benim 2.bebegim birde kızım var. 34+2 oldum 21 kilo aldım, geçen hafta pazartesi doopler ultrasona girdim 2340 gram olmuştu bebegim. Doktorumu degiştirdim başka bir yerde detaylı ultrasona girdim 2050gram dedi canım çok sıkıldı.ben şimdi hangisine inanıyım.dooplere bakan oldukça kaliteli bir kadın dogum doktoruydu, detaylı ultrasona bakanda radyoloji uzmanıydı sizce hangisi dogrudur.her ikisininde makinesi kaliteliydi, 2050 gram oldugunu doktorum görünce 1 hafta geride dedi ama bu güne kadar hiç böyle geride felan denmedi.diger doktorda oldukça iyi kilosunda proplem yok hatta 33+3 günlüktü ona gittigimde makine 33+5 dedi.kafam çok karıştı kızım çok minik dogmuştu bu seferde minik bir bebek dogurucagım diye korkmaya başladım.
canını sıkma, doğumuna daha 6 hafta var en azından 1 kilo alır bence.
senin yaşadığının aynısını yaşamıştım bende kızımda her zaman gittiğim doktor kızıma 3600 demiş ve çatım musait olmadğı için sezeryan demişti ama doktor değiştirdim diğer doktor 3200 demiş ve onda devam etmiştim .kızıms 3400 doğmuştu.yani tam ortası:).bence sen hiç üzülme.ama bebişin kilo alıp kendin almak istemiyosan sabah kahvaltısında pekmezli muz ye.bebeğe acayip kilo aldırıyo
3 haftam kaldı inşllh biraz daha kilo alır, Sen nasılsın?ayın 15 de dogum yapıcagını yazmışsın hayırlısı ile sag salim bebegini kucagını alırsın inşllh şimdiden hayırlı olsun
kızlar benim daha 11 haftam war ama bana çok az kalmış gibi gelio ve çoook sabırsızlanıorum..Hemen geçsin şu zaman yaaaaaaaaaaaa
sağol canım ben de gün sayıyorum işte. 12sinde doktorum tekrar bakacak, 15inde de doğum olcak inşallah. belki 18ine de kalabilir ama benim artık o 2 güne bile tahammülüm kalmadı bi an önce bebişime kavuşmak istiyorum. bekledikçe de beni korkular sarıyo, bebeğim iyi olacak mı diye..Allahım hepimizie sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Canım önemli olan bebeğinin gelişmesi kilosunu çok kafaya takma benimde bebeğim 36+3 te 2700 gr dı. doktorum kilolu bebek doğurmak önemli değil emdikçe toparlar zaten dedi sende üzme kendini. iri bir bebek değilde normal bebek doğurmak anne için daha avantajlı dedi. ben haftaya çarşamba gidice doktora bakalm sancımız devam ediyormu.
evet arkadaşlar pazartesi günü kontrolüm var büyük ihtimalle sezeryan için gün verecek doktorum
buğün 37 haftama girdim ama ben çok heyacanlıyım zaman gerçekten geçmiyor
Canım benim ilk bebegim 2460gram dogmuştu birde sarılık olup 2240 grama düşmüştü bu yüzden korkuyorum en azından 3000 gram yada 2500den yukarı dogar inşllh.Senin kaç haftalık oldu bebişin,normal dogum mu yapıcaksın?
Canım çok az kalmış, o bir kaç gün dedigin gelip geçer ama tahmin edebiliyorum sabırsızlık içinde bekledigini. Tabi birde şu sıcak havalarda zaman duruyor sanki, hiç birşeyden korkma allahın izni ile ikinizde saglıklı birşekilde kurtulursunuz.İlk dogumun mu olucak?
ilk bebeğim canım.zaten bi daha hamile kalmaya cesaret edebilir miyim emin değilim.20. haftada bebeğimin böbreğinde kist görüldü. o zamandan beri diken üstündeyim. zor bi hamilelik geçirdim bu yüzden. sürekli endişeli ve üzgün oldum. onun için artık bi an önce doğurmak istiyorum.
Sezeryan yapıcaksın galiba. eğer öyle ise şunun şurasında 1 haftan bilemedin en fazla 2 haftan var az kalmış yani. benim 17 günüm kalmış gibi görünsede tosun ne zaman dünyaya gelmek ister o belirsiz. doktorlar 42. haftaya kadar bile bekletebiliyor.
evet sezeryan olcam cnaım, doktorumuz 15i veya 18i olarak söyledi. 12sinde kesinleşcek tarih. 1 hafta bilemedin 10 günüm var işte.Allahım hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize.
canım şuanda 37+4 deyim. bebeğim bir hafta önce 2700-2800 gr arasındaydı. normal düşünüyorum. İnşallah bu bebeğin biraz kilo alır o zaman. bana doktor çok büyük bebek doğurmak kolay değil biraz küçük olnca daha kolay doğuyorlar demişti
ilk bebeğim canım.zaten bi daha hamile kalmaya cesaret edebilir miyim emin değilim.20. haftada bebeğimin böbreğinde kist görüldü. o zamandan beri diken üstündeyim. zor bi hamilelik geçirdim bu yüzden. sürekli endişeli ve üzgün oldum. onun için artık bi an önce doğurmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?