Son haftalarda zaman geçmiyor diyenler buraya

allah yardimcin olsun,sag saglim bebegine kavusursin insallah

kizlar tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim
carsamba gunu 38+1 de acilma kontrolum var, nasil yapiliyor?

kizlar tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim
carsamba gunu 38+1 de acilma kontrolum var, nasil yapiliyor?

canım açılma kontrülü dediğin , bana 2 kere yapıldı doktor eliyle yapıyor önce kayganlaştırıcı jel sürüp sonra rahim agzınını kontrol ediyor yaklaşık 1 dk falan sürüyor
benim çok canım yandı ama seni korkutmak istemem ,herkesin ağrı eşigi farklı , kendini kasmazsan sorun olmuyormuş ama ben çok kastım ondan oldu galiba

tahmin ettigim gibiymis, bir umit sorayim dedim belki farkli bi yolu vardir diye
tsk ederim cevabin icin

Geçen hafta bende oldum çatı ve açılma muayenesini oldum bu arada 37+5 deyim. Bir arkadaşım çok acı verici bir şey olduğunu söylemişti. Ama boşuna korkmuşum korkulacak birşey değilmiş. Sadece sakin olup kendimizi kasmamamız gerekiyor. Boş yere telaş etmeyin.

bende bu gün açılma çatı muayenesi oldum. daha önce de yine aynısı söylenmişti. çatım darmış. bebişim de biraz iri. o yüzden riske atmayıp sezaryen yapacağız. salı günü saat 9 da sezaryene giriyorum hepinizden dualarınızı istiyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

asi34 arkadasım benimde doktorum sezaryan olacagım için allttan hiç bakmadı simdiye kadar ve sikeytelerim hep vardı catıda agrı bebegin asaya baskısı kasıkta agrı ama hep normal dedi evet dediğin gibi nstde sancı cıktı ama gene bakmadı ilk oğlumda normla doğum beklediğim için bakmıslardı ama ve cok aglamıstım ve bi o kadarda acı cekmiştim bunda cok sükür öle olmadı bu arada cuma sabah 9da doğuma gidecdgim cok az kaldı rabbim yardımcımız olsun ben suan 38 artı 4 günlüğüm

kızlar öncelikle doğuma girecek olan olan arkadaşlara , Alllah yardımcınız olsun biran önce hayırlısı ile yavrunuzu sağlıklı sıhhatli koynunuza almayı nasip etsin diyorum .
Doğumdan sonra bize burdan yazın ilk fırsatta dört gözle bekliyorum
bana gelince buğün az bir suyum geldi sandım doktora gittim bir , yine nst yine açılma muayenesi ve bir parmak açılma var dedi
suyuda sınırda dedi şuanda 37+5 günlüğüm
doktorum nedendir anlayamadım bir türlü sezeryan için kesin gün vermiyor
plansız olacak bu diyor , normal doğum başlayana kadar almayacakmış aranızda böyle bir şey yaşayan varmı
ben apar topar doğurmak istemiyorum dedim , nasılsa sezeryan olacak iki günde bir alttan muayene ediyor açılmaya bakıyor buğünde muayeneden sonra hafif lekelenmem oldu şuanda az miktarda var

neyse kızlar işin özü epey stres oldum normal doğum başlamadan sezeryan olsam keşke , o sancılar gece olursa diye korkuyorum birde gece olursa benim doktorum yok
başka bir doktor yapacak nöbetçi doktor yani ben de ne yapacağım bilemiyorum
hepimizin Allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
37 haftalık hamileyim.29 temmuzda aşağıdan muayene edeceğini söyledi ama ben çok korkuyorum.Şimdiye kadar hiç öyle muayene olmadım.Hem de bebeğin zamanından erken gelmesine neden olur endişesindeyim.(Çok korkuyorum.Doktora yapmasanız olmaz mı die sordum olmaz bebeğin başı aşağı inmiş mi die bakacağım dedi.

kızlar birde acaba açılma başladıktan kaç gün sonra acaba doğum başlar , benim mesela buğün bir parmak açılman var dedi doktor 37+ 5 şaunda kaç gün içinde doğururum sizce , ama sancı pek fazla yok dedi işin tuhafı nst girince sancım olmuyor ama evde özelikle geceleri felakat oluyorum o anda nst bağlansam herhalde tavan olur

Son düzenleme:
çatı muayenesi o kadar acı verici bişey değil korkmayın çok.bende çok korkarak girdim ama kendimi kasmadığım için acı hissetmedim.benim bebişimde 37+1 oldu.normal doğumla bekliyorum yavrumu.hepinize hayırlı doğumlar kızlar.Allah bi avazda kurtarsın hepimizi.

Selam kızlar bende 35. haftadayım az kaldı bir şey soracağım bu çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyor?

36. haftada bakıldı bana.ama her dr. aynı olmuyo farklı haftalarda bakanlarda var

Selam kızlar bende 35. haftadayım az kaldı bir şey soracağım bu çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyor?

Doktoruna göre değişiyor, benim ki 37. hafta da yapmıştı, bazıları doğum zamanı bile bakabiliyor galiba.
Sağlıcakla alın kucağınıza inş bebeğinizi.

kızlar bişey soracağım ben buğün 37+6 günlük oldum doktorum dün bana en azından 38 haftayı doldur demişti . 38 haftam yarınmı doluyor bu durumda

kızlar, ben dediğim gibi 15 temmuzda spinal sezeryanla doğum yaptım. ballı lokmam şimdi sepetinde uyuyor. doğumum çok kolay oldu. sonrası da öyle. doğum hikayemi daha sonra anlatcam zaten kısmetse. Allahım hepinize bi an önce sağlıkla kolaycacık yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

canım allah analı babalı büyütsün ,bende bugün kontrole gittim doktor cuma günü alırız dedi ama erken gelmek isterse yapacak bişey yok tabi

bende de var o çizgi doğumdan sonra kendiliğinden kaybolurmuş.hamilelik lekesi gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…