- 26 Ağustos 2016
- 426
- 263
- 103
- 38
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
Saol canım bnm seninde bebisin hayırlı olsn . Bizde ki bu son günlerin heyecanı ha oldu ha olacak die beklemek zorluo ama az kaldı işte sabır dioruzzzzCanım hamileligi yeni gecirdim öncelikle hepinize hayırlı olsun Allah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bende hamileligimin en son zamanlarında her seye alınıyordum. Her seyi unutuyordum uyku kalmadıydı gece uykusu uyuyamıyordum. Su an emzirme dönemindeym unutkanlık daha da arttı.
Aslında biliyor musun bebege hazırlık dönemi diyen var bu uykusuz dönemleri sayesinde insan bebeginin ilk zamanlarına alısıyor.Valla uyku yok .:) uykusuzluk dan halim yok hiç keşke şöyle sabaha kadar deliksiz uyuyabilsemmmm şimdiden uykusuz günler başladı
Canım benimde 40+3 te dogdu bebegimUykusuzluğa alıştım yaklaşık iki aydır uyku yok bugünde gelmedi benim nazlı kız bakalım yarın kontrlmüz vardoktorumuz bizi görünce şaşıracak
Canim inş dogum yapmissindir agrim vardi diye yazmisin en son bugunde hic girmemisin rabbim hepinizi ve benide bi avazda kurtarsin benim bize yaza giliyor o gunler nasil gecer rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.hadi ya ahahahumutsuz vakayız benim de ilk defa bugün gündüz ağrım var
sağol canım benim...Canim inş dogum yapmissindir agrim vardi diye yazmisin en son bugunde hic girmemisin rabbim hepinizi ve benide bi avazda kurtarsin benim bize yaza giliyor o gunler nasil gecer rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.
Ayy tahmin etmistim allah anali babali buyutsun rabbim bizede nasip etsin benimde gunlerdir uykusuz gecelerim var cidden cok zor bir süreç busağol canım benim...
Kızlar ben doğurdum :) ama tam hikaye yazamayacağım :) her şey çok yolunda merak etmeyin.. yarın tüm tüm detayları paylaşacağım.. darısı başınızaa..
Canım benim gözün aydın allah analı babalı büyütsun kızın popusunu bizim yerimizede issir hikayeni beklioruz yavrm musait olduğun bir anda :))) :))) :)))sağol canım benim...
Kızlar ben doğurdum :) ama tam hikaye yazamayacağım :) her şey çok yolunda merak etmeyin.. yarın tüm tüm detayları paylaşacağım.. darısı başınızaa..
Bence bekleyince gelmio :) artık akışına birakalm barii :))Veee ben halaaa doguramadiiimmm :)
bu sabahta karnimda ve beraberiz oglumlaaa :)))
Gözünaydın canım hoşgelmiş kızınsağol canım benim...
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza inşallah.Hikayeni bekliyoruz normal oldu sanırım doğumun :))sağol canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?