Son haftalarda zaman geçmiyor diyenler buraya

benim artık iyice sinirlerim bozuldu. dün de kadın geldi evi temizledik. baya yoruldum. akşam da eşim sahile inelim hava alalım diye tutturdu. bi de orda yürüyünce belim ayaklarım koptu. eve geldim başladım ağlamaya. eşim diyo ki 'aşkım sen kafayı mı yedin niye durmadan ağlıyosun'

seni çok iyi anlıyorum canım . bende aynı senin gibiyim aglamıyorum ama hiçbirşey yapamamak tuhaf geliyor
markete bile çıkamıyorum 2 dak ayakta kalsam belim ayaklarım kopuyor resmen akşama kadar evin içince çok bunaldım çok .
hiç bir işe yaramaz hissediyorum bazen kendimi , kendi işimi bile kendim yapamaz oldum duşumu falan bile tek başıma alamıyorum eğilip doğrulamıyorum düşün yani eşim ve annem sağolsun .
ama işte insan kötü hissediyor bazen .Gerçi düşününce yavrum için herşeye değer diyorum geçip gidecek bu günler , yeterki yavrum iyi olsun ben herşeye katlanırım diyorum
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşlar ,

Benim annemde iki erkek kardeşimii 4150 gr doğurmuştu ama benim oğlan o kadar büyük olmıcak gibi. Çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok :)
Amin canım seninde inşallah doğumun kolay olur. acı çekmezsin sonunda

Bende 36+3 te nst ye girdim sancım çıkmıştı doktor 10 güne kadar da doğurabilirsin demişti ama yalancda olabilir. benim oğlanda tık yok :) daha beklicek gibi sanki. bu arada bende 9 kg aldım benim de arkadan bakan hamile olduğumu anlamaz önden bakanlarda kocaman top görüyor.

bende 39+3 oldum bendede tık yok.perşembe günü doktorum suni sancı verip doğurtalım seni dedi.ilk doğumumda suyum gelmişti kolay olmuştu doğumum.ama şimdi suni sancı olayı biraz korkutuyor bakalım napıcaz.içim içime sığmıyor allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

benim de nstde de düzenli sancım çıkıyor ama ben hiç birşey hissetmiyorum pazartesi sezeryan olucam doktorum pazartesiyi beklemez bu kız gelir diyor ama tık yok..

benimde bu gün kontrolüm vardı 2 kere nst girdim ilkinde sancım varmış birde karnım açtı olmamış dedi ,kahvaltıdan sonra ikincide normal çıktı .
bu arada 36+3 oldum doktor haftaya tekrar çağırdı sezeryan için günü de haftaya söylerim dedi beklemedeyiz daha :))

biz yarın ankaraya gidiyoruz. muhtemelen perş. yatış, cuma da doğum olcak. çok endişeli ve heyecanlıyım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

bende bu gün kontrole gittim 35+5 oldum.Doktorum ayın 25 de tekrar çagırdı nst ve ultrason bakıp sezeryan günü vericek.Bebegin çok iri bir bebek degil dedi ama çok şükür saglıgı yerinde.Sanki her an dogurucakmış gibi hissediyorum kendimi, hava çok sıcak elim ayagım şişiyor arada bir sancım var birde bu gün oldu sabah yattaktan kalkamadım bacaklarım resmen ortadan ikiye ayrılmıştı , yaz hamileligi ne kadar zormuş yaaaaaa....... Ben kızımda kış hamileligi yaşadım o zaman dünya varmış.Neyse az kaldı hep beraber sıkalım dişimizi peş peşe dogurucagız açılışı
dt_noxeee yapıcak anlaşılan ardından hangi şanslı olucak bakalım. HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN...

bende 38ınci haftanın içindeyim artık sıcaklardan asırı bunaldım sezaryan olcam doktorum haftaya alırız demişti bakalım yarın 4 randevüm var kesin gün verecek allah kimseyi bu yolda bırakmasın

bende buğün itibariyle 36+6 oldum yarın kısmetse 38 haftamıza girmiş oluyoruz galiba öyle değilmi kızlar ? yoksa yanlış mı biliyorum
pazartesi kontrole gidicem ve büyük ihtimal gün verecekler sezeryan için benim tahmine göre 10 gün falan kaldı gibime geliyor
inşallah hepimiz sorunsuz doğumlar yaparız

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN inş ogünlere gelirim bende :)
bacaklarımda varis var belimdede bel fıtığı çok zor gerçekten geceler uykusuz günde 3saatlik uykuylayım havalarda sıcak
HAYIRLI DOĞUMLAR ARKADAŞLAR

bakalım ilk önce kim doğuracak günü belli olan arkadaşlar yazsın benim pazartesi belli olucak

bende 34+4 deyim son 4 hafta geçmek bilmiyo bebşimi çok merak ediyorum nasıl olcak saglıklımı esmermi sarısının mı bizimki 4lü utrasonda hep yüzünü kapattıgı için kereta

ayın 20 sinde son kontrolüm var. çatı darlığı meselesi vardı bende. tekrar kontrol edilecek darsa sezaryan değilse normal denecek. çok heyecanlıyım. hiç vakit geçmiyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim doğum pazartesi 08.30 =)

canım Allah yardımcınız olsun bebişini hayırlısı ile kucağına al bizede en kısa zamanda yaz
bu arada sezeryan olacak galiba seninde .kaç haftalık oluyorsun pazartesi günü
benimde pzt günü son kontrolüm var inşallah gününü söylecek ben pzt 37+ 3 oluyorum

benimde bugun randevüm vardı haftaya cuma alırız dedi bakalım hayırlısı

sağol teşekkür ederim inşallah sen de hayırlısıyla bebeğini sağ salim dünyaya getirirsin ben pazartesi 39+1 oluyorum canım

kızlar bugün kontrolüm vardı gittim sözde sezeryan için gün verecekti doktorum nst ye bağladı yine 2 defa ikisinde de sancı çıkınca yeniden alttan muayene etti açılma varmı diye , geçen haftada aynısını yaptı artık doktora gitmeye korkuyorum çünkü bu elle yaptığı muayene insanı öldürüyor resmen ben dayanamıyorum bu acıya
doktorum buğüne kadar hep sezeryan dedi , buğünde normal doğum diyor delirtti beni , benim gebelik şekerim var ayrıca bebeğim iri kendisi hep riskli derdi normal doğum bebeği ve seni riske atamayız diyordu bende korktum hep buğünde normal doğum dedi bende normal istemiyorum dedim artık 9 ay boyunca sanki dalga geçti sinir oldum
iki haftadır birde çatı muayenesi yapıyor açılma varmı diye sezeryanda benim bildiğim bu muayene gerek yokki neden canımı yakıyor anlamıyorum .zaten sezeryan olma fikrine alışana kadar epey bunalmıştım .hem şeker hem yüksek tansiyon hemde heyacanlanınca kalp ritimlerimde dengesizlik oluyor benim bu yüzden en başından beri gittiğim bütün doktorlar sezeryan demişlerdi .bende kendimi buna zorda olsa alıştırdım .bakalım perşembe günü yeniden çağırdı bebeğimin suyu biraz azalmış 37+3 günlük oldum bugün
artık biran önce hayırlısı ile doğurup şu doktorumdan kurtulmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…