Sona yaklaştıkca insan çok heyacanlanıyor benim en son ölçümlerimde 33+4 iken bebeğim 2890 idi . şuan 36 haftaya girdim ne kadar olmuştur bilemiyorum
bende hiçbir şey yapamıyorum artık ayakta 5 dakika durmak bile beni yoruyor .sezeryan olacağı için birde ameliyat stresi var tabi ben hastanelerden çok korkan biriyim böyle kesilme duygusu beni çok korkutuyor , narkoz olayı da cabası sanki uyuşmayacağım gibi geliyor yada ameliyat esnasında acı duyacağım ama bunu söyleyemeyeceğim gibi bir korku yaşıyorum, acaba böyle saçma şeyleri benden başka düşünen varmıdır bilemiyorum bebeğimi ilk gören ben olamıyacağım gözlerimi açtığım an yanımda olacakmı acaba çok
merak ediyorum .Bendeki durumlar işte böyle kızlar sizlerde nasıl :))
Benim 2.bebegim birde kızım var. 34+2 oldum 21 kilo aldım, geçen hafta pazartesi doopler ultrasona girdim 2340 gram olmuştu bebegim. Doktorumu degiştirdim başka bir yerde detaylı ultrasona girdim 2050gram dedi canım çok sıkıldı.Ben şimdi hangisine inanıyım.Dooplere bakan oldukça kaliteli bir kadın dogum doktoruydu, detaylı ultrasona bakanda radyoloji uzmanıydı sizce hangisi dogrudur.Her ikisininde makinesi kaliteliydi, 2050 gram oldugunu doktorum görünce 1 hafta geride dedi ama bu güne kadar hiç böyle geride felan denmedi.Diger doktorda oldukça iyi kilosunda proplem yok hatta 33+3 günlüktü ona gittigimde makine 33+5 dedi.Kafam çok karıştı kızım çok minik dogmuştu bu seferde minik bir bebek dogurucagım diye korkmaya başladım.
off günler geçmiyor gerçekten arkadaşlar. 36. haftamdayım. daha çok var. iyice bunaldım ve sabırsızlanıyorum artık. herkes bu günlerin tadını çıkar sonra böyle rahat olamayacaksın vs diyo ama ben şimdi de rahat değilim ki. geceleri en fazla 2 saat kesintisiz uyuyabiliyorum. gündüzleri çsürekli yorgun ve uykusuz gibiyim. kendimi iyice yaşlanmış ağırlaşmış hissediyorum. karnımda sürekli kasılma şeklinde hareketlilik var. işte aslında hepimizin ortak sorunları yani. neyse allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. hem onlar hem bizim için en hayırlı şekliyle doğum yapmayı ve doğumdan sonra da en güzel şekilde bakıp büyütebilmeyi hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?