kızlar sizinde karnınızda yukarıdan aşağıya 1 çizgi belirdimi.36.3 olduk böyle olan varmı
canım allah analı babalı büyütsün ,bende bugün kontrole gittim doktor cuma günü alırız dedi ama erken gelmek isterse yapacak bişey yok tabi
evet kızlar Son 4 günüm kaldı ALLAH kısmet ederse eger cuma günü yavruma kavuşacağım. Dualarınızı esirgemeyin bizden
son günleri saymak ne kadar zor di mi canım ya zaman bi türlü geçmiyo. hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine. sezeryan olcaksın di mi genel anestezi mi olcaksın?
ewet canım genel aneztezi ile sezeryan istiyorum , kalbim diyer türlü o heyacana dayanamaz diye düşünündüğüm için genel istiyorum ,heyacanlanınca kalp atışlarım bozuluyor benim ,yarın son kontrole gidicem bi aksilik olmazsa eger cuma günü için saati netleştirecek doktorum , suyu sınırda demişti en son inşallah cumaya kadar idare edebiliriz lütfen bizim için dua edin kızlar
ama şu bi gerçek ufak tefek sorunlar haricinde genelde çok rahat bir hamilelik geçirdim Allahıma şükürler olsun Yanlız son zamanlarda çok zorlandım helede bu sıcaklarda her tarafım balon gibi şişti oturmak kalkmak çok zor oldu heleki uyku uyumak çok zor ,Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
canım korkutmak gibi olmasında sen bi de şişmeyi sezeryandan sonra gör. ben doğumdan sonra fıs diye inicem diye beklerken ayaklarım ve ayak bileklerim resmen davul gibi oldu. ben hamilelikte böyle şişme görmemiştim. meğerse sezeryanda olurmuş. hastanedeki bütün doktorlara sordum, normal dediler. ama doğumdan 1 hafta sonra geçti. umarım kolay bi doğumun olur. dualarım seninle.
son 25 gün allahım sıcaklarda zor geçiyo.allahım biran önce kurtarsın hepimizi
merhaba guzel anneler
bende sabirsizlanmaya basladim,35+4 dum daha ama
dun gece karnimin agrisindan uyandim,kasilmalarim var ama duzenli degil,o yuzden telaslanmadim.Adet sancisi gibiydi,sizde de oluyor mu?
teşekkür ederim saol canım ,sezeryandan sonra şişme olduğunu bilmiyordum bende seviniyorum inecek hepsi diye inş bundan fazlası olmaz , yarın sabah kontrolüm var buğün sancılarım arttı epey , karnım sertleşiyor sanki bebeğim bi tarafa toplanıyor göbeğim yamuk yumuk oluyor korkuyorum ardından o dayanılmaz adet sancısına benzer sancı giriyor tam 6 veya 7 dakika sürüyor bazende sancı olmadan sertleşiyor karnım .acaba başka benim gibi olan varmıdır sende de böyle durumlar oldumu canım .
canım benimde cuma günü inşallah , allah yardımcımız olsun son günler geçmek bilmiyor
ewet arkadaşlar salı günü gece saat 2 de suyumun gelmesi sonucu hastaneye gittik ve sabah saat 5,45 de yavrumu kucağıma aldım spinal sezeryan oldu yemek yediğim için, ama ben hala iyileşemedim
kimseye kesinlikle sezeryan tavsiye etmiyorum resmen yarım insan gibi oldum ben bir hafta oldu ama ağrılarım geçmedi
belim, başım dikişlerim felekat ağrıyor ,ağlıyorum ağrıdan dayanamıyorum bazen ,ayrıca ameliyathanede üşüttüm takır takır öksüyorum dikişlerim daha da fena oluyor
Neyse kızlar Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ,yavrum uyuyor şimdi onun yanına gitmeliyim size haber vermek adına 2 dak girdim nete .
ewet arkadaşlar salı günü gece saat 2 de suyumun gelmesi sonucu hastaneye gittik ve sabah saat 5,45 de yavrumu kucağıma aldım spinal sezeryan oldu yemek yediğim için, ama ben hala iyileşemedim
kimseye kesinlikle sezeryan tavsiye etmiyorum resmen yarım insan gibi oldum ben bir hafta oldu ama ağrılarım geçmedi
belim, başım dikişlerim felekat ağrıyor ,ağlıyorum ağrıdan dayanamıyorum bazen ,ayrıca ameliyathanede üşüttüm takır takır öksüyorum dikişlerim daha da fena oluyor
Neyse kızlar Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ,yavrum uyuyor şimdi onun yanına gitmeliyim size haber vermek adına 2 dak girdim nete .
teşekkür ederim saol canım ,sezeryandan sonra şişme olduğunu bilmiyordum bende seviniyorum inecek hepsi diye inş bundan fazlası olmaz , yarın sabah kontrolüm var buğün sancılarım arttı epey , karnım sertleşiyor sanki bebeğim bi tarafa toplanıyor göbeğim yamuk yumuk oluyor korkuyorum ardından o dayanılmaz adet sancısına benzer sancı giriyor tam 6 veya 7 dakika sürüyor bazende sancı olmadan sertleşiyor karnım .acaba başka benim gibi olan varmıdır sende de böyle durumlar oldumu canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?