olacak die 35 den sonra bildiğin zulüm. Geç olması da kötü aslında bekle bekle insan sabirsizlanio birde endişe edio ouf bakalm nolcek
Bakalm gene de az kaldı kendi gelmezse doktor amcası bi şekilde müdahale edicek artık :)Biliyorum oglumdada aynisi oldu tam 40hsftada dogum oldu son haftalar zulum ne yatakta donebiliyosun hersey hazir sabirsizlikla bekliyosun biliyorum o duyguyu.
Dikkat et kendine toparlayici seyler ye canim kusma isal seni guçsuz dusurur dogumda yakin malum guce ihtiyacin var kac haftalik oldu bebek.Kızlar dün acillik oldum . Gün boyu kusma ve ishal sorunuyla hastaneye gittim altan muayene yaptılar açılma var mı die yokmuş nts ye baktılar bi sıkıntı yok ddiler gönderdiler. Bende zaten bebek şikayetiyle gelmedim bnm gün boyu kusmam ve ishal im var ddim ona biz bakmıyoruz ddi başka hastaneye git ddi . Bende paşa paşa eve geldim mecburrrr . BÖyle bi sorun yaSayan var mı kızlar . Doğum da olmadı daha off kafayı yicem ya
Canim sen ne alemdesin dogum yapmissindir umarim.Kuzum 40 bitecek işte yarın randevum var bakalm ne dicek
canlar bana bildirimler gelmedi o nasıl oldu hiç bilmiyorumKonu sahibi hala nasil dogum yaptigi yazmamiş merakla beklemekteyiz :))
valla canım ben belirti falan hissetmedim.. gecikmiştim test yaptım hamileymişim.. o yüzden cevap veremicem.. şüphen varsa test yap idrar ya da kan en sağlamı..Mrb benim yumurtlamamdan 5. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz
Anladim canim kurtulmussun bak bir sekilde gogus yarasi cok kotudur benim ucu kopmustu manf olmustum bir ay cekmistim cok dehset bi aci benim hep kaniyodu.canlar bana bildirimler gelmedi o nasıl oldu hiç bilmiyorumkusura bakmayınız :) hala buralardayım yani :) başka bir konuda hoşgeldin kızım diye anlattım doğum hikayemi canlar :) rutin kontrole gittim 4 cm açılma vardı.. suni sancı senedik ama 3 saat beklemeye rağmen çok açılmadı.. bebiş de zaten 4220 doğdu.. ultrasonda 3800 gözüküyodu doktor 4ün üzerinde kesin dedi.. çıkmaz burdan dedi.. haklı da çıktı.. acil genel anestezi ile sezeryan oldum.. :) kolay atlattık :) şimdi daha farklı sorunlar var :) süttür gazdır meme acısıdır bişiler bişiler :) ama çok şükür rabbime.. en zoru hamile olmak ve hala doğurmamış olmak.. allah yardımcınız olsun bacılar :)
Zeyka91 kız artık doğmuştur heralde? konuştuk diye de hatırlıyorum da kafam allak bullak :) benim kafalar hala gidik uykusuzluktan
çok kötüymüş canım ya.. ben düzenli bakım yapıyorum karbonatlı su ve kremle şuanlık sadece ilk emerken acı oluyor :) umarım ilerlemez..An
Anladim canim kurtulmussun bak bir sekilde gogus yarasi cok kotudur benim ucu kopmustu manf olmustum bir ay cekmistim cok dehset bi aci benim hep kaniyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?