kızlar bugün kontrolüm vardı gittim sözde sezeryan için gün verecekti doktorum nst ye bağladı yine 2 defa ikisinde de sancı çıkınca yeniden alttan muayene etti açılma varmı diye , geçen haftada aynısını yaptı artık doktora gitmeye korkuyorum çünkü bu elle yaptığı muayene insanı öldürüyor resmen ben dayanamıyorum bu acıya
doktorum buğüne kadar hep sezeryan dedi , buğünde normal doğum diyor delirtti beni , benim gebelik şekerim var ayrıca bebeğim iri kendisi hep riskli derdi normal doğum bebeği ve seni riske atamayız diyordu bende korktum hep buğünde normal doğum dedi bende normal istemiyorum dedim artık 9 ay boyunca sanki dalga geçti sinir oldum
iki haftadır birde çatı muayenesi yapıyor açılma varmı diye sezeryanda benim bildiğim bu muayene gerek yokki neden canımı yakıyor anlamıyorum .zaten sezeryan olma fikrine alışana kadar epey bunalmıştım .hem şeker hem yüksek tansiyon hemde heyacanlanınca kalp ritimlerimde dengesizlik oluyor benim bu yüzden en başından beri gittiğim bütün doktorlar sezeryan demişlerdi .bende kendimi buna zorda olsa alıştırdım .bakalım perşembe günü yeniden çağırdı bebeğimin suyu biraz azalmış 37+3 günlük oldum bugün
artık biran önce hayırlısı ile doğurup şu doktorumdan kurtulmak istiyorum .
kizlar tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim
carsamba gunu 38+1 de acilma kontrolum var, nasil yapiliyor?
canım açılma kontrülü dediğin , bana 2 kere yapıldı doktor eliyle yapıyor önce kayganlaştırıcı jel sürüp sonra rahim agzınını kontrol ediyor yaklaşık 1 dk falan sürüyor
benim çok canım yandı ama seni korkutmak istemem ,herkesin ağrı eşigi farklı , kendini kasmazsan sorun olmuyormuş ama ben çok kastım ondan oldu galiba
Selam kızlar bende 35. haftadayım az kaldı bir şey soracağım bu çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyor?
36. haftada bakıldı bana.ama her dr. aynı olmuyo farklı haftalarda bakanlarda var
Doktoruna göre değişiyor, benim ki 37. hafta da yapmıştı, bazıları doğum zamanı bile bakabiliyor galiba.
Sağlıcakla alın kucağınıza inş bebeğinizi.
kızlar, ben dediğim gibi 15 temmuzda spinal sezeryanla doğum yaptım. Ballı lokmam şimdi sepetinde uyuyor. Doğumum çok kolay oldu. Sonrası da öyle. Doğum hikayemi daha sonra anlatcam zaten kısmetse. Allahım hepinize bi an önce sağlıkla kolaycacık yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?