- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi Pinkie Pie
-
Bence Defne çok hoşOff kızlar benim de kızım gelicek ama halaa net bi isim yok kafamızda.. Defne,Melisa sizce hangisi? Ya da başka önerisi olan da yazsın lütfen yardım ediiiiinnn
Bence Defne çok hoşsağlıkla doğsun sağlıkla yaşasın bebiş
Ben insallah nasip olursa Nil koymak istiyorum sen de düşünebilirsin canım,demet,ela,ece,güneş de çok sevdiğim isimlerCanıımm...peki başka önerin var mı?
İkiside guzel.Off kızlar benim de kızım gelicek ama halaa net bi isim yok kafamızda.. Defne,Melisa sizce hangisi? Ya da başka önerisi olan da yazsın lütfen yardım ediiiiinnn
İkiside guzel.
Benim kizim olsaydi Melisa yada Melindayi koyacaktim. soylenisleride gayet guzel ve kibar. Her dildede var. Melisa yi tercih ederim.İkiside güzel de... hangisini tercih ederdiniz .. ya da önerirsiniz
bence melisaİkiside güzel de... hangisini tercih ederdiniz .. ya da önerirsiniz
evet melinda melisa dan cok cok daha güzel .Benim kizim olsaydi Melisa yada Melindayi koyacaktim. soylenisleride gayet guzel ve kibar. Her dildede var. Melisa yi tercih ederim.
Melinda cok yabancı oluyor ... hadi melisa turkiyede en azından bilindik isimevet melinda melisa dan cok cok daha güzel .
Melindayı ben çok beğendım ama oğlum olacak benım ben erkek ısmı arıyorum
arkadaşımızınki umaySanırım üçüncü anketim olacak ama artık şekillendirelim diyoruz ismi.
Umarım artık sonuçlandırırz.
Kızımız gelecek yakında ama ismi hala yok.
Bu sıra aklımızdaki isimlerden bir anket yapalım dedik.
Artık farklı isim yerine klasik ama hoş bir isim arıyoruz. Önerilere de açığım hala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?