Son haftalarda zaman geçmiyor diyenler buraya

senin yaşadığının aynısını yaşamıştım bende kızımda her zaman gittiğim doktor kızıma 3600 demiş ve çatım musait olmadğı için sezeryan demişti ama doktor değiştirdim diğer doktor 3200 demiş ve onda devam etmiştim .kızıms 3400 doğmuştu.yani tam ortası:).bence sen hiç üzülme.ama bebişin kilo alıp kendin almak istemiyosan sabah kahvaltısında pekmezli muz ye.bebeğe acayip kilo aldırıyo

Tavsiyene uyacagım,tşkr ederim.Bunu aç karnınamı yaparsam daha iyi olur?

3 haftam kaldı inşllh biraz daha kilo alır, Sen nasılsın?ayın 15 de dogum yapıcagını yazmışsın hayırlısı ile sag salim bebegini kucagını alırsın inşllh şimdiden hayırlı olsun

sağol canım ben de gün sayıyorum işte. 12sinde doktorum tekrar bakacak, 15inde de doğum olcak inşallah. belki 18ine de kalabilir ama benim artık o 2 güne bile tahammülüm kalmadı bi an önce bebişime kavuşmak istiyorum. bekledikçe de beni korkular sarıyo, bebeğim iyi olacak mı diye..Allahım hepimizie sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Canım önemli olan bebeğinin gelişmesi kilosunu çok kafaya takma benimde bebeğim 36+3 te 2700 gr dı. doktorum kilolu bebek doğurmak önemli değil emdikçe toparlar zaten dedi sende üzme kendini. iri bir bebek değilde normal bebek doğurmak anne için daha avantajlı dedi. ben haftaya çarşamba gidice doktora bakalm sancımız devam ediyormu.

kızlar benim daha 11 haftam war ama bana çok az kalmış gibi gelio ve çoook sabırsızlanıorum.. Hemen geçsin şu zaman yaaaaaaaaaaaa

kızlar benim daha 11 haftam war ama bana çok az kalmış gibi gelio ve çoook sabırsızlanıorum.. Hemen geçsin şu zaman yaaaaaaaaaaaa

son günler hiç geçmiyo.içinde kımıldadıkça bi an önce kavuşmak istiyosun.amaaaaaaaaaaaaaaa doğduktan sonrada keşke biraz daha dursaydı orda diyosun.biz 6 ay zombi gibi dolaştık ortada.şükür şimdi 21,5 aylık:)

son zamanlar gerçekten geçmek bitmiyor ya. Ben şuanda zombi dolaşmay razıyım. geceleri zaten hiç uyuyamıyorum

Canım çok az kalmış, o bir kaç gün dedigin gelip geçer ama tahmin edebiliyorum sabırsızlık içinde bekledigini. Tabi birde şu sıcak havalarda zaman duruyor sanki , hiç birşeyden korkma allahın izni ile ikinizde saglıklı birşekilde kurtulursunuz.İlk dogumun mu olucak?

Canım benim ilk bebegim 2460gram dogmuştu birde sarılık olup 2240 grama düşmüştü bu yüzden korkuyorum en azından 3000 gram yada 2500den yukarı dogar inşllh.Senin kaç haftalık oldu bebişin,normal dogum mu yapıcaksın?

Son düzenleme:
evet arkadaşlar pazartesi günü kontrolüm var büyük ihtimalle sezeryan için gün verecek doktorum
buğün 37 haftama girdim ama ben çok heyacanlıyım zaman gerçekten geçmiyor

canım şuanda 37+4 deyim. bebeğim bir hafta önce 2700-2800 gr arasındaydı. normal düşünüyorum. İnşallah bu bebeğin biraz kilo alır o zaman. bana doktor çok büyük bebek doğurmak kolay değil biraz küçük olnca daha kolay doğuyorlar demişti

ilk bebeğim canım.zaten bi daha hamile kalmaya cesaret edebilir miyim emin değilim.20. haftada bebeğimin böbreğinde kist görüldü. o zamandan beri diken üstündeyim. zor bi hamilelik geçirdim bu yüzden. sürekli endişeli ve üzgün oldum. onun için artık bi an önce doğurmak istiyorum.

Sezeryan yapıcaksın galiba. eğer öyle ise şunun şurasında 1 haftan bilemedin en fazla 2 haftan var az kalmış yani. benim 17 günüm kalmış gibi görünsede tosun ne zaman dünyaya gelmek ister o belirsiz. doktorlar 42. haftaya kadar bile bekletebiliyor.

evet sezeryan olcam cnaım, doktorumuz 15i veya 18i olarak söyledi. 12sinde kesinleşcek tarih. 1 hafta bilemedin 10 günüm var işte.Allahım hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize.

evet sezeryan olcam cnaım, doktorumuz 15i veya 18i olarak söyledi. 12sinde kesinleşcek tarih. 1 hafta bilemedin 10 günüm var işte.Allahım hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize.

amin canım. inşallah benim bebişte biran önce gelir ben artık bunalıma giricem yoksa. normal doğum yapmayı planlıyorum o yüzden ne zaman geliceği belli değil.

Normal dogumda zor olabilir bu konu hakkında hiç bir fikrim yok benim ki de sezeryan bebegi olucak kızımda sezeryan ile dogdu.Ben korkak çıktıgım için szeryanı tercih etmiştim zamanında annem kardeşimi 4 kg dogurmuş
Hayırlısı ile bir avazda dogurursun inşllh.

Geçmiş olsun canım hayırlısı ile sag salim bebegini kucagına alırsın inşllh.

ben bugün itibariyle36+1 im 2.evladım olacak inşallah dün nst ye girdim ağrı çıkmadı suyumuz normal 39 artı ya kadar bekleyeceğini söyledi doktorumuz sezeryan olucak ilk kızımda sezeryan bakalım ne olucaz aniden suyum gelebilir 39 artı bana göre uzun bir zaman her an herşey olabilir ben toplam 9 kilo aldım ama kocaman basket topu yutmuş gibi karnım var ayakalrım çok şişiyor üzerlerine basamıyorum çok sık tuvalete gidiyorum gece saat başı uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…