Son haftalarda zaman geçmiyor diyenler buraya

güle güle büyüt yavrunu insallah:=)darısı basımıza...

bende gecen hafta cuma günü planlı sezaryanla doğurdum arkadaslar ve cok acılar cektim normal doğum olamadı için cok üzüldüm asi arkadasın dedği gibi dikişlerim cok agrıdı ve hala agrıyor belim agrıyor ve hala cok yorgunum uykum var ama uyumak ne fayda herkezi kurtarsın mevlam

hepinize hayırlı olsun, artık darısı bizim başımıza. bende henüz ağrı, sızı hiçbir belirti yok. Merakla bekliyorum bebeğimin gelmesini.

Zaman geçmiyor hakikaten. Çok sıcak ..Su içmekten boğulcam artık ama su içmeden de edemiyorum, sürekli elimde bir şişe....Artık daha çok korkuyorum hata yapmaktan. şu ana kadar 4 kilo aldım. bebişim 3 hafta önce 1100 gramdı Ya yeterince beslenmiyorsam ya zayıf olursa diye sürekli okuyorum. Süt çok içemiyorum diye sürekli ayran, yoğurt yiyorum. Meyve yiyorum. Fındık,badem, ceviz... Ekmek yiyemiyorum sadece. Bi de tatlı ... Ekmeğin tadını sevmez oldum nedense..Son zamanlarda daha çok ne yemeliyim kızlar bana değil de bebeğe yarasın?

geçmiş olsun darısı bize kaç haftalık hamileydin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…