Doğuma Hazırlık Son isim arayışları:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi daha güzel?

• Leyla

OY: 12 28,6%
  • Melisa

OY: 12 28,6%
  • Eda

OY: 10 23,8%
  • Umay

OY: 5 11,9%
  • Şeyma

OY: 5 11,9%

• Ankete Katılan
    42
Bana mi ole geliyor bilmiyorum ama hep ayni isimler yorumlarda donup duruyor bugunde dünün aynisi isimler, sanki o nedenle anne adaylarinin ya icine sinmiyor yada kararsiz kaliniyor konu sahibi icn demiyorum genel olarak boyle oda karar verememis zaten hep son arayislara kaliyor daha farkli seyler lazim bitanesine karar verilmiyorsa genellikle hic karar verilemiyor insanlarin icine sinenden yanayim iste bu diyebilecegim isim cikmadi daha farkli birseyler olursa bende smdiden ekleyecegim listeye

Melinda cok yabancı oluyor ... hadi melisa turkiyede en azından bilindik isim
e bilinmesin yabancı olsun bunun ne sakıncası var ki daha ıyı işte farklı bir isim bilinen genelde bılınmeyen ısım aramıyr mu anneler bence avantaj ama tabıı ki tartısılmaz bu herkes başka şey sever.
kızım olsa liz koyardım ben

liz
yaz
naz
inci
benim çok sevdiğim isimler belki fikir olur birilerine diye yazdım işte

bak kk topiklerini gez herkes melisa koyuyor patlama olacak yanı artık melisa ismi ayşe fatmaya dönecek.

evet özellikle kız isimlerinde hep aynı isimler dönüp duruyor

Melinda tabiki cok guzel isim ama benim ismime cok yakın oldugu için tercih edemem ben ....
kendi ismime -" da" ekleyip isim koyamam yaniiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…